Engelleyenleri takma kizlarda engellemek moda oldu :D guzel guzel konusup guzel guzel final yapil konusma bitince engelleyenler var ya tam komedi :D ayrica beyaz tenli kizlari koruma dernegi acmayi dusunuyorum sen orada yonetici olmalisin onlari cok guzel savundugunu gordum, beyaz tenli kizlari sevelim, onlara iyi bakalim :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBeyaz ten asilliğin sembolüdür, beyaz ten candır sert erkekim
24 Yorumla- +1 yıl
Gerisi heyecan mi 😅😄
- +1 yıl
Heyecan bile değil, hafif böyle bir kıpırtı kadar :d
- +1 yıl
Adam donjuan ya 😅😄 kankamsin
- +1 yıl
Mujuk :d
Acaba kızların çoğu yanık tenli olduğu için mi çoğuda kendi yapıyor yanıyor falan ben kızların pek memnun olduklarını sanmıyorum açık tenli olmalarının benim için bir tez avantaj buğday tenli iyidir bence
03 Yorumla- +1 yıl
Yok ya
bir yaz güneşte yanmıyım bütün sivilceler pislikler sarıyor suratımı, en ufak bir kusur bile belli oluyor. buğday tenli olup da esmer gözüken bir ben varım herhalde :D
23 Yorumla- +1 yıl
Degisikmis 😅😄
- +1 yıl
Yok uzatmak istemedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Hatun dediğin beyaz tenli olacak. Beyaz tenli olunca birçok saç rengi otomatikman yakışıyor. Zaten var olan doğal güzelliklerine istedikleri gibi güzellik katabiliyorlar. Çok tatlı onlar, beyaz tenli hatunları korumalıyız, sevmeliyiz... Candır onlar can...
10 Yorumla
+1 yıl13 Yorumla- +1 yıl
Sende her buna benzer soru sordugumda bu kizi paylasiyon aga bende begenmiyom diyom 😅😄
- +1 yıl
bundan daha beyazını bul artık onu paylaşırım
- +1 yıl
Bulsam sence nolur 😅😄
Bide deri ceket giyiyolar ya ben onlara hayranim abi ya
11 Yorumla- +1 yıl
Ay en kardesim aynen 😊
Esmer olaymışım iyimiş beyaz tenli olmak hiç iyi değil
31 Yorumla- +1 yıl
Sen o saclarla zenci olsanda cekici olursun 😍😍
Sağol. Esmer esmer diye tutturmayan erkekler de varmış.
17 Yorumla- +1 yıl
Ben esmerim. Fanatikte Beşiktaş'lıyım. 😅😄
- +1 yıl
Sende onu sor o zaman hadi 😅😄
- +1 yıl
Yoh farkli bisi sorduydum daha once bu tarzdi ama
- +1 yıl
Sütü cok seviyorsam demek ki 😅😄
Ten rengimin ne olduğunu bilmiyorum ama beyaz ten çekiciliği kişiye göre değişir bence bazıları ruh gibi oluyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Sen ne yapsan yakisr kivircik sac cok hos 😍😍
Keske tenim daha koyu olsaydi hastalandigimda uykusuzlukta ve benzeri durumlarda bukalemun gibi renk degistirmek o kadar da eglenceli degil :/
13 Yorumla- +1 yıl
Keske olaydi
- +1 yıl
Olsun ya çok tatlısınız ama her hlkinizle
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsmerler her zaman daha çekicidir.. Bağışıklık sistemi en guçlu antikorlara sahip ırk zencilerdir.. Bir rihannayı ve katty perry i göz önüne getirin.. Rihanna 👍 esmerler kıskanılmadaydı solaryum icad edilmezdi ayriyetten..
19 Yorumla- +1 yıl
Esmeri zenci yaptin ya nutkum tutuldu suan. Solaryum diyosun esmerlik ayri bisey bronzlasmak ayri bisey.
Cevap sahibi+1 yılYel almasin seni emi. Zenciler balköpüğü renginden gelmiyorlar heralde.. Tavuk gibi ne o öyle suratındaki damarları falan belli renksizlikten. Beti benzi atmış görüntüsü.. En ufak sivilcede ampûl gibi parlar.. Makyajsız hortlek hörüldek gibi.. Esmerim sadece ruju yeter..
- +1 yıl
Zenciler esmerlerden mi geliyo. Oo irklarin aski diyosun 😕 aman kiskancsin
Cevap sahibi+1 yılSen ne tür bir kontiyarüstsün.. İnsanlar burada fikirlerini paylaşıyor sen cevaplarda ego tatmin havasındasın.. Aman bırakın gidelim şunu 😂😂😂
- +1 yıl
Bu sozler profilinde ki o dudaklardan mi cikti dicem de Allah tan netten yaziyorsun da klavye var 😅😄
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 aglama boşuna beyin burada satılmıyor. Şimdi get out 😂
- +1 yıl
Biliyorum satilmadigini Satilsaydi ilk musterisi sen olurdun 😅😄
Cevap sahibi+1 yılSen mevcut butun akılları somureceğin için bana sıra gelmezdi😂😂😂😅😅😅
- +1 yıl
Sen hapsirirken beynini mi dusurdun dicem de olmayan sey nasil duscek. Profile bak Peynir urunu.
+1 yılA. s tatlım çok çekiciyiz soyumuz tükenmeden buna bir el atmalılar :)
35 Yorumla- +1 yıl
Aynrn o is bnde 😅😄
- +1 yıl
kötüleyenlerin hepsi bronzlaşmışlar :P
- +1 yıl
Evet. Sen yz bna bosver cozcem ben o isi
Moda & Stil konusunda 519 cevap paylaştı. bencede oyle ayrica bugday oldugum icin daha beyaz gorunmek icin maske yaptigim da dogrudur bir zamanlar tabi simdi değil :)
03 Yorumla- +1 yıl
Sonuc
- +1 yıl
Ben dedim sana ama zamaninda
Gizli Üye(36-45)+1 yılbalık etliyi unutmamak lazım ama, şöyle hafif balık etli olacak mesela kotu giydiğinde o pantolon yırtılacakmış gibi olacak o got varya o got öyle patlayacakmış gibi olacak, tokadı vurduğun an bütün vücudu titreyecek öyle domaldı mı... neyse yahu fazla detaya girmenin anlamı yok.
00 Yorumla
+1 yılben wampir beyazıyım ama hiç de çekiciliğimi görmedim hatta ruh gibi dolanıyom ortalıklarda :D
13 Yorumla- +1 yıl
Niyebbe
- +1 yıl
:) kimmişş?
beyaz tenliyim ama o kadarda iyi oldugunu savunamicam bir kere hayalet gibiyiz beyaz giymek yakısmıyor bir sivilce çıksa hemen belli oluyo falan...
017 Yorumla- +1 yıl
Bide kisa saclisin 😊
- +1 yıl
beyaz tenli kızlar hep çekici gelmiştir banada...
- +1 yıl
Foto yok mu nasil oldu
- +1 yıl
Boyunu kilonu da soyle tam olsun 😅😄
- +1 yıl
187 ye 80 im esmerim okeylersen anangilleri yollat 😅😄
- +1 yıl
Sen cikolataya al cicekte sensin zaten gel Allah in emriyle iste 😅😄
- +1 yıl
Ohooo bide ben mi gelip isticem hih.
- +1 yıl
Neyi begenim foton bile yok ben gel sen iste dedim 😅😄
- +1 yıl
187 yim ben olmazdi zaten 😅😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyaz tenliyimde yani çekici değilim onu geç güzel değilim :-)
111 Yorumla- +1 yıl
Neden boyle diyosun ki 😢
Cevap sahibi+1 yılÖyle olduğu için olabilirmi
- +1 yıl
Olamaz kimse kendine boyle demez cunku
Cevap sahibi+1 yılBen derim her ortamda
- +1 yıl
Gizlnme o zmn da bizde gorelim.
Cevap sahibi+1 yılBurada resmim yok :-)
- +1 yıl
At ozelden 😊
Cevap sahibi+1 yılAtmam kb
- +1 yıl
Noldu cirkindin hni niye tirstin
Cevap sahibi+1 yılTamam istE cirknm dye atmam
- +1 yıl
mesaj at mesaj sen bi.
+1 yılBeyaz tenliyim bu da bende ki cirkin sansi olsa gerek :D
07 Yorumla- +1 yıl
Seni tanimiyorum ama sana karsi bir antipatim var niye ki
- +1 yıl
Tanimiyorsun ama antipatin var? Tamam oldu kib bye :)
- +1 yıl
Evet 1 2 soruda gordum ordada boyle ergen sakalarin vardi ondan galiba 😊
- +1 yıl
Ergen sakasi yapmiyorum ilk cevabim gercekti
- +1 yıl
Antipatiksin o zaman.
- +1 yıl
Tamam sagol :) en azindan ben boyle guzelim soyle iyiyim demiyorum digerleri gibi :)
- +1 yıl
Ben o yonunu kastetmedim. Ben genel konustum.
Beyaz tenli olarak bana cokta çekici gelmiyo insan neye sahip değilse onu sever :)
07 Yorumla- +1 yıl
Sende esmer mi seviyon
- +1 yıl
Bak bana ben givi olcak 😅😄
- +1 yıl
Degiselim gel 😅😄
- +1 yıl
Ozelden adres vereyim du 😅😄
+1 yılBeyaz ten + siyah saç ikilemesi 👌. Şopar ten rengine sahip olmasaydım ilk yapacağım şey saçlarımı simsiyah yapmaktı
03 Yorumla- +1 yıl
Allah in şopari 😅😄
- +1 yıl
Turizm bölgesinde yaşayınca istemsiz esmer oluyorsun. Yok abi kremler de işe yaramıyor beyaz kalamıyorum şopara dönüyorum 😂
- +1 yıl
Girnata da cal tam olsun 😅😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ya ôyle oluyo galiba. Mesela erkek arkadasım en cok tenimi seviyor. O benbeyaz tenin beni ölduruyo, bir kere ellemek icin canımı verirdim. Bu ne ya:)
09 Yorumla- +1 yıl
Ellemek derken 😅😄
Cevap sahibi+1 yılYa hani tenimi cok sevdigini devamli dile getiriyor. Benbeyaz diyor. Mesela hani bastan asagi bir elllesem o tenini ölürdüm diyo."Yüzün bu kadar beyaz ciplak halini dusunemiyorum aman Allah im ya"diyo. Ne dusunuyosun bu cocuk delirmis mi?
- +1 yıl
Kudurmus kudurmus kizana girmis 😅😄 tenha da sinema da falan yalniz kalma bunla
Cevap sahibi+1 yılİsin gercegi asıgım sana diyo o gozlerine bakinca dayanamiyorum falan diyo ama seven insan boyle konusur mu sence?
- +1 yıl
Konusur da aranizda ki duruma yasanmisliga bagli. Yas kac senin 18 ?
Cevap sahibi+1 yılEvet ama bizim iliski biraz karmasik cunku eski sevgilimin arkadasiydi simdiki sevgilim. Beni coktandir sevdigini soyluyodu. Gerci ben anliyodum halinden tavrindan.
- +1 yıl
Bak sen iliskilere bak bak 😅😄 sen nasil okeyldin. Yasini sordum
Cevap sahibi+1 yılEvet dedim 18 bide napim sans ver diye israr edince..
- +1 yıl
Daha erken bunlari yasaman icin. Hersey zamanin da yasinda guzel.
ben esmer olmak isterdim tam beyaz da sayılmam gerçi
08 Yorumla- +1 yıl
Sen bir karar ver once 😅😄
- +1 yıl
Gri diyelim sana o zaman 😅😄 kitabinda var hem elli toni diye
- +1 yıl
Yes she is grey 😅😄
- +1 yıl
Oku oku ufkun genisler 😅😄
+1 yılTeni güzeldir ama huyu kötüyse sana bir ömür beyaz ten cehennem gibi gelir çokta kaşa göze aldanma 40 ından sonra ne güzeller gördük buruş buruş :)
00 YorumlaBeyazın adı var esmerin tadıı ya sen beyaz tenli kadınların kol altını gördün mü hiiç lütfen istisnalar alınmasın
04 Yorumla- +1 yıl
Esmer? Güldürme esmer deyince sadece gülüyorum.
- +1 yıl
Ewmerlerinde baska yeri oyle oluyo
+1 yılÖncelikle kendilerini beyaz tenli zannedenler normalsiniz :))) İngilizlerin yanında esmer bile kalırsınız... Kasmayın burada beyaz tenli insanlar yok denecek kadar az..
015 Yorumla- +1 yıl
Kiskanc 😅😄
- +1 yıl
Kıskanmam için kör olmam gerek aynam var...
- +1 yıl
Ah ah insani kendine 7 kat guzel gosteren o gozleri yok mu ah. Neyse ki ben gercegi gorebiliyorum 😅😄
- +1 yıl
Gerçek :))) göremem için tek bir şey olmak gerek ".." Hahhh neyse...
- +1 yıl
Zevkler renkler o sana gore olan. Bana gore sende herkes gibisin 😊
- +1 yıl
Ok Türkiye sınırlarından çıkmadığını ve yaşamadığını dolayısıyla avrupalı kızların neredeyse şeffaf beyazlığını varsayarak konuyu kapatıyorum :)) takıl sen...
- +1 yıl
Avrupa asya fark etmez. Ben gordugumu soyluyorum. Belki bir film belki bir tezgahtar kiz belki de tarihi bir yerde gordugum bir turist. Ben beyaz tenin cekiciliginden bahsediyorum. Ve bahsettigim cekicilik seni kapsamiyor.
- +1 yıl
Bu derdim değil. Israrla her cümlenin sonunda söylemek zorunda hissederek söylemeye çalıştığım şeyi benim fiziksel özelliğime dayandırmaya çalışman ustaca zekandan değil psikolojik bir durum olsa gerek... Ok ben bunu demiyorum:)) kendini geliştirebilirsin kızma...(:
- +1 yıl
Beyaz tenli kizlarla kisisel gelisim saglayacagimi dusunuyorsan ben o sende ki sıg beyne firindan yeni alinmis ekmegin ucu kitirli tarafini banarim. Olay su ; cevrende şakşakcın cok kendini bisey sandirmislar sana ki tipsel yonde bunu sanman az cok karakterini belli ediyor. Beni cevrendekilerle karistirma sen gibilerden hep tiksinmisimdir bu yuzden bu muhabbetten hic hosnut degilim hacim kaplayan nefes alan bir bireysin diye cevap veriyorum iyi niyetimi su istimal etme. Dostca kal.
- +1 yıl
Senin gibi erkekler etrafımda yok şakşakçı nedir bilmiyorum... Sığlık konusunda metefor mu yaptın diyeceğim onu da anlamayacaksın ok!
- +1 yıl
Metefor degil metafor. Yok mete horozcu. Git isine Allahisen yea. Muhattap oldugum insana bak.
- +1 yıl
Hadi ya öyle mi! Sen akkıllı telefon kullandığın için kopyala yapıştır mı yaptın yoksa hahaaaaaa :) söylemek istediğimi anlamadın demi yine düzeltme yaparak konuyu kapatmaya çalışman çok acı... Byeee
- +1 yıl
Tamam sen cok guzelsin cok zekisin mete. Sensin haklisin 😅😄
- +1 yıl
Şimdi senden duymak itici geldi!!! Böğğğ
- +1 yıl
Heh anla iste ben 1 saattir bu durumun icindeyim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeyaz tenliyyim çok çabuk hastalanan biriyim
ama seviyorlar beyazları böyle olmak güzel
bende esmer uzun boylu erkekleri seviyorum27 Yorumla- +1 yıl
Bu bana zarf miydi 😅😄
Cevap sahibi+1 yılne demek istedin anlamadım
- +1 yıl
Ben esmer ve uzun boyluyum da ustume alindim k. bakma 😅😄
Cevap sahibi+1 yılaçık tenliler daha hastalıga kolay yakalanıyor daha hassas
ben senin esmer uzun boyunla alakalı bişey söylemedim
ama ben hoşlar esmer uzun boylular- +1 yıl
:) selam
- +1 yıl
Bende latife yaptim zaten cancazim.
+1 yılBitter çikolata gibi olmalı agızda erimeli o karam gibi olmalı :D Şaka l*n ama aşırı beyaz tenliler çok itici geliyo bana
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSüt gibiler değil mi? İnsanın bisküvi alıp batırası geliyor :)
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen aynen 😅😄
- +1 yıl
:):
Beyaz ten adı üstünde beyaz:)) İyiki beyaz tenliyim:D
03 Yorumla- +1 yıl
Iyi ki 😅😄
+1 yılbence ii insanların çekiciliği vardır tip doğuştan değişim imkansız o zaman değişim yapacak şeyleri kıyas edilmeli
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam
+1 yılBanada cok itici geliyor. Zevk meselesi tabiki. Saygi duyarim
00 YorumlaKişiden kişiye değişir bence bu soru. Ben esmerleri beyazlara göre daha avantajli buluyorum
00 YorumlaBana eskiden ruh gibi derlerdi şimdi çekicisin diyorlar haha:)
01 Yorumla- +1 yıl
Bn degilim onu diyen 😅😄
Ben beyaz tenliyim ama buğday tenli olmak isterdim :/
14 Yorumla- +1 yıl
Verelim benim teni sana 😅😄
- +1 yıl
Tsmam p. tesi gel doktora gidelim 😅😄
+1 yılBeyaz değilim esmerde değilim esmere yakın gibi ama buğdayda değilim ama karada değilim ortasıda değilim çok karmaşa yaşıyorum😬
05 Yorumla- +1 yıl
Yazik.
- +1 yıl
Enough✋
- +1 yıl
Elizabeth ✋
- +1 yıl
Yazik 😌
- +1 yıl
Hayat utansin 😢
Gizli Üye(30-35)+1 yıligrensin be ne cekicisi
peynir gibiler ben resmen tiksiniyorum onlardan210 Yorumla- +1 yıl
Kiskanma gizli 😅😄
Cevap sahibi+1 yılahah kiskanmiyorum ama dogru bakamam bile yolda gounce birde bazilarnin gozleri mas mavi ya da yesil igrenc cilt bembeyaz bazen cinliler :(
- +1 yıl
Kiskancliktn kudurdn resmen şu an 😅😄
- +1 yıl
Sen esmer misin
Cevap sahibi+1 yılevet esmerim
hemde cok memnunun tenimden ;)- +1 yıl
bir tek sen memnunsun galiba 😅😄
Cevap sahibi+1 yılhic te bile peynir olacagima komur olurum daha iyi :D
sevgililerim de cok severdi cild rengim haaa :D- +1 yıl
Gizlisin ya salla dur
Cevap sahibi+1 yılvalla sallamiyorum niy inanmiyorsun bana
ama emin beni gorseydin boyle konusmazdin dilin tutulup asik bile olabiridn :D- +1 yıl
Ikinci evreye gectim diyosun. Ozguven eksikliginden olmayan seyleri soyleme. Sonra gizlicim simdi ki adimin da ister inan ister inanma ama oyleyim deyip eski sevgililerinden ornek verme
yahu beyaz tenli kızların neresi çekici?
Esmer candır can can can kakolu aşklarım benım <341 Yorumlaesmerleri fena gömdünn :)
18 Yorumla- +1 yıl
Aman onlari da begenen vardir ben begenmiyom 😅😄
- +1 yıl
Aynen de bazilari yildiz tilbe gibi oluuor 😅😄
- +1 yıl
Hayir kizilinda bir tonu var
- +1 yıl
Siyah saçlı olup bembeyaz teni olan kızda var ama :)
- +1 yıl
Oyy onlar cok cekici @Parfümün_dansıı
+1 yılBir kız beyaz tenliyse eğer saçları kızıl ve çilli olması çok daha iyidir.
01 Yorumla- +1 yıl
Yo. Ayrica egona selamlar
Kesinlikle ayrı bir çekiciliği olduğunu düşünenlerdenim bende.. Yaşasın beyaz tenliler 😄😄
03 Yorumla- +1 yıl
Size oyle bir grup falan mi acsak napsak 😅😄
+1 yılBen beyaz tenliyim ve bu durumdan efso memnunum. Esmer kızlarıda hiç güzel bulmuyorum.
05 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerini buluyon mu peki 😉
- +1 yıl
Benim erkeğim kumral olmali. Esmer erkekler fırında fazla kalmış kek'i anımsatiyor bana.
- +1 yıl
Nerelerini kastediyorsan artik 😅😄
- +1 yıl
bir düşün bakalım jahsakankaan
- +1 yıl
1 sn inceliyorum 😅😄 aboooo 😟😲
Kırmızı siyah falan çok yakışır bize :D
13 Yorumla- +1 yıl
Size ne yakismaz 😅😄
- +1 yıl
Dimaaaa onu dima etma 😅😄
bronzlaşmış bir ten de gayet çekici oluyo
13 Yorumla- +1 yıl
Hayir beyaz 😤
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam tersine bana beyazlar itici geliyor. Esmer kiz, sarışın erkek candir diyorum ben
07 Yorumla- +1 yıl
Sana oyle bulalim olmazsa 😅😄
Cevap sahibi+1 yılBenim bulunduğum yerde sarışın bol da işte karekterlisini bulmak gerek :)
- +1 yıl
Cok zor oluyorsa google den ara 😅😄
Cevap sahibi+1 yılKomik mi şimdi buu? :) neyse esmerin de alıcısı çıkar ya sorun etmiyorum
- +1 yıl
O ben degilim.
Cevap sahibi+1 yılBen burdan sevgili falan aramiyorum zaten adios amigo
- +1 yıl
Astala vista beybi
Bence beyaz tenli nedeni sudur cunku bakis gorus acidina gore gunun her saati yuzlerinde ayri bir renk olusur esmer ten daha once sevmedim bilemem sexuel bir soru olarak gorursek degisebilir boy kilo hersey baska anlam tasir cvp: bilemiyorum
00 Yorumlasüt gibi, bal gibi bir beden...
neden çekici olmasınlar00 YorumlaBen memnun değilim güneşte hemen kızarıyorum buğday olsaydım keşke
11 Yorumla- +1 yıl
Vereyim ben teni canin sag olsun
VAZGECILMEZDIR ESMERLER beyaz tenli soguk havada sicak havada renk degistiri :) ama esmer oylemi asildir degismez
10 Yorumla
+1 yılTürkiye değil Rusya mübarek hepsi beyaz :D azcık efektle herkes beyaz olabiliyor ;)
08 Yorumla- +1 yıl
Sende var mi efekt 😅😄
- +1 yıl
Bende siyah beyaz var. Beyaz tenli değilim ayrıca bugdayim ;)
- +1 yıl
Bugda misin Allah kurtarsin kardes 😅😄
- +1 yıl
Ne salak insanlar var ya.
- +1 yıl
Aynen. Beyaz ten sorusunda bugday teniyle piyasa yapmaya caliscak kadar mallar var haklisin.
- +1 yıl
Piyasa yapmaya çalışmak nedir? Istesem beyazım der geçerim. Yaşasın beyaz naraları atan beyinsiz kızlardan farkım kalmaz. Isine bak yazma cevap.
- +1 yıl
Aynen yalan soylemek ruhunda var bellli ki yaparsin. Kiyamam canisi ya kimse iplemiyor diye nasil uzuluyor. Sanal burasi sanal reel de kimse iplemiyor diye sanal da iplemeleri gerekmiyor seni.
- +1 yıl
nerden nereye bagladın olayı. ne dengesiz bir adamsın sen. hadi canım beyazım diye barım barım bagıranların özeline üşüş abazalıkta tavan yap. sanada bu yakısır. ;)
mükemmel kombin geliyo beyaz ten kırmızı dudak siyah saç mavi göz + sağlam balkon = hayallerimin kızı Kat Dennings :D
00 Yorumla
+1 yılsen esmer olduğun için sana beyazlar daha çekici geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsiz devamlı aynaya bakıyosunuz insan kendini görmekten sıkılır bir süre sonra ben beyaz tenli bayan severim ama hormonları azmamış olsun kolundaki tüyler çok uzunsa irenç gözükür
00 Yorumla
+1 yılbeyaz tenli kız olmak çok kötü ya esmerlik çok güzel bence :)
010 Yorumla- +1 yıl
Bende esmerim biliyosun dimi 😉😉
- +1 yıl
eheheh :D selam esmer çocuk :D
- +1 yıl
A. s beyaz kiz 😅😄
- +1 yıl
naber :D
- +1 yıl
Seni gordum daha iyi oldum sen 😅😄
- +1 yıl
ben de aynı işte :D
- +1 yıl
Iyi iyi aman boyle ol 😅😄
- +1 yıl
inşallah sende hep iyi ol :)
- +1 yıl
Amin amin tesekkur 😊
- +1 yıl
:))
+1 yılBeyaz tenli kiz gordummu bende bir garip oluyom hemde balik etli birde boyu kisa ise beni benden aliyor
00 Yorumla
+1 yıl:) as bni görenler diyo ne kadar beyazsın :)) aslında bn vampirim
010 Yorumla- +1 yıl
Yok sen dunyaguzeliymissin 😅😄
- +1 yıl
yok ya bu sadece rumuz adlara takılmayalım :)
- +1 yıl
Takilmayacak gibi mi 😅😄
- +1 yıl
ıyı takıl ne diyim zaten konuşmuştuk senle :)
- +1 yıl
Evet. Bende jupiter yakisiklisi diye nick alcam en azindan rakip yok 😅😄
- +1 yıl
alma diyen mi var canım geç bile kalmışsın :)
- +1 yıl
Almicagim hih 😅😄
- +1 yıl
sen bilirsin bnde zaten esprilerden dolayı pişmanım bu isimden :) dünya güzeli derken sevimlilikten bahsediyorum ama yuuuk :))
- +1 yıl
Ben bilmez gormem lazim cok merak ediyorum 😅😄
- +1 yıl
yorum alıyım :)
ben buğday tenliyim ama cidden beyaz tenliler çok çekiciler beyaz tenli olmayı isterdim
08 Yorumla- +1 yıl
Olsam alirdim seni zaten 😊
- +1 yıl
Beyaz tenli olsan zaten alirdim seni diyorum 😊
- +1 yıl
Rics 😊
- +1 yıl
Sen bakma ona. 😅😄
Beyaz sayılırım buğdayda olabılırım bende tam bılmıyorum ne bıcım bıseyım :)))
16 Yorumla- +1 yıl
O nasil oluyo 😅😄
- +1 yıl
Foto olaydi yardimci olurduk 😅😄
- +1 yıl
Neden
+1 yılBeyaz ten her zaman iyidir. Kız olsun, erkek olsun beyaz ten iyidir. Esmerler deyince bile midem bulanıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende beyaz tenli pasif gayim:))))))) çoğu adama çok çekici geliyorum:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeyaz tenli kızlar daha sexy.. bacaklar.. göğüsler... ooofff offf. harika
00 Yorumlabilmemben beyazim kendimi begeniyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Bende begendim simdi 😅😄
ben bile begeniyorum süt gibiler
24 Yorumla- +1 yıl
Lafta at tam olsun 😅😄
- +1 yıl
Oyle bir giris yaptin ki bekledim yani 😅😄
çok zevklisin aferin (:
14 Yorumla- +1 yıl
Bu daha ne ki canisi 😅😄
- +1 yıl