Merhaba , bence 3 sebebi fizigini daha güzel ortaya çikartmiş ve zarif ve şık duruyor ayrıca üzerine tam olmuş beli'de tam oturmuş, Dünyanin en güzel gelini 😊🍀💙🤗çok yakişmiş hepsi
@senakararl ve sence de şey değil mi kız açık galiba. Hani açık olup da güzel ölçülü gelinlikler de var ama bu gelinlik tamamen kapalı gelinliği o yandan da olmamış bence
@ikizterazi bak şöyle oluyor açık hanımefendiler güzel bir tülden şal örtüyorlar yalandan mevlütte onun için daha usturuplu güzel nikâh elbiseleri var ama bu tamamen kapalı gelinliği bunu giyip saçı açık yok yani olmaz yakası birazcık ama bak çok hafif açık olmalı ve birazcık daha uçuş uçuş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Merhaba , bence 3 sebebi fizigini daha güzel ortaya çikartmiş ve zarif ve şık duruyor ayrıca üzerine tam olmuş beli'de tam oturmuş, Dünyanin en güzel gelini 😊🍀💙🤗çok yakişmiş hepsi
2 ve 3 beli hiç olmamış. 1 inde kollar kaba duruyor. Başka gelinlik dene bence mutlaka zevkine uygun bulursun.
Üzülme ama hepsi çok çirkin. Mevlüt ise daha sade bir şeyler seç. Sadelik en büyük ışıltıdır
katılıyorum ayrıca üçü de aynı bunların
@senakararl ve sence de şey değil mi kız açık galiba. Hani açık olup da güzel ölçülü gelinlikler de var ama bu gelinlik tamamen kapalı gelinliği o yandan da olmamış bence
Mevlütte de giyecek ya hani kapalı ortam kuranı kerim falan hani
Sen demesen üçüncü fotodaki saçları fark etmezdim. Açıksa eğer kesinlikle daha hoş modeller bulunabilir
Açıkta olsa mevlüt gibi yerlerde başörtü takılıyor diye biliyorum yine ona uygun kapalı bir model olmalı yani kızın seçiminde sıkıntı yok
He kapalı olup daha sadesi güzel olabilir tabiki
@ikizterazi bak şöyle oluyor açık hanımefendiler güzel bir tülden şal örtüyorlar yalandan mevlütte onun için daha usturuplu güzel nikâh elbiseleri var ama bu tamamen kapalı gelinliği bunu giyip saçı açık yok yani olmaz yakası birazcık ama bak çok hafif açık olmalı ve birazcık daha uçuş uçuş.
Kaplıyım ben açık değilim
İkinci elbiseye bayıldım.. Bir de zevkine bayıldım. :D Allah tamamına erdirsin, mutlu mesut etsin..
Bence 1 kesinlikle 2 çoook yaşlı işi duruyor bence
Benim tarzım değiller açıkçası ama siz beğendiyseniz alın.
hiç biri ona öyle evine güneşlik perde mi alıyorsun
Ben hiçbirini sevemedim ama zevkine uyuyosa alabilirsin 🌸
Üsttekinin kolları çok kaba durmuş ama en güzeli de o
Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim
İnsan bir teşekkür eder
Teşekkür etmeme için mi yazdınız
Nezaket kuralları gereği denen bir şey var istemesem ava Avaz bagirirsiniz çok kaba insan diye
sonuncu önü belli değil
İlki iyi gibi ama daha güzeller olabilir
1 ya da 3 ama 1 daha iyi
en sondaki knq hayırlı olsun
3 daha naif duruyor sanki
ilki en harika..
Hiçbiri de güzel değil
yani 2. si daha iyi ama çok beğenmedim sade
hiç birini beğenmedim
Bunlar ayni degilmi lan
Bence çok kapalı.
Kapılıyım çünkü