Yırtmacın yerine bak 🙃 Bacak dekoltesi verilir, vajina dekoltesi değil. Umarım troldür, bunu sevgilin dediği için değil de kendin için giymemen daha doğru. Şimdi sanane vs diyebilirsin ama dekolte de yerinde güzel. Bu fazla açık ve iş ortamında da sık sık oturacaksın. Hoş bir izlenim vermez.
Ben biraz haklı olduğunu düşünüyorum tabi erkeklerin bir kadına karışmaya hakkı yoktur bu kısıtlamaya girer evet biz böyle düşünüyoruz ama onlarında kendince haklı oldukları noktalar var sadece kıskanmak değil erkek sahiplenmek sahiplenilmek ister sizi sahipleniyorsa zaten kısa şeyler giyipte millet içinde bulunmanızı istemez başkalarının dikkatini çok çekiyor böyle kısa şeyler haliyle erkek arkadaşınız bir erkek erkek gözü ile size bişeyler anlatmak istiyor ama kısa kesiyordur sizi gözlerden ve insanlardan korumaya sakınmaya çalışması kıskançlık değil önemsediğini gösterir
Empati yapıyorum, ben erkek olsam, sevgilim böyle giyinse, düşünüyorum düşünüyorum, yok abi izin veremem başka erkeğin dibinin düşme ihtimali deli eder. Ya ayrılırım ya da hiç bulaşmam.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Demek ki sen de o zihniyetle kadınlara bakıyorsun. Bir erkek kadında neyi istemiyor , kısıtlıyorsa aynısını kendi yaptığı içindir. Boşuna düşünme güzelim
Her konuda anlayışlı ama bu giyim konusunda dikkat etmediğimi söylüyor. Herkes bana bakıyormuş bir de uzakta görevde kendisi. Sanki bana bir şey yapacaklar
Evet böyleydim ilk buluşmaya bile mini ve dekolteli gittim. Değişir sandı sanırım. Bikinili fotom vardı sosyal medyada onu kaldırttı ailesi takip edince. Böyleyim böyle bilsinler istiyorum
Başta bana istediğini giy sana bakanı ben hallederim derdi ki öyle de yaptı. Yanımdayken istediğimi giyiyorum şu an yurtdışında görevde bir şey gelse başına koruyamam diyor
Bak ya koruyamam falanlarla seni kendine muhtaç hale getirmeye çalışıyor o yokken seni kim koruyordu peki bu kafadaki adam sinsidir hiç kusura bakmasın başından seni kabul etmeyecekti ozaman değişmek istersin o başka böyle onun tarafından oynanan oyunlarla bahanelerle olmaz dürüstçe olduğun gibi çıkmışsın sen karşısına sonuçta
Kimse korumuyordu başıma gelmeyen kalmadı zaten 🥺 Şimdiyse yeni yeni o olmadan giymeye başladım giy ama dikkat et dedi geç çıkıyorum işten bazen işlerim uzuyor o sıkıntı oluyor. Ne yapmam lazım
Koruma amaçlı zaten benim nekadar şiddete karşı olduğumu anlatamam ama şart yani senin durumunda beni dinle öğren sen teknik öğretiyorlar zaten lazım olunca kullanırsın hak edenlere😄çıt kırıldım da yapıyor izledim
Kışın iş yerine böyle giden net yolludur altınada tanga giymişsin zaten çoraba kezban diyen birinden daha kezban görmedşm vurdurmaya gidiyorusn kızım belli sevgilin adammış ayrıl sen tek gecelik kızlardansın hatta o düğmede fazla direk açıp gez yanıyorum yokmu bir y****k diye geziyorsun resmen senin gibi kızlara bizde dahil bugözle bakıyoruz teşhir etmeyi seviyorsan bu laflarıda duyacaksın
arkadaslar erkekler kıskansa boyle insan mi olur kıskanmasa beni sevmiyor bu kadar acik giymene kizmasi normal etek yarım karış erkek oldugu icin de disaridan bakan gozlerin iyi niyetle olmadigini anliyor yani cok normal bence sevinmelisin
hayır kıskanılıyorum diye degil şöyle bir durum var ulkemizde cok rahat takilan insanlar yok zaten maalesef insanlar yobaz erkek arkadasin seni sevdigi icin boylr yapiyordur bunu kastettim
yok asko onu demek istemedim erkek arkadasinin tavirlari falan belli eder ya o manada dedim uzun iliskiyse kiskanmasi bana gore bi tik normal ama yeniyse canım canım konusmasin
Biraz fazla açık ve kisa bence is icin ama onun dışında biraz uzun etek giysen sevgilin sorun cikarmaz ya da bu etegi bi mekanda giysen yine sorun cikarmaz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yani sevgili olurkende böyle giyinmişsen mecbur böyle kabullenecek ya kendini seksi hissediyorsun böyle giyince ya da teşhir etmeyi seviyorsun
Dürüst olduğun için teşekkür ederim seksi olmak için giymek en doğal halkın sevgilinde böyle beğendiyse yapacak bir şey yok sevgilin varken karşı tarafı böyle etkilemek nasıl hissettiriyor
Bence düzenli ilişki kurma sen her erkek ilişkiye başlarken bu hoşuna gider ama başkası görecek diye kıskanır başlangıç ve gelişme aynı olmuyor maalesef
yani sevgilinden başka erkekler için tam bir görsel şölen :) sonuçta güzel bacakların var. ama yırtmacın yeri resmen davet ediyor insanı. erkek arkadaşın kıskanmakta çok haklı. yalnız olsan bu tip şeyler giymende sorun yok tabiki
İlişkin varken başkalarına seksi görünmeye çalışmak sağlıklı bir psikoloji değil. Hayatındaki adamdan memnun olsan, başkalarının dikkatini çekecek şeyler giymeyi aklından geçirmezsin. Haliyle adamın karışması doğal, ya adamı gönder, ya da ilişkin olduğunu bilerek giyin
Başkaları için değil kendim için giyiniyorumAmacım başkasının dikkatini çekmek değil kendimi iyi hissetmekKendimi seksi bulunca da özgüvenli oluyorum. Peki bu durumda ne yapacağım
İlişkilerin getirdiği sorumluluklar vardır, ilişkin varken bir adım attığında partnerini de düşünerek atmak zorundasın. İlişki insanı değilsindir olabilir öyle şeyler, gecelik ilişkilerle hayatını sürdürmeyi deneyebilirsin. Ya da seni bu halinle kabul edebilecek, başkalarının bakmasıyla seksi bulmasıyla gurur duyacak adamlara yönelmelisin, herkesin kaldırabileceği bir durum değil
Nasıl giyinen biri hoşuna gidiyorsa öylesini bulsun kim nasıl isterse öyle giyer
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benden başkasıyla yapamaz ben de yapamam ama zorlanıyorum. Başta bana demişti de bu kadarını düşünmedim. Şimdi de uzakta kendisi ben tekim burada diye yapıyor
Kısıtlamıyor. Kıskanıyor , bunaltmıyor yani. Beni tanıdığında da böyleydim ve o yanımdayken de istediğimi giyiyordum. Şimdi yurtdışında giyince seni koruyamam diyor.
Valla karışan dan değil karışmayandan kork... Ben arada sırf gezmek için genel evine bir tür atip çıkarım. Okadar güzel kadınlarla dolu ki.. bu buraya nasıl düşmüş dedim hep cevap aynı Sevdiği bir o... çocuğu..
Ben onu bastırmaya çalıştım sürekli o da sen beni böyle kabul ettin dedi sürekli biraz karışmaya başladım bu sefer o biraz abartmamaya başladı karışmadıkça daha mutlu olduk öyle alıştım 😀
Teşekkürler umarım siz de iyi olursunuz anlayış konusunda problem yaşadınız düzelmiyorsa hiçbir şekilde yolları ayırın aksi takdirde sinir stres sizi bekliyor 😀