Türk ve Acem kızları neredeyse aynı. Acem i beyaza boya tamam. Binlerce yıldır Türkler o bölgede ilk onlarla karşı karşıya geldilerki özellikle İslamiyet döneminde müthiş bir karışma oldu. Daha 30 yıl öncesine kadar İran ı hala bir Türk yönetiyordu. Bugünde sayıları neredeyse İranlılardan daha fazla.
https://www.youtube.com/watch?v=nwcnACjeUVA
Genel olarak inanılmaz derece güzeller. Türk kızlarıda güzel yanlız biraz gözü açık. Bunlar biraz korkak yani kocası varken olması gerektiği gibi susar. Bizimkiler garson daha yoldayken içine düşüyor yanında kocası varken. Bu tür şeylerde biraz daha edepliler desek daha yeri. Ama güzellik dersen bana göre Türk kadınları değişilmez.
İran erkeklerine gelirsek. Erkeklerinin Türk erkeklerinden ne tip ne de başka bir surette hiçbir farkı yok. Tip - Hareket - Görgü aynı. Yanlız güneydekiler Hintli onları karıştırmamak gerek.
Bu arada bu aralar Farsça şarkılara sarmıştım. Bir müzik grubu söylüyor. Genelde kadınların fazla olduğu bir grup ve kadınlar inanılmaz güzel. Özellikle sürekli şarkıyı söyleyen genç. Yaşlı olanda yalan yok şimdi kendi yaşına göre baya güzel.
Bu da şarkı33 Yorumla
Soran+1 yılİranlı kızlara hakaret etmeden cok güzel ozetlemissin teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıliran kızları acayip bakımlı hele o gözleriyle yakıyorlar adamı irana bir gittim tutuldum bir güzele 2 sene dönemedim türkiyeye.
192 Yorumla
Arkadaşım bence iranlılar güzeller ama genelde arap ülkelerin kızları (onların arasında yaşıyorum) çok yapmacık. Doğal halleri pek yok. Kaşları boyalı nerdeyse hepsinin açık kapalı fark etmez. Günlük makyajlarını desen ben düğünde yapmam. Arap şarkıcılarına bakarsak hepsi estetikli bu iranlılar içinde geçerli. Sonuç olarak TÜRK KIZI ;)
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kimsin ki Türkler ile kıyaslamaya sokuyorsun ne oldu Türk erkeklerine mi sarmaya karar verdiniz? Hadi Iranlı kızları nasıl buluyorsunuz desen tamam da Türkler ile anket yapmak nedir sen kimsin kendinle bizi karsilatirma gereği duyuyorsun?
713 Yorumla
Soran+1 yılKuyruk acısı? :D gizli kullanıcı olman zaten ayrı :)
Cevap sahibi+1 yılSizi çok buyutmusler canım benim ben izmirin en büyük ajansının en önemli modeliyim profil resmimin dahi olmayan hesabıma mesaj yagmamasi için gizli takılıyorum ama gel sana fotoğraf aticam ama ceneyi kapayacaksin oldu mu :D hiç görmediğim birine kuyruk açısı nasıl olabilir anlatsana biraz? Köle gibi yaşayan kadınları mi kiskanayim yoksa ya da Turkiyeye gelince gözü dönen kadınları mi sen ve ben siz ya da Türk kadınları kıyaslanamaz güzelim her yönden fark var :D Türk kadinlarini ankete neden koydu gunun mantıklı hir açıklaması var mi fesatlik dışında?
- +1 yıl
Turklerin ayricaligi yokki irklari ayrim yapmamaklazim
Soran+1 yılTürk kızlarına lafım yok ama arada senin gibi kendisini güzel sanan kezbanlar cıkıyo onlar istisnalar tabi :) sende haklısın aslında her insan kendi gorunusunden memnun olmalı kendinle barısık ol fazla kıyaslama kendini iranlı kadınların guzellikleriyle fena cuvallarsın :D
- +1 yıl
Yhaw he he ablamız en büyük ajansın eN önemli modeliymiş bu kadar sallar bir insan 😄
Cevap sahibi+1 yılEsmergüzeli95 kendinle barisik degil misin neden gizli oldun :D sana diyorum ki gel birbirimizi karsilastiralim bak gayet barisigim kendimle bu kadar kendine güvenin varsa at fotoğrafını bende atmazsam en adı serefsizim bakalım kim cuvalliyor kim kendiyle barışık kim kezban o kadar eminim bak sinirlenmiyorum bile :D
Cevap sahibi+1 yıl@Ramazankzyll kanitlarsam napiyoruz?
- +1 yıl
Aynen ilk sorusu bu olmuş :D aynaya bak ondan son kendini Türk kızlarıyla kıyasla
Soran+1 yılBen gorunusumden gayet memnunum kimseyede begendirme durumunda degilim :Dayrıca burada benim turk kızları cirkindir falan dedigim yok sadece basit bir anket yaptım buna bu kadar faşist, iranlı kadınları asagılayarak cevap veremezsin buna yetkin yok :) iranlı/ turk farketmez insanın içi güzel olsun yeter. Senin gibi burnu havada egosu tavan yapıp ben buyum ben suyum demekle olmuyo ;)
Cevap sahibi+1 yılUlan benim İranlilarla sorunum yok bana zararı dokunmayan kimseyle isim olmaz. Kendine istediğin kadar görücüye sunabilirsin Türk kadinlarini ankete sokup ego tatmini yapmaya çalışan sensin daha profilim bile gizliyen bana çirkin ya da kezban dersen kusura bakma kendimi savunurum sana hala diyorum ozguvenin varmış ya gel karsilatlstirma yapalım hadi bu kadar eminim kendimden kimin egosu haklı yereymis bakalım
- +1 yıl
@ermerguzeli noldu gizledin kendini :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Sen iran lisin ama Türksün galiba. bir aydır iran'dayım 20 gündür isfahan da yaşıyorum. Türkçe konuşan Herkes kendine Türk'üm diyor Ben de Türkiye türküyüm meseleye çok dar bir açıdan bakıyorsu.
Öncelikle Türkler , Türk kızları görünüş olarak birbirlerinden çok farklılar iran'da kadınlar birbirlerine çok benziyor bu Türk kızlarının güzel bir özelliği hangi taraf daha güzel diye soracak olursan güzellik ortalamasını düşündüğümüzde İran kızları Türk kızlarından biraz daha güzeldir doğru fakat İzmir Bursa Eskişehir Çanakkale Balıkesir Kocaeli Adapazarı Düzce Samsun İstanbul Antalya gibi Balkan ve Kafkas Türklerinin yoğun olarak yaşadığı illerdeki Türk kızlarını düşünürsen yani sadece macir kızlarını hesaba katarsan Türk kızları İran kızlarından çok daha güzeldir kıyaslayamazsın bile. hatta rus ve iskandinav kızlarıyla eşdeğerdir.
40 50 tane fotoğraf paylaşabilirdim fakat sanırım yasak. Onun için siteden ortalama bir güzelliğe sahip bir macır kızını örnek vereyim:@gizem_355 İran'da gördüğüm kızların hemen hemen Hepsinden daha güzel.01 Yorumla
+1 yıliki komşu ülkenin kızlarının karşılaştırılmasını yapmışsın. maalesef bizim kızlar çok artizdir. güzel bile olmamalarına (bazıları) rağmen kendilerini nimetten sanırlar. ancak iran kızları hem güzeldir hem de evine eşine sadıktır. keşke bizim (bazı) Türk kızlarımız da onları örnek alsa. ama gidip batının şırpıntılarını örnek alırlar. onu da tam alamazlar ya.
66 Yorumla- +1 yıl
@Yxcgfd maalesef bunlar gerçekler, beşiktaşda otelde çalıştım çok İran'lı kadınlar geldi oradan biliyorum. keşke sende kendini (bazıları) kategorisine sokmasaydın :)
- +1 yıl
Hepsini tabikide aşağalamıyoruz, ama gerçek bu dediklerim, gerçekler acıtırmış.. @yxcgfd
Soran+1 yılSadece basit bir anket yaptım buna buna iranlı kızları bu kadar asagılayarak cevap vermeniz hiç hoş değil Yxcgfd
İran'a gitmediğim için, İranlı kadınları sadece sinema&tv;'de görüyorum. Ve şunu söyleyim, benim kadar İran filmi izleyen yoktur.
,
,
, gibi çok siteden İran sinemasını takip ediyorum. Ancak bir dakika durup, kızlar güzel mi diye dikkat etmedim, yengen kızar diye. :D Şaka bir yana, hakikaten sinemasında, dış güzelliğe önem vermeyen, gerçekçi, hayatın içinden bir sinemadır. Bu yüzden Batı çarpılmışı Türk (?) sineması yerine İran sinemasını tercih ediyorum zaten. Sorunu cevaplamadım ama, eminim dış güzellikle ilgilenenler de cevaplayamaz. Çünkü güzellik göreceli bir kavramdır.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİran kızlarıının genelinde burun ameliyatlıdır çok güzel gözleri vardır türkiyedeki genel dağılımları İstanbul ve ankaradır çok var buralarda eskişehirde de epey var genelde esmerler çok güzel olanlarına denk geldim sanırım bnmle aynı evde kalan bir çift var urmiyeden gelmiler okumaya :) çok ttlılar vayy dede tapkileri güzel azerice farsça kullanıyorlar dil olarak tebrizden gelenler de baya iyiydiler sıcak samimiler baharatları yemekleri falanda baya güzel bak bu onların yani iranlıların yöresel bir yemeği sanırım :) çok beğendim https://hizliresim.com/m8yRl2
50 Yorumla
+1 yılİranlı kızlar makyajı çok abartıyorlar. Şöyle diyeyim; Türk kızlarının 10 katı makyaj yapıyorlar ve ciltlerini mahvediyorlar esasen bu durum Türkiye dışında tüm ortadoğuda böyle ve işin aslını çözemeyen erkekler İran'lı kızları daha güzel sanıyorlar. Halbuki ben doğallıktan yanayım fazla majyaj çok yapmacık ve bu yüzden Türk kızları diyorum.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcayip kültürlü bir çoğu yani kültürel anlamda tartışmaya kalkmam onlarla çünkü adamı ezer geçerler.
Bir çoğu oldukça zeki kadınlardır çünkü yaşadıkları coğrafya kurnaz olmalarını zorunlu kılmıştır
Duygularından çok mantıklarıyla karar verirler
Güzellik bakımında Türk kızları gibi ortalama bir güzellikleri vardır ama İranlı kızlar dış görünüşlerine biraz daha önem verirler.30 Yorumla
+1 yılSadece görünen gözleri ile bile etkilemeyi başarırlarken, sizler hatlarınızı meydana çıkaran daracık giysiler ile bunu beceremiyorsunuz... Bu da sizin kepazeliğiniz, yaşasın müslim görl
92 Yorumla- +1 yıl
Yaşasın..! :)
- +1 yıl
scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/.../...431230486_n.jpg
@Ramazankzlyll
İranlı kızlar ezilmişdir cinsel ve moda açısından
Kadınları bir salsan neler yapacaklar :D41 Yorumla
Soran+1 yılhiçte dusundugun gibi karakterlere sahip degiller
+1 yılİran kizlari oldukca.. yapmacik geliyor bana..
birazda oradaki yasam tarzindan ileri geliyor..
ülke disina cikinca kabak cicegi gibi aciliyorlar resmen:)40 YorumlaDiğer konusunda 311 cevap paylaştı. iran kızlarını iranda buluyorum bazıları gerçekten güzel oluyor benim 2 tane öyle arkadaşım var maşallah diyelim :)
40 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBizim erkeklere Türk kızı hariç kız de hemen atlarlar
sorman hata61 Yorumla- +1 yıl
Türk kızını işaretledim bizim kızlarda iran demiş ne ayaksınız l*n :D
Askerlik görevimi Kuzey Irak'ta yaptım ama arap kızlarının üzerine kız tanımam. Hepsi pürüzsüz birer zenci melek.
10 Yorumla- Diğer konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılbenim gördüğüm İranlıların yüzde doksanı bakımlı hoş çekici bayanlardı.. ama bildiğim kadarıyla orada estetik ameliyatı baya uygunmuş özellikle de burun.. bunu da paylaşıyım dedim :))
20 Yorumla İranlılar güzel ve turk kızları gibi gösterişli görgüsüz şımarık degil 😁😁😁
50 Yorumlaİranlı kızlar güzel oluyo yanı napalım :D Ruslardan güzel oluyolar ama şuda bir gerçek Turk kızı Rus kızından güzeldir.
20 Yorumla
+1 yılBenim iranli bide ispanyol arkadasim var ve birborlerine benziyolar yani güzeller
40 Yorumlairan kizlarini bilmem de farsca konusan birini duydukca icim gidiyo
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsınırda gumrukte calısan bı abım vardı ıran kadınlarını bana boyle anlattı : ucuk , acık, pis , analcı
bende sahsen hıc guzel iran lı gormedım hatta ıran lı gormedım hangısı ıranlı hangısı suruyelı hangısı arap ben cozemıyom ki21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnot : türk kıznıı hıc bısye degısmem
+1 yıldaha saygili 'daha guzel bir tene sahip"daha kadinsi, ve gozleri bana gore dunyanin en guzel gozleri onlarda :)
Iran diyorum00 Yorumlaikisinin de kendine has güzelliği var türk kızları daha fazla çeşitliliğe sahip ama..
10 YorumlaUlan millet biliyor konuşuyor bilmiyor konuşuyor. İran'ın güzel kızları öyle böyle değil güzel. Hepsi aynı değil ancak arada çıkıyor yok böyle bir güzellik.
20 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yıldefalarca irana giden birisi olarak,
türk kızları.30 YorumlaBulamiyorumki. Ben aslinda herzaman turkten yanayim ama iranlilar bir baska guzel. Fakat ben bulamiyorum valla.
10 YorumlaTürk kızı bulduk daa İran lısını mı isteyecez...
töbe de valla adamı ıslak sopayla döverler.00 YorumlaOn yargi biliyorum ama mezopotamya bolgesinin kadinlari bana kuzu tandir hissi uyandiriyor
00 Yorumlaİranlı kızlar güzel ve gizemlidir, erkekleri de o kadar kaypak ve gereksizdir.
Ama yine de bizim kızlar nambır van'dır :)
B seçtim00 Yorumlakızlarını bilmemde şeriatından nefret ediyorum. o ülkeye de bu yüzden hiç bir sempatim yok.
00 Yorumlabizim türk kızlarınınpopoları maalesef çok tavan yapmış durumda :) İranlı değilde Endonezyalıları sorsan yinede türk kızları demem :)))
20 Yorumlakezbanlığın zirvesindeki iranlı kızları, Türk kızlarıyla yarıştırmak çok aptalca
20 Yorumla
+1 yılBir acem olarak çok güzel ve tatlılar. Baskıcı yönetim olsa bile da Türkiyeden daha refah yaşıyolar emin olun.
00 Yorumla
+1 yılÇalıştığım yere gelen iranlılarlla göz göze geldiğim zaman yüreğimde bir şok dalgası hissediyordum one güzel mükemmel bir histir özellikle çarşaflılar candır
00 Yorumla
+1 yılYok rusu yok iranlısı vs. İnsan olsun yeter da. Evine eşine bağlı olsun kâfi
20 Yorumla
+1 yılSapık ve ahlaksız buluyorum, Türkiyeye gelir gelmez kendilerine evli bekar farketmeksizin erkek bulup onlarla yaşıyorlar, 1 yıldır alt katımızda oturuyorlar kimseyide takmıyorlar sabah akşam fuhuş zina.
00 Yorumla
+1 yılAa hemşerim :)) ama iranlı ya da turk diye ayırt etmeyelim her iki ülkedede cok güzel kızlar var =))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl00 Yorumlatürk kızları derım. o arablarda kaşlar kokoş kiyafetler makyaj nedir arkadaş
20 Yorumlaİranlı Esmer ve sürmeli gözlü kızlardan bahsediyorsun dimi... dur dur hayali bile kalp krizini tetikliyor ;))
20 Yorumlairanlı kadınlar için üzülüyorum. şeriat rejiminden önce kadın savaş pilotu gibi extrem işler bile yapabiliyorlardı.
00 Yorumla
+1 yılGüzelliği ve çirkinliği belirli bir gruba veya ırka maledemezsiniz, her ırkın bir birinden üstün olan kadınları var
00 Yorumlagerçekten iranlı hatunlar güzel oluyor... ama iranın da %55 i öz türk olduğundan cevap tabi ki ülkesi fark etmez türk kızları
05 Yorumla- +1 yıl
Onlar fars türk değil
- +1 yıl
https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0ran siteden ve benzer sayfalardan araştırırsan iranda daha çok türk yaşadığı bilgisine ulaşırsın... hem tüm büyük türk islam devletleri iranda kurulmuştur
- +1 yıl
Türk yaşıyo olabilir ama fars kökenlidir iranlılar
+1 yılİranlı bayanlarda hani teşhircilik olmadığından bir gizem barındırdığından dolayı çekici.
10 YorumlaDiğer konusunda 994 cevap paylaştı. Ruslar bitti iranlılar çıktı inadına Türk hatunu <3
20 Yorumla
+1 yılAzeriler güzel olur. Araplar dünyayı geçtim kainat güzeli olsa ne olur...
00 Yorumla
+1 yılİranlı mısın? Öyleysen iran erkeklerine sor :D bizene iranlıların tipinden tabiki Türk kızları
10 YorumlaİRANDA buluyorum. googledan buluyorum aradıktan sonra bulursun yani
10 Yorumla
+1 yılben bizim kızlara hastayım var mı türk kızları gibisi yaa :)
20 Yorumla
+1 yılİran kızları çok bakımlı oluyor. Fakat yine de Türk kızını seçerim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürk kızları her zaman 2. plandadır afrikalılar bile 1. sırada yer alabilir ama türk kızları asla asla asla
10 Yorumlainsanları kategorize etmeden seviyoruz
32 Yorumla
Soran+1 yılVay be adasım :)
Araplar benden uzak dursun. Hiç sevmedim, sevmem de.
10 YorumlaBende iş icabı tahrana gitmiştim... Gerçekten güzeller ama yinede biZim kızlar bir adım önde :)
10 Yorumla
+1 yılacem kızı iyidir hoştur vesselam.. Ama bir türk kızı değildir. atarlanmaz tutarlanmaz.. pazardan kendi başına bişey alamaz..
00 Yorumlatürk kızları.. iran kedisi.. halı konusunda kararsız kaldım..
12 Yorumla- +1 yıl
Süperrrrr hahahaha :) İran halısı aslında en değerlisidir içlerinde dip not :))
+1 yılTenleri kadife gibi hiç ayrılası gelmiyor insanın.. Aynen zenciler gibi
00 Yorumla
+1 yılBir b*ka yaramazlar, iğrenç kokuyorlar. Bildiğin bedevi...
01 Yorumla- +1 yıl
Türkler allah için temiz demi 😂😂
Bu sene kuşadasına Akın etmişlerdi sanki güzeller ama sapıtmışlardı
00 YorumlaBugun irandan geldim cok guzeller ama turk kizlari cok guzel azeri turkleri daha bir guzel :p
02 Yorumla- +1 yıl
İran mı türk mü dersen azeri derim :D
memleketlerınde carsaflı buraya gelıp ıı acılıolar bırde makyajı abartıolar ulkelerınde gormedıklelrı ıcın bıoya tenekesıne donuolar :D
20 Yorumlaçok bakımlı ve bir o kadarda ateşlidirler ibneler :D
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne