Mesela özge Gürel kendisini gerçekten beğeniyorum ama bu kaç herkese gitmiyor

Mesela özge Gürel kendisini gerçekten beğeniyorum ama bu kaç herkese gitmiyor
İnce kaş modayken çevremdekiler sürekli benim kaşlarıma laf eder, niye almıyorsun, ben senin yerinde olsam almadan duramam diye baskı kurardı. şu an moda değişti ve binbir laf ettikleri kaşlarımı elde edebilmek için para verip işlem görüyorlar😂
Moda boş şey arkadaşlar. Kendinize yakışanı yapın. Ve evet, Özge Gürel çok güzel bir kadın ama bu kaşlar ona olmamış.
Kesinlikle katılıyorum
Moda dediğin öyle olur zaten kim ne yaparsa modaya ne çıkarsa onu yaparsın benim ihtiyacım yok ideal kalınlıkta zaten benim eltim de yaptırdı sarı renk ileride saçımı sarı yaparım belki diye
Kesinlikle hayır. Zaten moda olan şeylerden de oldum olası uzak durdum. Sevdiğim şeylerden bile sırf moda olduğu için vazgeçebilirim. O kadar sevmiyorum herkesleşmeyi ve modayı ¢
İnsanlar belli dönemde zamanında güldüğü şeyleri moda haline getirebiliyorlar babamın dar paça pantolonuna gülüyorduk İspanyol paça giyiyorduk şimdi dar paça giyiyoruz filmlerde İspanyol paça görünce gülüyoruz. Moda bu fikirler insanlar gibi modada değişiyor ayak uydurup uydurmak tamamen sana kalmış
Cevap
49Cevap
Hayır zorunda değil.
Ay hayır ya cidden hayır. Mert ramazan demir gibi geziyor herkes.
Ben bu konularda modaya uymayı sevmiyorum.. insanlar modayı yanlış anlıyor bence kendinize ne yakışıyorsa onu yapmalı.. ben doğal kullanıyorum kaşımı hiç almadım ne çok kalın ne çok ince.. seviyorum olduğu gibi…
Değil tabiki ama ben çok yakıştırıyorum. Çizgi gibi incecik kaşa göre daha güzel en azından. Herkes yapmak zorunda değil sonuçta, bende ki de pek kalın değil normal.
Dünyadaki herkes kaşını böyle yapsa, ben böyle yapmicam çünkü yüzüme uygun değil
Kendi kaş kalınlığım bana en uygunu
Ben hiç sevmiyorum, incecik kullanıyorum 3 yıldır. Buna da laf ediyorlar ama, pavyon işi falan diyen oluyor. Ben çok memnunum. Erkekten farklı olmaliyiz. Kadın olduğumuzu unutmamaliyiz
Bence erkekler olsun kadın olsun herkes kendine yakışanı yapmalı
Anlamadım dediğini
Ben kalın kası seviyorum ama doğuştan öyle olmayanlar şimdi moda diye yapıyor ya o saçma geliyor bana
Yok zorunda değil
Neden bazıları kaşını değiştirme gereği duyuyor ki olduğu gibi kalsın işte
Yani doğal kaşı kalın değilse eğer yapay kaş yaptırmasın lütfen :D
Kaşlara metroseksüel gibi müdahale etmem ama ortasını aldırırım ama artık onu da yapmayacağım sanırım Yaradan’ın gücüne gitmesin Ghezzal gibi dolaşacağım ortaklıkta kıskıskıskıs
Hayır, kesinlikle değil. Benim kaşlarım kalın ama hoşuma gitmiyor. Modaya uygun, ben sevmiyorum.
Eminim doğal olduğu için yakışıyordu
Asıl güzellik, zarafetlik ince kaşlardan çıkar kalın kaş kimseye yakışmaz
Yio doğadan kalın olana gayet yakışıyor sonradan yapanlara yakismiyor
Sana göre yio
Hayır değil, zaten modaya uymakla sürüye uymak arasında hiç bir fark göremiyorum. Herkes istediği gibi olabilmeli.
Moda diye başka şeyler yapılıyor zaten takıla takıla buna mı takıldık
Sorun moda olması değil yakismamasi
Peki sen şimdi niye durduk yere kıza atar yaptın ki olabilir sen beğenmemiş olabilirsin ama kendisi beğeniyor ki öyle duruyor bana da gayet güzel geldi bu kızı beğenirim zaten
Yakında moda diye neler duyacağız :) bunlar onun yanında hiç bile kalacak. Doğal olmayan her şeye karşıyım ben
Moda diye yakında çıplak gezecek ámk popüler kültür kõlelerı
Hayır moda diye herşeyi yapmam kendime yakışan şey benim için modadir
Herkes kendisine neyi yakıştırıyorsa onu yapmalı bence.
Benim kaşlarım kalındı, nefret ediyordum. Tam düzeltirken moda oldu ben de kalsın dedim
Bütün hatunlar Recep İvedik modunda kaşlar konusunda 😂😂 doğal olan güzeldir her daim 😉
modamısmı. ben acıkcası sevmedim hiç kaba duruyor bence kadınlarda
Moda her zaman saçmalıktır. Modaya uymak zorunda değilsiniz
Moda diyerekten kendini şekilden şekle sokan insanları hiç sevmiyorum.
Kaşın naıslsa şeklini koruyarak öyle kalsın herkesin yüzüne uymuyor
Haha moda bu zaten. Herkesi tek bir kalıba sokmak.
bence saçma bi moda. kalın kaş pek güzel durmuyor kadında da erkekte de
Zaten bazı kızları görüyorum kaşı görünmüyor incelikten doğal hali böyle kalın olanlar güzel
Bence de
Senin kaşların kalın mı
Yakışan yapsın.. bende o kadar gür kaş yok zaten.
İnce kaşlar güzel durmuyor ama aşırı kalın olması da çok kötü gözüküyor. Gerek yok.
bu ne be cadi gibii ahaha, belli bi siniri var bu kadari fazla
Hayır değil, modaya uymak zorunluluğumuzda yok
Sen gayet güzelsin de neden dönüş yapmıyorsun anlamadım :/
Çok ince olmasın çok kalında olmasın herkes yüzüne göre yapsın
Benim kaşım çok ince hatta şırı derecede İnce ama halimden memnunum kalın kaş güzel değil bence ya modaya pek uyumayı sevmiyorum kendimi olduğum gibi beğeniyorum yani ben modaya değil moda bana uyumak zorunda
Kaşlarim ayni boyle kalın oldugu icin herkes dalga geçiyordu benle simdide moda oldu millet para veriyor kalin kaşlı olmak için değişik
Kalın Kaş kimine yakışır kimine yakışmaz fazla ince olan kaşları da beğenmiyorum. Bence herkes modaya göre değilde kendine yakışan kaşı kullanmalı
Cok asiri kslinsa eekege benzeyecek kadarsa inceltilebilir ama abartiya gerek yok. Kendinizi rahat bırakin. Her cikan kaliba girmek zorunda degilsiniz
Bu kaş moda olabilcek bi kaş degil yuzune uygun kalınlıkta olan kalın kaşlar güzel bunun makyözü falan demedimi buna acaba
Ben ince (çok olmamak kaydı ile) ve sekılkı kasları daha çok yakıştırıyorum. Daha kadınsı bi hava katıyor kalın kas çocuksu
Yakışana yakışıyo bende kendimde kalın kası yakistirmiyorum
Ya ona bakılırsa benimkiler de kalın ama demek istediğim doğadan olması
Çok kötü duruyor artık bitse şu kalın kaş modası
Bence de bu kaşları beğenmedim
Moda sürekli değişir önemli olan kendine yakışanı bulmak
Bence kalın kaş kötü duruyor şahsen ben güzel bulmuyorum yinede kaşların alınması şart
hiç kalın kaş kullanmadım kesinlikle kendine yakışanı yapmali insan bence bana ince uakisiyor mesela
Bence kalın kaş daha güzel duruyor hele bide lifting yapıldıysa daha güzel olur 😃
sana nasi yakisiuosa oyle uapmalisin kasin modasi mi olur be
İntten bak kaş nasıl kalınlaştırilir bencede hafif kalın ve düzenli kaşlar güzel
Modaya uyan insanlar illa ki olacaktır. Umursamayan insanlar gibi.
Kaşlarım ince kaş modayaken bile kalındı benim onun için yakışıp yakışmamış pek onemli degil ya
Kalın kaş orjinal olmalı
Aynen
Özge Gürelin silkinde bile değilsin
Çabam birilerinin sikinde olmak değil moruk
Mantığına tükürdüğüm soruyu özge nin beni taksın diye sormuş olabilir biyim sence. Hem sadece o değil ki bi dünya insan aynı konumda
Tek kaşlı da olabilir 😂😂
Aa evet bak bu seçeneği hiç göz önünde bulundurmamisiz
🤣🤣
😅
yok ya ben inceltmek için çok uğraştım hala ince hiç güzel değil kalın kaş
İvedik gibi...
Saçmaaa
He yaa bende ayni fikirdeyim
İnce ve kalın sevmiyorum. Normal iyidir
Herkese yakışan şeyler farklıdır
Artık moda olduysa ben yırttım ya
İnce kaş daha güzel bence