Yol olmuş 2022 hâlâ çarşaf isteyen kayınvalideler var ya şaka gibi nasıl bitecek bu durumlar?
Yeni evliyim ve benden çarşaf istendi çok utandım
Yeni evliyim ve benden çarşaf istendi çok utandım
Kan gelmeseydi peki ne olacaktı doktora muayeneye mı götüreceklerdi ne kadar kötü bir durum insanın psikolojisini bozar bunlar çok aydın bir aileye gelin gitmişsin şansın bol olsun
Oyle maalesef geri kafalılik
Cevap
8Cevap
Verseydin temiz bı çarşaf oğlunu egitemedin mi deseydin hyr yapamayacaksa başkasını bulalım deseydin hatta onca zaman beklemisim daha beklemem ben gidiyorum deseydin 🤣🤣
Oglunu neden katayim esimin haberi bile yok annesi zorla istedi
Eşim iyi biri söyleyince zaten annesine de kızdı
Ya geri kafalilik bakma sen
Çarşafı vermen hata kimseye birsey ispatlama zorunluluğun yoktu eşine bile kaynanan kim vererek suç sendede var yani
Mecbur verdim utansin diye sonda eşime söyledim ve cidden annesini çok kötü bozdu ben kizdim o kadar bozulmadim annesi kadındı benden daha çok bozuldu laf söylemesi onun dünyasını yıktı
Öyle zaten ama ben diktirmedjm her anlamda ilkim oldu eşim
maalesef öyle ya canımı sıktılar
Biraz dertleşebilir miyiz istek atsam
Ne alaka dertleşmek kötü bir şey mi?
Ben mesaj atamıyorum istje atıyorum kasketli nickim
Yani şimdiki kızlar delik deşik olmuş zaten ne çarşafı. Çarşafmı kaldı
Genelleme yapma herkes pislik değil
Şimdiki erkekler de adam değil o zaman
Deyil zaten erkekler deldiklerne sahip çıkmıyor asıl şerefsiz erkekler. Ama kızlarımızda çok mal bunu kabul et.
Libidinous güzel yorum.
Güzel yorum mu utan birde kadınsın
Dediği şeyler güzel birdey yok hiç!
Önce güzel konuş. Günümüzdeki durumun ne vaziyette olduğunu dile getirmişsin. Doğru diye onu demek istedim. Benlik bir durum yok ahlakım yerinde merak etme.
Güzel konuş diye bana mi dedin ben kötü ne dedim ki?
Ayrıca ahlakım yerinde derken ben size ahlakla ilgili özellikle sizin ahlakiniz ile ilgili bir kelime söylemedim?
@zehneppcee bana mi dedin bu son yazdıklarını anlamadım ben size tek kelime etmedim ki
Soran kişi bana utan kadınsın dedin. Ben de sana açıklama yaptım.
Utan kadınsın dedim sebep şu hani buradaki erkek olan kişi buz kızlara genelleme şeklinde hakaret yapmis şimdiki kızlar delik deşik demiş buna hak vermene utan dedim herkes böyle değil bu düşünceye hak vermene üzüldüm
Arkadaş ortamın geneli için konuşmuş günümüz için. Delik deşik diye. Öyle kızlar çok evet, ama tamamı değil tabi. Ben genel bir tespit yaptığı için doğru dedim. Tamamı değil tabiki.
Genel konuşmuş hemde çok genel konuşmuş
Şimdiki kızlar delik deşik diyerek herkesi katmış içine
Nasıl bir erkek için bütün erkekler iyi veya kötü olmaz bu da aynı şey
Ayrıca sana gelince ben sana ahlaksız demedim ki ahlakım yerinde dedin yani yanlış anladın beni büyük ihtimalle
Şu iğrenç zihniyetler yüzünden bu ülke bu halde zaten
boşanıyorum diyip boşanamadın mı
Eşim yapmadı bunu kaynanam yaptı rezil oldu zaten eşim baya rezil etti hepsini
keşke kanlı çarşaf yerine o çarşafın içine B. K koyup verseydin . geriizekalı ahmklar bunların yatacak yeri yok böyle saçma sapan bir şeyin İslam da da yeri yok iyi günler
www.fetvalar.com/sorularla-cevabi-3224.html
Eşinin memleketi neresi?
Eşinin ağırlığını koyamamasının sonucu.
Yuh be bu ne geri kafalılık
Haklısın
Verdin mi?
Verdim mecbur ama evde kavga ettim hepsiyle de
Eşim biliyor ilk olduğunu zaten ama ona ne gerek vardı ki canım yandı güvenim vs sıfır oldu onlara
Ne carsafi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?