Mısırlı bir kız arkadaşım var. Ve çok iyi anlaşıyoruz. Genel olarak seviyorum onları. Tatlı ve hoş kızlar😊
22 Yorumla
Soran+1 yıl😁💗💗
En İyi Cevaplar
+1 yılHiçbirisiyle tanışmadım ama şu göz makyajlarını beğeniyorum. Her ne kadar makyaja karşı olsam da...
04 Yorumla
Soran+1 yılAma onu başka araplar da yapıyor 🙃
- +1 yıl
Bunu? Daha önce hiç görmedim.
https://i.hizliresim.com/EPOljZ.jpg
Soran+1 yılHaa ben şey dedin sandim arap kadınların siyah bugulu göz makyajı olur ya o sandim. simdi anladım 😂
Çok bir muhabbetim yok da çekicilik bakımından çok iyi değiller sanırım
34 Yorumla
Soran+1 yılNerde gördün ki? Türkiyede çok az
Soran+1 yılNerde gördün dedim ne alaka bu dediğinle?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Genel olarak esmer bakımsız ve cirkindirler , çoğu obezittir 11 yıllık evliyim , bir adım ileri gitmeyen tembellikleri var kendilerini geliştirmeleri biraz zor , bizimle kıyaslanamaz , çok aşırı gereksiz harcamaları olur yer s.. r afedersiniz , ev alayım araba alayım hedefim olsun demez , çoğu tr yi dizilerden gördüğü için kendimi şu ülkeye atayım der , ama Arap milliyetçiliği olduğu için mısır dünyanın annesi , tr kötü der , kadınlar sigara içiyor der , der der der , velasil kelam itici bir kültür , bizim Türk kültürüne Türk kızlarına kurban olayim , maalesef turizm de çalışırken işsiz kalmıştım depresyon da iken sonumu düşünmeden evlendim kimseyede tavsiye etmem gidin bu topraklarda kimle evlenirseniz evlenin ama namuslu olsun , yabancıya kesinlikle bakmayın beş para etmezler,
40 Yorumla
+1 yılben mısıra gittim..
güzeli çok güzel..
çirkini ise normal..
çok çirkin diyebileceğim bir kız görmedim..40 Yorumla- Diğer konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılMısırlı misirda bulunur. Ama iyi ler ya özellikle iran suudi kizlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılSuudilere gıcık olurum
+1 yılMısır soruyorsan lezzetli ama mısırlı soruyorsan hiç yemedim 😊
00 Yorumlaçok acayip bir soru oldu bana göre hiç mısırlı kız görmedim gösterirmisin bakıyım
06 Yorumla
Soran+1 yılWafaa kilani mesela
Soran+1 yılGüzellik tanımının ne olduğuna bağlı bu kişiden kişiye değişir 😊
Soran+1 yılŞansına küs 😂😂😂😂
+1 yılaçikcasi begenmiyorum
ama istisnalar var elbet. sadece esmer kiz sevmiyorum00 YorumlaGüney ve doğu ülkeleri kadınlarının güzelliği, kuzey ülkeleri kadınlarının güzelliğini görene kadar. Nasil ki ay ışığı güneş çıkınca sönüyorsa, aynen öyle işte.
29 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha o size göre. Avrupalı erkekler öyle düşünmüyor özellikle de kuzey avrupalılar. Fransız erkeklerinin de bizzat güney ve doğu ülkeleri kadınlarını tercih ettiğini biliyorum. Almanyayi söylememe gerek bile yok 😂
Soran+1 yılInsanların güldüğü şeyler zekâ seviyesini gösterir burada komik bişey yok , vah vah 😂
- +1 yıl
Ciddî bir şekilde yapılmış bir yoruma ilk gülen sensin. Ayrıca zeki kişiler diğer insanların göremediği şeyleri görür hattâ komik bulur güler. Ayrıca sen güney veya doğu ülke vatandasimisinki bu kadar, rahatsız oldun. Farkindaysan Türkiye den bahsetmedim, Türkiye 'nin güneyinde ve doğusunda bulunan ülkelerden bahsettim.
Soran+1 yılTürkiye bir akdeniz ülkesidir yani güney ülkesidir bu yüzdendir ki italyanlara vs güneyli denir önce bunun ayrımını öğren. Avrupada Türkiyeye doğu ülkesi diyorlar ki öyle Türkiye bir doğu ülkesidir. Ciddi bir yoruma gülmedim kendi kurduğum cümleye ithafen öyle emini koydum bunu anlamıyorsan artık. Ve ne rahatsız olucam ilgi alanıma bile girmiyorsunuz sadece kadınlara bu şekilde yaklaşılmasını doğru bulmuyorum
Soran+1 yılEmini değil emoji olacak o
- +1 yıl
Biz Türkiye de kendimizi Asyalı görür Anadolu lu görürüz. Avrupanın bize orta doğulu veya güneyli demesi bizi zerrece ilgilendirmez. Biz Turkiyede yaşıyoruz, onun bunun güneyi, kuzeyi bizi bağlamaz, merkez biziz , bize göre neyse o. Kadınlara yazdığım hiç bir kelimede rencide edecek bir şey yok, yazdığım her şeyi tersine anlıyorsun.
Soran+1 yılTürkiye bir ortadogu ülkesidir. Orta doğu da asyanın doğu parçasıdır. Önce coğrafya öğren
Soran+1 yılÇok pardon batıdaki doğu parcasidir olacak o
Diğer konusunda 362 cevap paylaştı. Kısır mısır fark etmez bana hepsini severim :D
21 Yorumla
Soran+1 yılHshshs 😂😂😂😂
+1 yılMısırlı bir kız arkadaşım var sevgiliyiz ve Türk kizlarindan milyon kat daha fazla iyi
20 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kuzey avrupa kadınlarının ellerine su dökemezler.
11 Yorumla
Soran+1 yılSize göre öyle , saygı duyarım 🤣
Diğer konusunda 317 cevap paylaştı. Çok aramıyorum moruk.
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam moruq
Soran+1 yılTürkiyede pek bulamazsın herhalde moruq
Hah! Bir onlar eksikti, tam oldu😀
06 Yorumla
Soran+1 yıl1900 lerin başında anneannem tarafı göç etmişler Türkiyeye ben ne yapayım 😂 Kesin Ingilizler yuzunden
Soran+1 yılMisirliyim demedim ki nasıl buluyorsunuz dedim 🤣 çünkü anneannemin anneannesinden beri mısırlılarla evlenmişler sonra anneannem Türk dedemle evlenmiş ( kafkas olabilir ) Annem de Türk babamla evlendi ( gerçi arnavut olmasından şüpheleniyoruz 😂)
Soran+1 yılNerden çıktı be? 😂
+1 yılarap kızı işte güzelleri var yani 😊
20 Yorumla
+1 yılNe bilim mk hiç Mısırlı kız tanımadım ki :D
00 Yorumlamısırda kız mı varmış
00 YorumlaHicc tanisma fissatimiz olmadi mallesef :)
01 Yorumla
+1 yılHergun dunya turu yapiyoz sanki
00 YorumlaGörmedim, tanışmadım.
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum pek karşılaşmadım 😀
00 Yorumlayanık tenli kızlar güzeldir
03 Yorumla
Soran+1 yılAksine beyazlar ne yanık tenlisi shshs 😂
Soran+1 yılBeyaz esmer karışık 😂
Mısır çarşısında buluyoruz 😀
00 Yorumla
+1 yılmısırda buluyorum :D :D
00 YorumlaHiç görmemiş olabilirim
00 Yorumlamısırdan yapılmışlar...
00 YorumlaGörmeden bir değerlendirme yapamayacagım :)
00 YorumlaSütü çok sevenlere sütlü mısır denır
00 Yorumla
+1 yılMısırlı kız hiç gormedim ki
00 Yorumla
+1 yılHiç de kolay gelmedim
02 Yorumla- +1 yıl
Hiç denk gelmedim olucaksın yukarısı
- +1 yıl
Olucaktı
mısırlı kızmı gördükte
00 Yorumla
+1 yılMısır daha iyi hiç değilse sarı kdckkckcvl
12 Yorumla
Soran+1 yılNe sarı bro
- +1 yıl
Mısır yenilen mısır 😂
+1 yılMısırlı buluyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl😁😁😁
+1 yılHic görmedim bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel olduklarını söyleyebilirim
00 Yorumla
+1 yılhiç karşılaşmadım
01 Yorumla- +1 yıl
@kotubiolmasintütfen bana mesaj atarmsn önemli
+1 yılGörmedim
00 YorumlaKara
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArap değil mi hepsinin ecdadını szzikkiyim
033 Yorumla
Soran+1 yılGerizek*lı Kuzey Afrika Arapları Türkleri çok sever ve saygı duyar
Cevap sahibi+1 yılGündem bilgin yok , tarih bilgin yok , eğitim seviyeni hiç bilmiyorum. Araplardan dost olmaz ve asırlardır dost değiller zaten. Afrinde bile Arabistan ve Mısır Türkler aleyhinde siyaset izlediler. Oku araştır öğren be yorumla. Kuzey Afrika Arapları demişsin Kaddafi’nin oğlu ne demişti Türkler için bilmiyorsan aç izle 😉
Soran+1 yılTarih bilgim gayet yerinde , aynı ırkçı yaklaşımı Ingilizlere , yunanlara , fransızlara, ermenilere , italyanlara yapıyor musun merak ettim. Kaddafiye gelince oğlunun Türkler hakkında ne dediğini hiç duymadım şimdi baktım bu konu hakkında hiçbir veri yok. olsa bile siyasilerin dedikleri halkın görüşlerini yansıtmaz. Afrine gelince şu şekilde duşun hangi partiyi destekliyorsun bilmiyorum ama halk ikiye ayrılmış durumda bunu Turkiyeye benzetebilirsin. isiniz gücünüz aptal saçma salak ırkçılık, altını dolduramayacaginiz seyler
Cevap sahibi+1 yılOsmanlı toprağından gelmişsin Trablus ve Mısır savaşı yıllarında muhtemelen Arap’ta değilsin bu neyin kafası. Ayrıca Revan’dan (Erivan’dan ) gelenlerin de hiçbiri Ermeni değil eski Osmanlı toprağı oralar ve mübadele yapıldığı için Türkler anavatana yerleşmişler. Son kez söyliyeyim ne kadar Ermeni , Arap , Yunan varsa hepsinin köküne kibrit suyu
Cevap sahibi+1 yıl@okanvss Ona saygım sonsuz lanetlenmiş pislik ırklara her zaman Peygamber gelmiştir zaten. Hz. Muhammed Araptır geriye kalan bütün peygamberin hepsi İsrailoğullarından gelmedir. Bunların geliş sebebleri var. Ama halen insan olamamışlar.
Soran+1 yılBu insanlar asil dusmanlarin ( ingilizlerin ve fransizlarin kışkırttıkları insanlar. yani sizin asıl kin kusmanız gereken onlar. Ayrıca ben arabım demedim zaten anneannem mısırlı. ve 1907 de Turkiyeye gelmişler ne Trablus savaşı ne de Mısır savaşı.
Soran+1 yılHer insanı bir tutuyorsun ya ne diyeyim. Git avrupaya da sırf bir kişi yüzünden bütün Türklere yapıştırılan etiketleri gör ve yaptığın kötü şeyin farkına var
Soran+1 yıl@okanvss ben ırkçı gizli üyeye cevap veriyorum hanımefendi karışıklık oldu galiba
Soran+1 yıl@okanvss bana mı soruyorsun yoksa gizli adama mı?
Cevap sahibi+1 yıl@okanvss Tarihteki hiçbir göç hareketi sebepsiz değildir. Mutlaka olumsuz durumlar olduğu için gelmişlerdir. Orası anavatan toprağıydı Mısır bizimdi zaten , Libya bizimdi , Yunanistan bizimdi , Arnavutluk , Sırbistan , Makedonya , Bosna vs. O zamanlar milyonlar kitleler halinde mübadele ve göç hareketi başlattılar. Burdakiler oraya oradakiler buraya 😉
- +1 yıl
Ya biliyorum viyana kadar bizimdi bana maldan mulkten onlar ne kadar... olursa olsunlar benim dediğim peygamber efendimiz arap lafa dikkat lütfen rica ediyorum yarın onlarda olecekleri vakit bir kumaş bizde bir kumaş goture bilecez istemez misiniz dünya onların ahiret bizim olsun
Cevap sahibi+1 yıl@okanvss Peygamber efendimizi severim Arapları sevmem , Araplar adam olsalar zaten Peygamber efendimize savaş açmazlardı. Ona süikast planları yapmazlardı. Tuzaklar kurmaya çalışmazlardı. Allah Arapları dizginlemek için Peygamber efendimizi görevlendirdi ama halen bunu anlamayanlar var.
Soran+1 yılSevgili gizli, o kadar tarih bilgine güveniyorsan 1800 lerin sonu ve 1900 lerin başında mısırda ingilizlerin yaptıklarını bilmen lazım. Boş lafla caka satma yani
. Evet Osmanlı toprağıydı aksini iddia etmedim zaten
. ona bakacak olursan koskoca rusya da osmanlinindi. Sizin bu boş beyinsiz fasist duygulariniz zaten nasıl zarar veriyorsa veriyor ulkeye
Cevap sahibi+1 yılKoskoca Rusya Kuzeyden bize komşu Pasifik’ten Japonya’ya komşu. Sadece Kırım bizimdi komik olma istersen 24 milyon km karelik bir ülkeden bahsediyorsun 😉 İngilizleri daha çok seviyorlardı çünkü parayı sever Araplar hepsini biliyorum anlatma bana ezilirsin çünkü
Cevap sahibi+1 yıl@okanvss seninle konuşmak istemiyorum Ayrıca parayla imanın kimde olduğu belli olmaz o yüzden imanın, inancın vs sana kalsın.
Soran+1 yılArabistanlı Lawrence ı araştır bir derim ha bak adı üstünde Arabistanlıları hedef alıyor , kuzey afrikalı değil. Senin yaptığın taraflı tarih yorumlama öte yandan ben de yarim ada araplarindan hic hoslanmam ama sizin yaptığınız düpedüz ırkçılık ve kusura bakma bir bilgin de yok ben mısır diyorum sen arabistan diyorsun. Misir Arap yarimadasinda bile değil, magripe yakın. once bunun bunun ayrımını öğren 😉
Cevap sahibi+1 yılMısırlı’lar Suud değildir fakat Araptır. Cumhuriyet ile yiönetilmeye çalışılıyor ne kadar oluyorsa artık. Kuzey Afrika’da olduğunu biliyoruz , jeopolitik konumu Mısır’ın Arap olduğu gerçeğini değiştirmez bence doğrular zoruna gidiyor. Senin yaşın kadar kitap okumuşluğum var benim. Sende fırsat buldukça aç aç oku kelime haznen gelişir , akıcı konuşursun ve kendini iyi ifade edersin.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah amin
Soran+1 yılMısırlılar arap değil demedim zaten, kuzey afrikanın hepsi araptır lakin dünya görüşleri yarim ada insanından farklıdır. Öte yandan dna ları bile farklıdır. kuzey afrikalı arapların çoğu gerçek, beyaz araplardır. Ibranilerle akraba kökenden gelirler
. Yarimadadakiler siyahilerle ve hintlilerle karışmışlardır. Ayrıca neden zoruma gitsin pardon ortada antik mısır tarihi varken? Kimin bilgi haznesi geniş belli 😏 O kitapları okumak ıçın okumuş olabilirsiniz ya da 😏🤔
+1 yılMısırlı’ buluyorum!
00 Yorumla
+1 yılHiç bulmadım.
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılHiç görmedim ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMısırlı mısın
03 Yorumla
Soran+1 yılAnneannem öyle
Cevap sahibi+1 yılVaay çok hoş