Çoğu kişi siyah ve ten rengi ince çorap giyiyor? Fakat beyaz ince çorap nerdeyse giyen yok? Beyaz rengi sevmediğiniz içinmi yoksa başka bi sebebi var mı? Durduk yere bu geldi aklıma?
Beyaz renk seviliyor fakat çorap olarak giyildiğinde biraz çocuksu geliyor. Küçük kızlara hep beyaz çorap giydirildiği için büyük olanlar ona çocuk çorabı niyetiyle bakıyor. En azından benim için böyle.
Nadir evet. Rahmetli kız arkadaşıma sormuştum bir defasında siz neden siyah ince çorap giyiyorsunuz demiştim o zamanki akıl işte altımız görünmesin diye dedi madem öyle o zaman ten rengi niye giyiyorsunuz dedim gülmüştü o geldi aklıma sen cevap verince 🙃
Genelde çorap tarzlar veya güzel görüntü için giyiliyor, alt göstermemek için olsa dediğiniz gibi tende gözükürdü ☺️ başınız sağ olsun bu arada Allah rahmet eylesin
Ya tabi benden fazla bunu sen ve diğer kızlar biliyor. Sağolun, İyi çok iyi bi kız arkadaştı cennette şu an. Ona hiç utanmazdım hep sorardım her merak ettiğim soruyu 🙃 Hadi hepsini geçtim peki lastikli yani şu jartiyere benzeyen çoraplar ne zamanlarda kullanılıyor? Külotlu çorabı bi derece anladım fakat onlar neden tercih ediliyor? 5nci sınıfta okuyan kız ark giyiyodu ten rengi giymişti bi kere ama ona utandım soramamıştım o zamanlar?
5. Sınıfsa büyük ihtimalle öyle görünüş için giymiştir öyle yaşlar daha meraklı olur değişik tarzlara , farklı tarz denemek amaçlı hoş kendine özgü görüntü sağlamaya çalışmıştır o.
Valla o kadarını sormadım. Soramadım daha doğrusu. İnce çorap dikkat çektiğini herkes biliyor ve hadi giydi diyelim kızın biri? Zaten dikkat çekiyor yetmiyormuş gibi bide kısa etek yapmaya çalışıyolar. Benim en çok kızdığım şey bu. Birisi baktımıda niye bakıyosun diyorlar. Bu ince çorap yüzünden benim başım çok derde girdi. baktım diye değil ama Soru sordum diye. Sen beni tanımıyosun yardımcı oluyosun, Beni tanıyanlarda benimle konuşmuyor ki kapalı konuştuğum halde. Sana konuştuğum gibi konuşsaymışım heralde keserlerdi beni. Ama sen hiç yadırgamadın bak.
Çünkü kızların sinirlenme sebebi bakıldığında rahatsız edici derecede bakılması ha bazıları havasından dolayı artistlik niyetiyle sinirlenir orası ayrı. Kimi kızlar kısa giyinmeyi tercih ediyor bakılacağını zaten kendisi de biliyor erkekleri bırak bazen bizler bile bakabiliyoruz ama sorun erkeklerin bakma işinde aşırıya kaçıp rahatsız etmesi kızlarda o yüzden erkekler baktığında hepsi öyle olacak diye hepsine koruma alıyor. Soru kısmında kızması da erkekler genelde böyle sorular sormadığı için yadırganıyor o yüzden de kız istemsizce kişinin kötü niyetle sorduğunu düşünüyor. Benim yadırgamama sebebim de belli sınırlar içinde sorulduğu için cevap vermenin zararı yok sonuçta o yüzden.
Evet bunu farkettim hadi biz erkeğiz gözümüz istemsizce kaçıyor bide kız kıza bile bakıyor bunuda çok gördüm 😁😁 Yalnız bende bakmôyorumda bazen benimde gözüm kaçabiliyor. Etek giysin, çıplak gezsin hatta mayo bikini v. s yanıma bu şekilde bi arkadaşım gelsin bırak bakmayı gözüm dahi kaymaz. Kaysada boş boş bakmış olurum. Ama benim küçüklükten gelen diyeyim sadece ince çorap giyildimi benimde buna gözüm takılıyor. Arzulamak değil sadece gözüm takılıyor. 4 yaşından beri gelen bişey bu bende. Hatayı kendimdede aradım, kendime kızdım ne bilim ama kurtulamadım. Hangi arkadaşıma sordusam sorayım NORMAL bi tek sende yok bu huy dediler. Allahın bildiğini senden saklamam 24 saat beni çırılçıplak bi kız ile aynı odaya koysunlar ama ince çorap giymiş biri ile beni 1 dakika aynı yere koymasınlar. Bakarım arzularım ne bilim ya başıma dert bu. Gel gelelim bu durumumuda anlayan arkadaş belki 2 bilemedin 3 kişi çıkmıştır. Sapıkmısın olum diyorum hayır değilim. Bi çok kişi tarafından da sevilen sayılan biriyim. Neyin ne olduğunu nerde nasıl konuşulcağını bilen biri olmama rağmen kendimi kötü hissediyorum.
Bizim bakmamız daha çok eleştiri tarzında veya hoş görüntüsü oluyor ondan bakıyoruz 😂 ayrıca çorap konusunu da o kadar sorun etme. Herkesin bir takıntısı hoşuna giden bir şey olabilir normal olması. Herkesin aynı huyu olsa kopyala yapıştır bir dünya olur zaten. Emin ol laf eden kişilerin de mutlaka bir şeyi vardır ama dile getiremiyordur laf kalabalığı stres sahibi yapar o kişiler eleştirilerini boş ver. Canını sıkmaya bile değmez bunlar.
Bugüne kadar bi çok sitede dolaştım yüzlerce insanla konuştum ama senin gibi anlayışlısına denk gelmedim. Kabul edersen seninle arkadaş olmak istiyorum. Beni terslersin diye bekledim ama sandığımdan daha anlayışlı çıktın. Senin gibi bi arkadaşı kaçırmak istemiyorum eğer arzu edersen? İns istek atarmısın versem? Cidden doğru diyorum sen çok ii birine benziyosun?
Kusura bakmazsanız vermesem olur mu. Bu site dışına çıkmayı sevmiyorum pek. Hem benim davranışlarım olması gereken zaten herkesin hayatına saygı duymak lazım.
olur mu ne demek? Tabikide kararına saygı duyarım. Ama dediğim gibi gerçekten iyi birisin ki anlayışlı birisinde. Dediğim gibi kararına saygı duyarım 🥰
En İyi Cevaplar