Moda & Stil Aile arasında isteme ve söz olacak, hangi elbise daha güzel olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Su yeşili Kırmızı Gul kurusu pudra artık ne derseniz wkdnfnc Lacivert Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aile arasında isteme ve söz olacak, hangi elbise daha güzel olur? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CuteCurly Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl Su yeşili veya lacivert güzel bence, lacivert derim birini seçecek olsam. Sence? @vakt-imerhun 1 3 Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Bence gül kurusu veya lacivert. Su yeşili baba yakışmıyor ondan 🤣 Yorumla CuteCurly +1 yıl @Vakt-imerhun haha olabilir 😂 Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl 🙂🙂🙂 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Su yeşili ya da lacivert ikisinden birini seç hem zarifler hem güzel fazla abartılı olmasın...Rabbim mutlu mesut etsin inşallah 🧿 0 0 Yorumla
Btltasdkie Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Gül kurusu harikaaa bence onu secmelisin. Kırmızıyı ele aile arası fazla abartı olur. Su yeşili de aşırı sıradan 0 0 Yorumla
gazipolis2346 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Zaten illa ki tesettürlü olmalı hem kıyafet hem o bayan hem de bu yani şu yeşili dediğiniz renk güzel yanı bana göre mavi 🤣 0 0 Yorumla
CikCikAyşecik Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Pudra diyecektim ama bu daha bir asil duruyor. Ve güne en uygun kıyafet sanki. Diğeri pudra yani, nişanda bile giyilebilir. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. hacı sen bundan giy 😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kanka ne diyon yaaa Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Su yeşilini baya beğendim. Hayırlı olsun... 🌸 0 0 Yorumla
Venüslü_Dostun Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Boy kilo ten rengi önemli çok önemli ama bu renklerden esmersen eğer bordo gül kurusu yakısır 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayy hepsi çok güzelmiş bayıldım 😍 keşke benide isteseler 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Boy kilo ten resimdekilerle uyumlu muGerçi teni. makyajla. hallediyorlar. artik 0 1 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Makyajda evrakta sahteciliğe girer Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 318 cevap paylaştı. Su yeşili ve lacivert güzelmiş 1. nin modeli daha hoş 0 0 Yorumla
GarterStripe Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Mal alma mal verme mal satma töreni için malın görünümü anketi. 0 0 Yorumla
aleynaairazzz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl 1. berbat ötekiler güzel Lacivert en iyisi sanırım 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. Su yeşili ve gül kurusu güzel duruyor. 0 0 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Moda & Stil konusunda 879 cevap paylaştı. Bu elbise güzelmiş :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şu kiuafetler çok anormal geliyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kapalı olmadığım için herhalde bilmiyorum tuhaf böyle baştan aşağı kapalı olunca Yorumla Soran +1 yıl Iyi de acik olmasına rağmen bu, şekilde giyinen cok insan var gayet modern Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Laci güzelmiş 0 0 Yorumla
solgunbipapatya Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Pudra 0 1 Yorumla solgunbipapatya +1 yıl Bunlar hangi sitenin abiyeleri Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Su yeşili veya lacivert güzel bence, lacivert derim birini seçecek olsam. Sence? @vakt-imerhun
Bence gül kurusu veya lacivert. Su yeşili baba yakışmıyor ondan 🤣
@Vakt-imerhun haha olabilir 😂
🙂🙂🙂
Su yeşili ya da lacivert ikisinden birini seç hem zarifler hem güzel fazla abartılı olmasın...
Rabbim mutlu mesut etsin inşallah 🧿
Gül kurusu harikaaa bence onu secmelisin. Kırmızıyı ele aile arası fazla abartı olur. Su yeşili de aşırı sıradan
Zaten illa ki tesettürlü olmalı hem kıyafet hem o bayan hem de bu yani şu yeşili dediğiniz renk güzel yanı bana göre mavi 🤣
Pudra diyecektim ama bu daha bir asil duruyor. Ve güne en uygun kıyafet sanki. Diğeri pudra yani, nişanda bile giyilebilir.
hacı sen bundan giy 😂😂
Kanka ne diyon yaaa
Su yeşilini baya beğendim. Hayırlı olsun... 🌸
Boy kilo ten rengi önemli çok önemli ama bu renklerden esmersen eğer bordo gül kurusu yakısır
Ayy hepsi çok güzelmiş bayıldım 😍 keşke benide isteseler
Boy kilo ten resimdekilerle uyumlu mu
Gerçi teni. makyajla. hallediyorlar. artik
Makyajda evrakta sahteciliğe girer
Su yeşili ve lacivert güzelmiş 1. nin modeli daha hoş
Mal alma mal verme mal satma töreni için malın görünümü anketi.
1. berbat ötekiler güzel
Lacivert en iyisi sanırım
Dünde sordun bu soruyu
Su yeşili ve gül kurusu güzel duruyor.
Lacivertin asilliği şaka mi
hıc brıır cok kotulerrrr
Bu elbise güzelmiş :)
Pudra hos duruyo bence...
Su yeşili veya gül kurusu
Şu kiuafetler çok anormal geliyor
Niye
Kapalı olmadığım için herhalde bilmiyorum tuhaf böyle baştan aşağı kapalı olunca
Iyi de acik olmasına rağmen bu, şekilde giyinen cok insan var gayet modern
gul kurusu olan
Su yeşili veya pudra ikiside güzel
Kırmızı hariç hepsi güzel 😊
pembeee
Laci güzelmiş
Su yesili
çok şık ve kibar
Sondaki mükemmel
Gül kurusu
3 kesinlikle:)
Pudra