Bu konuda çok etkili bir yol biliyorum,
Saçın havadan sudan turlu turlu şeylerden zazar goruyor inceliyor ve koparak dökülüyor
Öncelikle seker çok tuketiyosan hemen bırak seker tüketimi sac döker
Beslenmeme dikkat et yeşil sebzelerden ye ıspanak, karhabahar gibi sık sık sebze ye
Bu dediğimi kesinlikle uygula çünkü 150 tel çok fazla dikkat etmen gerekiyor
Simdi 4-5 diş sarımsağın kabugunu falan soy havanda iyice ez ve bir kaba koy
Üstüne 1 cay bardağı zeytinyagini boşalt ve bunları 1 gün beklet ertesi gün saçına yedir sac derine
sonra kağanı poşet le veya başka biseyle iyice sar saçının terlemesini sagla
3 saat beklet ardından normal sampuaninla yıka
İnan ki hic koku kalmıyor bunu her hafta yapacaksın ilk hafta pek etki etmez
2. Haftadan azalır dokulmen 2 aya biter dökülmen
2. aydan sonra yeni saçlarda çıkmaya baslar
Cevremde bizzat deneyenipte inanılmaz sonuç alanlar oldu
Bir daha söyleyeyim hic koku kalmıyor aklın orda kalmasin1017 Yorumla- +1 yıl
Günlük seker ihtiyacını zaten meyvelerden aliyorsun yiyebilirsiniz yani
Ama ekstradan çok fazla sekert tüketmek saçı inceltir ve döker
En azından 10 gün seker tüketimini azalt farkı göreceksin
Ben erkegim acayip gür sacim var anlimdan fışkırıyor artik :D
bir ara dokuluyordu bu yöntemle bitirdim dökülmeyi
Soğuk suyla yıka saçını yagi cikarirsin iyice durularsin
En İyi Cevaplar
+1 yılhergün saç dökülmesi belli oranda normaldir. testlerde normalse bir sıkıntı yok. birde mezoterapi diye bir şey var o işe yarıyormuş. diceksin nerden biliosun yaptırdın mı ben yaptırmadım ama kuzenim yaptırdı. şimdi çok memnun gerçekten işe yarıyormuş. doğruyu söylemek gerekirse ben ne olduğunu bile bilmiyorum kendisi ikide bir mezoterapi yaptırdım saçlarım artık dökülmüyor diyor anneme. yüzde yüz etkiliymiş. terapi filan sonuçta psikolojik bir şey olabilir. zaten terapili şeyler saça iyi gelir birde şampuan reklamlarında hep duyuyorum içerdiği argan terapi sayesinde saç dükülmesini engeller diye. yani işin özü terapi bence :). stres yapma dökülmez saçın. bak bunu bile stres yapmıssın daha çok dökülecek :( şaka bir yana mezoterapi olayı kuzenimde işe yaramış ama biraz pahalıymış galiba.
01 Yorumla
Saç Bakım konusunda 332 cevap paylaştı. Benimde dökülüyor ama dökülenler geri ciktigini görüyorum. :D 1 tutam Sinemaki yapragini 1 cay bardak suda kaynatim iliyinca icine Bemiks Ampul Evingen, Badem yagi bunlari hepsini bir arada karistirip haftada bir defa ya da 2 haftaya bir sac diplerime yediriyor 2 saat bekletiyorum... Ardindan güzelce yikiyorum. Hem saclarim saglikli uzuyor... Hem de dökülenler geri saglikli sekilde geliyor... Gecen hafta kahkül kestirmeye gittigim de kuaför saclarimi avucladi bunlarda cit cit var mı diye sordu ve bakti yok ardindan cok gür saclarin var demisti. :D
18 Yorumla- +1 yıl
Erkekler proscar kullanıyor da bir şey olmuyor bence çok takmamak lazım. Yani proscar prostat için kullanılan bir şey ve o da DHT inhibitörü ama sorun olmuyor. Üstelik 5mg lık hapı günde 2 defa atıyorlar. Dihitestesteron saç kökünde olunca erkek tipi dökülme, erkeğin alt tarafında olunca prostat yapıyor.
eger dokulecekse kurtaramazsın ben de malesef çok ileri dökülme var dermatolog bir sürü tedavi uyguladı işe yaramadı şimdi mezoterapi uygulayacak yine umut yok en son peruk takmayı düşünüyorum. çok takma ne kadar takarsan o kadar dökülecek ama bir kavanoza bir avuç karanfil koy ya da daha fazla yarım litre sıcak su koy kavanozun ağzını kapat ertesi gün onu diplerine sür saçlarıının pamukla falan dökülme çok azalır
115 Yorumla- +1 yıl
Gittiğim, sorduğum bir kaç berber var aynı zamanda mezoterapiyi ve PRP 'yi internetten de araştırdım. %100 saç sorunlarını çözer demiyorlar artı yararı olmadığını söyleyenler de var. Bence bunun için işinin ehli bir yerde yaptırmak lazım. Sen saç çıkarmak yerine olan saçları güçlendirmek ve dökülmesini engellemek istiyorsan başarılı olma ihtimali çok fazla. Kadınlarda etkiliği daha fazla tahminim. Bu konuda başka bilgilerde elde edersem bildiririm.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Fazlasıyla dökülmem var benimde :(
Yaşıtlarımın kaşlarıyla saçları birleşecek resmen bende ışık vurdugunda dibi gözüküyor -.-
Küfür gibi resmen yanlar açıldı bide dalgalı yapışıyor birbirine yıkadıktan sonraki gün 1 haftalık yıkanmamış saç şeklini alıyor ve yağlanıyor
Saçlarımın bana tek + sı Sarı - kumral olmaları
Da dökülecekse ne anlamı kalıyor ne yapıcam bilmiyorum ama en kısa zamanda bir kan tahlili yaptıracagım13 Yorumla- +1 yıl
Boşver moralini bozma bozdukça daha fazla dökülüyor saçlarını her zaman 2 numaraya vur hiç bir zaman uzat herzamn öyle olsun kaliteli şampuanlar kullan fazla stres yapma oda döker saçı eğer genetikse fazla yapıcak birşey yok saçlarına çok iyi bakarsan sadece daha az dökülmesini engelersin.
www.hepsiburada.com/.../productDetails.aspx
ben bu seti aldım yeni iyi geldiğini söylüyorlar istersen bir dene11 YorumlaGünde 100-200 tel arasi saç dökülmesi uzamanlara göre dogalmiş ama bayahi bir dokulmen oluyorsa demir oranina bir baktir bide eczaneden prozac yeşil ktulu şampuan al bna ii geldi doktor tavsiyesiyle aldim
11 YorumlaKan dolaşımını hızlandırmak ve saç köklerini canlandırmak için zeytinyağı veya hindistancevizi yağı ile saç derinize masaj yapınız. Saçlarınızı duruladıktan sonra ılık su ile masaj yapmak, saç dökülmesini engellemek ve saçlarınızın daha hızlı uzamasını sağlar oldukca faydalıdır ben böyle düşüyorum
12 Yorumla
+1 yılAynen bende de çok saç dökülmesi var benim özellikle duş alırken çok dökülüyor kan tahlilim normal çıktı bana da doktor zinco vermişti ama bana yan etki yaptı o yüzden kullanmıyorum. Ama doktor bana biotin şampuan tavsiye etti onu kullanmaya başladım daha yeni bakalım durduracak mı :))
13 Yorumla- +1 yıl
İnşallah :))
+1 yıllavanta al duşa girmeden önce 8 -9 dk kaynat çıtıktan sonra saçına dök masaj yap aynı zamanda. hemde saçların güzel görünür veya saf zeytinyağı al saçına sür 5 10 dk masaj yap sabaha kadar kalsın sabah gir duş al yıka faydasını görürsün. ben ikisinde de fayda gördüm
12 Yorumla- +1 yıl
mutlaka deneyin
duşta bioblas şampuan, watsons şaç maskesi duştan sonra bioblas sıvı saç serimu. sıfır saç döülmesi ve sıfır kepek. heöde toplam maliyeti 25-30 tl arasında ;))
14 YorumlaAblam şampuanının içine "Çam Terabentin" yağı karıştırıyor. Faydalı olduğunu söylemişti. Biraz keskin kokusu var yalnız fazla karıştırma.
11 Yorumlakuruyemiş yumurta et balık ye ciddiyim kuvvetlendiriyor özellike çinko eksikliğinden dökülür balık ye mutlaka
12 YorumlaBende kan testi yaptırdım her sey normal cikti zinko vermisti onu da ictim ama bir etkisi yok hatta saçlarımı kestirdim ama ayni dökülüyor bisi duyarsan banada soyle bari :D
11 Yorumla
+1 yılBen yaz tatilinde her haftada bir jilete vuruyordum 3 ay icinde 12 kez vurmuş oldum şu an hoc dökülme sorunum yok ama kizsin jilete vurmani bekleyemem :)
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen o yuzden saclarim cok sık ve gür :)
+1 yılvitamin eksikliğinden olabilir mi? Yani yediklerine dikkkat ediyor musun? Yılan yağı olayınıda tavsiye ediyorlar. Şampuanın da iş var. Kullanabilirsin. Saçı besleyip, dökülmesini engelliyor. Gürleştiriyor.
11 YorumlaAlpecin diye bir şampuan kullanıyorum. Çok faydasını görüyorum. Saç dökülmesini % 75 azalttı. Türkiyede bu şampuan var mı bilmiyorum
13 YorumlaBen erkekler için olan heden sholders kullanmaya başladım şimdilik iyi kadınlar içindeolanı var tavsiye ederim
12 YorumlaBadem yagi sur ve buharla masaj yap bunu 1 hafta tekrar et artik sik dokulmez...
Aksamlari bademle o sekilde yat...14 Yorumlagünde su kadar dökülmesi normal diyen uzmanlara inanma, eger sacına el attıgında her defasında eline dökülmüs saclar geliyorsa yapacak birsey yok sacların dökülüyor demektir. kan tahlillerin normalse zaten gecmis olsun diyim genetik sac dökülmesi, artık kullanacagın sampuanlar ve serumlar bile seni kurtaramaz, cok az etki eder, bıraktıgın gibi de hızla dökülürler.
03 YorumlaBadem yagi sureceksin saclarinin dibine ben oyle yapiyorum saclarim cok uzun dokulmuyorlar artik.. hafta sonu yapiyorum 1saat birakiyorum yikiyorum
11 Yorumla
+1 yılfakirsen sem simdiden saclara elveda de eğer para varsa iki ilac var onları kullan bir ay icerisinde durur ikinci ay icersiinde gürlesir 6 7 ay icersiinde azda olsa kel taraflar cıkmaya baslar milletin dediklerine bakma once adam akkılıu git dr o seni yonlendirri zaten. DD ama her ay 100 gozden cıkar
02 Yorumlabioblas her türlü saç çıkaran sprey hepsi boş genetikse saç dökülmesi hiçbişey durdurmuyor
11 Yorumlaminoxil kullanabilirsin 3 kutu 100 tl idi en son. çok etkili
11 Yorumla
+1 yılMevsim geçişlerinde saç dökülmesi artıyor her türlü bolca su iç
11 Yorumlasabun şampuan kullanma yeter kımyasallar dokuntu yapıyor
11 Yorumlabırak saçların bazen yağlansın saçı besliyomş sürekli yıkama
13 Yorumlabenim öneri ayda bir sefer saçlarını yıka, üç, beş seneye kadar hepsi dökülür sizde kurtulursunuz.. :)
"Geçmiş olsun, inan bilmiyorum."01 Yorumlatakma bacım taktıkça dökülür onlar. ama yine de bir tavsiye dove şampuan ve saç kremi kullan bende işe yaradı bende aynı sorunla karşı karşıya kalmıştım )
10 Yorumlasarımsak + yumurta akı + B12 vitamini karıştır sür kafana
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılÇok etkili bir formül biliyordum ama unuttum, bulursam yazarım...
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam yazacağım...
Benim de saçlarım çok kuru mesela ona da iyi geliyormuş...
+1 yılhiç bir şey işe yaramıyor panpiş döküleceği varsa dökülüyor napalım saç tellerimizi illa iplikle dikelimmi
01 Yorumlabir şey olmaz merak etme günde 50 ile 100 arası bahar aylarında ise günde 200 e kadar saç teli dökülmesi normaldir ;)
04 YorumlaAman dikkat et uygula o kürleri. Olmazsa da bildiğim çok iyi saç ekim merkezi var :)
03 Yorumla
+1 yılMentollu şampuan kullanmayi hic denedin mi
15 Yorumla- +1 yıl
H&S
- +1 yıl
Evet benimkide döküluyordu ama koparak degil kırılarak dokuluyordu kullanmaya basladigimdan beri gozle gorulur derecede azalmaya basladi
- 00 Yorumla
benden sana tavsiye ben çok kullandım bu saç dökülme ilaçlarını hiç biri bir şeye yaramıyor en iyisi ektirmek iyi bir saç ekim uzmanına başvur derim.
01 Yorumla
+1 yıllavanta kaynat suyuyla saçını yıka ;)
13 Yorumla- +1 yıl
yok yok ben denedim süper bişey ;)
sarimsak sac dokul esini engeller mi ebe yarum, sac kokunu kokten yakip da kel kalirsan gorusun ozman, sarimsak, sac kiran icin veya derideki kavlamarak icin bir miktar surulur oyle uzun surede bekletilmez, sen, zeytin yagi, yumurta vede nane yap
02 Yorumla
+1 yılsaç dökülmesine dışarıdan hiç bir ürün fayda etmezzz...
02 Yorumla- +1 yıl
imkansız:) senin psikolojin düzeldiği içindir...
Sorciel tavsiye ederim saglik bakanligi onayli
11 Yorumla
+1 yılBenimde dokuluyor ya napsam bilemedim
11 YorumlaSarımsak doğal antibiyotik araştır internetten.
13 YorumlaKöpük falan kullanmasan düzelir
13 Yorumla
+1 yılstres ten uzak durmalısın
11 Yorumla
+1 yılSarmısak şampuanı kullan
20 Yorumla
+1 yılhindistan cevizi yağı
10 Yorumla
+1 yılSarimsak özlü sampuan aktarlarda
10 Yorumlaaynen yaa
11 Yorumlacinko agirlikli beslenme kirmizi et tuketmen lazim
10 Yorumla
+1 yılben 3 sene önce bioxcin kullanıyordum :O
10 YorumlaBebe şampuanı.
114 Yorumla- +1 yıl
Bebek şampuanı tüylenme yapıyor diye biliyorum :) uyarayım da :)
saydınmı
12 YorumlaSTRESTEN UZAK DUR.
10 YorumlaKardeşim shen mın diye hap var dogal hap al kurtul
00 Yorumla
+1 yılzigavus şampuan
12 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlarımdaki etkisşni gözümle gördüm. Özünde sarımsak var.
hint yağıyla masaj.
10 Yorumladsalvoft cevap verirmisin
00 Yorumla
+1 yılStresten uzak dur.
10 YorumlaDökülecek saç kafada durmaz:)
11 YorumlaSarımsak şampuanı.
00 Yorumla
+1 yılArap savununu öneririm
04 Yorumla- +1 yıl
Türk sabunu peki?
- +1 yıl
Çok hoşsun
+1 yılat şampuanı
14 Yorumla- +1 yıl
:) ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlardan biliyorum. at şampuanı sağlıklıdır ve gayet işe yarar. tavsiyemdir bulursan al.
- +1 yıl
araştırmanı tavsiye ederim.
biocsin :D
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım