Nasıl kadınlar daha çekici geliyor
Maskülen
Feminen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Feminen giyinen kadın. yani aslında her kadının giyimi farklıdır yani herkes istediği gibi giyinebilir tabi ki ama benim tercihim bir kadının her zaman için feminen giymesidir yani ben feminen giyinen kadınları daha çok seviyorum. maskülen giyinenler biraz erkeksi gibi olduğu için ben bunu sevmiyorum.
Kişiden kişiye değişir tabiki ama bence tabiki feminen kadın. Hem giyim tarzı, hem tavrı, duruşu olsun estetik ve çekici. Sırf dişil enerjiyi arttırıyor diye tuzlu su ile yıkandığım bile olmuştu.
Cevap
14Cevap
ben erkek olsaydım feminen kadınlar hoşuma giderdi. çünkü kadınsa kadın gibi görünmesini isterim, erkekse de erkek gibi. o an maskülen enerjiye ihtiyacım varsa erkek arkadaşlarımla takılırım; feminen enerji istiyorsam da kadın arkadaşlarımla takılırım. bana itici geliyor maskülen tarzdaki kadınlar
@CuteCurly 😂😂😂 yaa olmaz öyle sen de yaz 😂
@CuteCurly o zaman bi dahaki cevaplarımda seni etiketliyim o da böyle düşünüyo diye 😂
@CuteCurly 😚😚
Kesınlıkle feminen kadın fıtratına daha çarpıcı renkler uçuş uçuş elbiseler etekler yakışır dığer turlu erkekten bı farkın kalmıyor ve dışılık enerjını kaybediyorsun yavaş yavaş 🌸
Tabii ki feminen tarz kadınlara daha çok yakışıyor ama neyi kendine yakıştırıyorsa, nasıl mutluysa öyle giyinmeli.
Kadın zarafetiyle ön plana çıkmalı ve bunu yansıtabilmeli. Bu sebeple feminen giyinen kadınları daha şık buluyorum
normalde feminen giyinen bir kadının bir gün hiç beklenmedik bir şekilde maskülen giyinmesi veya tam tersi. insanı gafil avlayıp, alışılmış giyim tarzlarında bu tarz şaşırtıcı değişiklikler yapan kadınları çok çekici bulurum.
Kadın gibi giyinen kadın.
Stilettosu, eteğiyle şık olmalı kadın
feminenlik her zaman kazanacak :) bayılıyorum
Herkes feminen diyecek ama niye maskulen giyiyor kadınlar diye sorgulamayacaklar. Bu ülkede feminen giyinebilseler giyinirlerdi herhalde.
Kadin Kadin gibi giyinmeli. Kadin oldugunu, deger ve ozen gosterulmesini cagristirmali…
Bence olay giyimde falan değil asla tamamen enerjiide
Yorumlara baktım da açık giyinen kadın cesur kadın mı oluyor ahmaklar
Turkce yazsan yardimci olabilirdik belki 😂😂😂
Tabiki kadin gibi...
<nerede nasıl giyinmesi gerektiğini bilen kadın3
Alsında ikisinide severim ve giyerim
Aslında*
Feminen giyinen çıtı pıtı kadınlar ✨
Cesur ve rahat
Herkes doğasına göre giyinsin
Kadın gibi giyinsin
feminenler biraz değişik oluyo :)