Merhabalar nasılsınız bazı şeyler söylemek isterim fikriniz olumlu ya da olmusuz düşünceleriniz nedir?

Ben kendimi bildim bileli hep kadın kıyafetlerini çok sevmişimdir ve o kadar seviyorum ki artık alıp deniyorum, hatta sürekli ordan alışveriş yapmak istiyorum sürekli gözüm orada kalıyor bazen kadınların yaptıkları kombinlere bakıyorum ben daha iyisini yaparım diyorum ya da bende daha iyi durur diyorum bilmiyorum çok seviyorum hani kızların hep hayali gelinlik giymek ya bende hayal kuruyorum beyaz gelinliği giymeyi istiyorum bilmiyorum hatta bi ara farklı bi şehire gezmeye giderken sütyen takayım dedim ve üstüne beyaz tişörtümü giymiştim tabi farkında değildim ama hırkam vardı tabi üstündeydi ama bi yerden sonra çok sıcak olunca çıkartmıştım belli oluyodu sütyen taktığım sonra yanıma bi kız geldi beni uyardı doğru değil dedi hırkayı giy demişti tamam farkındayım ama tutamıyorum kendimi, kesinlikle gay değilim erkeklerden hoşlanmam yine aynı kadınlardan hoşlanıyorum, be yapmam lazım yardım edin
Merhabalar nasılsınız bazı şeyler söylemek isterim fikriniz olumlu ya da olmusuz düşünceleriniz nedir?