Moda & Stil 18 Yaşındayım 90 Beden Sütyen Takmak Normal mı? yildizalbay33_pisces Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 18 Yaşındayım. 90 Beden B cup sütyen takıyorum90 Beden Sütyen Takmak Normal mı? Güncellemeler+1 yıl Kollarım da kas var, vücudum kaslı 18 Yaşındayım 90 Beden Sütyen Takmak Normal mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Karanfilqw Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Kendini hangi bedende iyi hissediyorsan onu giy. toparlayici sütyenlerde var onları da deneyebilirsin 0 0 Yorumla
azriknapsinbaskaa Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl bence normal ben 12 yasımda 85 C takıyorfum şimdi 95 B oldu 0 0 Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Kilo verirsen sorun çözülecek. 0 1 Yorumla yildizalbay33_pisces +1 yıl Biraz kilolu birisiyim evet Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Moda & Stil konusunda 973 cevap paylaştı. Normal bence. 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Boy ve kilon nedir? 0 2 Yorumla yildizalbay33_pisces +1 yıl Boyum 166 kilom 56 Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Harika o zaman 90B. Süpersin. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boyun ve kilon nedir? 0 8 Yorumla yildizalbay33_pisces +1 yıl Boyum 166 cm 56 kg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani bi tık büyük sadece senin de yapın böyleymiş, kilon da çok yok. Yorumla yildizalbay33_pisces +1 yıl Vücudum kaslı. Kollarım da kas var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl body mi yapıyorsun Yorumla yildizalbay33_pisces +1 yıl Doğuştan beri öyle, kollarım da kas var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şikayetçi misin bu durumdan Yorumla yildizalbay33_pisces +1 yıl Hiç şikayetçi değilim Allah beni böyle yaratmış kilom da gayet normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman sıkıntı yok, millet silikon taktırıyor sende bedavadan var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bence normal ben 12 yasımda 85 C takıyorfum şimdi 95 B oldu
Kilo verirsen sorun çözülecek.
Biraz kilolu birisiyim evet
Normal benimkide ayno
Normal bence.
Kilonuz varsa olabilir.
Niye anormal olsun
Boy ve kilon nedir?
Boyum 166 kilom 56
Harika o zaman 90B. Süpersin.
Boyun ve kilon nedir?
Boyum 166 cm 56 kg
Yani bi tık büyük sadece senin de yapın böyleymiş, kilon da çok yok.
Vücudum kaslı. Kollarım da kas var
body mi yapıyorsun
Doğuştan beri öyle, kollarım da kas var
şikayetçi misin bu durumdan
Hiç şikayetçi değilim Allah beni böyle yaratmış kilom da gayet normal
O zaman sıkıntı yok, millet silikon taktırıyor sende bedavadan var
Norm ial
maşallah baya şanslısın
Onu nasıl tasiyon
Normal beden ölçün buyuk
90 mı
E iyiymiş