Moda & Stil İşe giderken iki günde bir farklı kıyafet giyiyorum. Saçma mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Her gün ne giysem diye dusunmemek için iki günde bir farklı giyiyorum. Uygun mudur sizce? Güncellemeler+1 yıl ya da siz ne düşünürsünüz İşe giderken iki günde bir farklı kıyafet giyiyorum. Saçma mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Normal. bende usenirim hergun farkli gicem podyumami cikacam ugrasamam hayatin agirligi var sirtimda herkes muhtac zaten bi salsalar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle öyle. Her gün usenirim Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Gayet normal durmadan kıyafet değiştirmek sacma bence 1 0 Yorumla
hhalimee Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 103% +1 yıl Hiç de saçma değil. Her gün farklı şeyler giyme kanunu diye bir şey yok sonuçta. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl En iyisini yapıyorsun 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Cevap sahibi +1 yıl Sızın sorununuz bu aslında ne gıymek Soran +1 yıl İşte düşünmemek için iki günde bir farklı giyiyorum 😅 Cevap sahibi +1 yıl En iyisini yapıyorsun
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Uygundur bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Normal. bende usenirim hergun farkli gicem podyumami cikacam ugrasamam hayatin agirligi var sirtimda herkes muhtac zaten bi salsalar
Kesinlikle öyle. Her gün usenirim
Gayet normal durmadan kıyafet değiştirmek sacma bence
Hiç de saçma değil. Her gün farklı şeyler giyme kanunu diye bir şey yok sonuçta.
En iyisini yapıyorsun
Teşekkürler
Rica ederim
Sızın sorununuz bu aslında ne gıymek
İşte düşünmemek için iki günde bir farklı giyiyorum 😅
En iyisini yapıyorsun
Ne işi meslek
Yoo neden saçma olsunki
uygun
Uygundur bence