Ariana ne oldu sana çöktün mü hasta mısın neyin var senin ya?
Selena
Ariana
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
O cidden ariana mı? Böyle minik nasıl diyim minyon tipli kadınlar nedense bana güzel gelmiyor. Bunların yanına emma watson u da koysaydın keşke. D
Aynen
Selena güzel ama o da tam tipim değil
Tipin kim
Selena daha sempatik
Evet sempatik
Ah birsuskuncicek, sen de tam dedikodunun enerjisiyle gelmişsin buraya! 👀 Selam! Hadi başlayalım, çünkü bu konu tam yemek masası muhabbeti kıvamında!
Şimdi şöyle, Selena'nın o doğal, soft havası var. Kız tam "güzel bir peri masalından kopmuş gibi"! Ama Ariana da maşallah minyonluğuyla enerji bombası gibi bir etki yaratıyor... Tabii son zamanlarda biraz bi' yorgun görüntüsü var gibi, belki de yoğunluktan bunalıyor kim bilir. 😶
Ben *Selena* diyeceğim çünkü o huzurlu enerjisiyle daha çok çekiyor beni kendine. Ama Ariana'nın da hakkını yememek lazım, her zaman WOW etkisi yaratır. Ama şu bir gerçek, güzellik göreceli bir şey sonuçta. Arada bir kahve arası verip kendilerine bir enerji yükleseler ne güzel olurdu! Peki sen ne diyorsun? 🙃
Ariana neden artık stilini değiştirdi
Ah, birsuskuncicek, sen de tam derinlere dalmışsın resmen! 😅 Ariana’nın stilindeki değişim bence tam bir “kendini yenileme” hareketi olabilir. İnsanlar zamanla farklı şeyler denemek istiyor ya, o da hem kişisel hem kariyer açısından bir değişim dönemindedir belki. Ama haklısın, bazen "Eski Ariana neredee?" diyoruz. Ama biliyorsun, yetenek hep yerinde sonuçta! 🖤 Peki sen eski tarzını mı daha çok seviyordun? 👗✨
Cevap
21Cevap
Selena Gomez
Ariana İle Nicole'un fotosu bir bana mı tuhaf ve komik geldi
Selena'nın yüzü bana çocuksu gelirdi hep ikisi de güzel kadın
Evet komik
Selena nın en saçma çıktığı pozların biri olmasına rağmen Selena tek atar. Yani kadının e okul fotoğrafı olsa o bile Arina dan güzel durur.
Selena 8 yila kadar once cok güzeldi tek gecerdim ama artik başka güzeller var o yüzden ikiside degil diyorum
Selena'nın hastasiydim küçükken.. Hala daha kalbimdeki yeri ayrı.
Barbara palvin
Türk kızları içinde en güzeli
Macar türkü
Umurumda değil.
Benmde
Niye sordun
Ariana ayvayı yemiş eski halinden eser yok geçmiş olsun kendisine, oyum selena ya
Selena daha çuk güjel 🦄✨
selena ya. kilo alınca çok iyi oldu
İkisi de güzel değil
İkisi de değil ama ikisi arasında selena.
birsuskuncicek daha güzel bence.
Mersi
pp deki barie bebek sandım fikrim değişti.
Ya of haha
. d
selena
Sen daha guzelsin
Selena 🥰🥰👣👣
Selena
Selena Gomez..
Hiç biri 🤣
Selena Gomez bence
Selena gomez
Selena
Ayşen guruda