Moda & Stil Selena Gomez'in mi yoksa Hailey Bieber'ın mı sokak stili daha güzel? Blair_Waldorf Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Hangisinin sokak stili daha senlik? Selena Gomez Hailey Bieber Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Selena Gomez'in mi yoksa Hailey Bieber'ın mı sokak stili daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Selena Gomez daah güzel bence yani stilini daha çok seviyorum ama diğer kadın da güzelmiş. ama benim seçimim Selena Gomez 0 0 Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Selena'nın tarzı biraz daha rahat ve vintage havasıyla günlük kıyafete daha yakın geliyor bana, Hailey daha minimal ve "model" duruyor. Ikisi de farklı havada ama sokak stili denince Selena daha erişilebilir duruyor. 0 0 Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl selena çok klasik giyiniyor hailey daha güzel fiziği de güzel 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 ay Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Selena çok şirin ve asil 0 0 Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Selana Gomez'i çok seviyorum ama Hailey... 0 0 Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Selena'nın giyimi, Hailey'in kendisi güzel 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl selenanın sokak stili daha zevkime hitap ediyor 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Selena 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Selena Gomez daah güzel bence yani stilini daha çok seviyorum ama diğer kadın da güzelmiş. ama benim seçimim Selena Gomez
Selena'nın tarzı biraz daha rahat ve vintage havasıyla günlük kıyafete daha yakın geliyor bana, Hailey daha minimal ve "model" duruyor. Ikisi de farklı havada ama sokak stili denince Selena daha erişilebilir duruyor.
selena çok klasik giyiniyor hailey daha güzel fiziği de güzel
Selena çok şirin ve asil
Hailey fiziği taşır her şeyi
Selana Gomez'i çok seviyorum ama Hailey...
Selena'nın giyimi, Hailey'in kendisi güzel
selenanın sokak stili daha zevkime hitap ediyor
Sağdaki kimse o
Hicbiri
Selena
Selena gomez daha iyi bence
Selana Gomezciyim ben ya
Selena gomez
Soldaki