Modayı takip etmemek eksiklik midir ?
siz ne düşünüyorsunuz
siz ne düşünüyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer moda, üretim firmalarının belli bir zamandan sonra satışlarının azalmasıyla piyasaya yeni türde ürünler sürerek satışını sağlamasıdır bana göre :) geçen yıl platform ayakkabılar modaydı ve şimdi herkesin dolabında var, şimdi eskisi kadar platform satılmıyor. ee şimdi ince topuklu platformsuz ayakkbılar moda oldu ki, bu sefer herkes onlardan alsın... moda o ya da bu değil kendine yakıştırdığındır...
modayı takip et ya da etme bence en önemlisi kendi modanı yaratabilmektir :D
neden eksiklik olsun? takip edlilesi onca konu varken modayı kim ne yapsın? Bence takip etmek eziklik acizlik. kendi kendine bir uyum oluşturamayan insanların acizliğini gidermek için başkalarının fikirlerini kullandığı bir şey moda
Ben hiçte modayı takip etmiyorum.Moda beni takip etsin. :D
Cevap
17Cevap
Hayır değildir moda çok salakça birşey insanları koyun gibi yönetiyor ve ne alıp almamalarını öğretiyorn neyin güzel olup olmadığını söylüyor tüm sosyolojiden psikolojiye insan hayatını toplumları etkiliyor. Pazar yaratılıyor. kananlarda gidip şuurlarını kaybedrek satın alıyorlar. Bence iğrenç saçmalık daniskası birşey. Misal tayt giymek moda şu anda. Bence ucuzluktan başka birşey değil. Birşey moda diye onu sırf yapacak değilim. Benim aklım ve duruşum olmalı.
kesinle bir eksiklik değildir mesela kendimden örnek veriyim her bakımıma dikkat ederm kıyafetlerme özellikle ama modadansa kendime yakışanı ve kendi tarzım olarak gördüğümü giymeyi tercih ederm şık olması şartyla tabi:D
Moda ünlülerin ve modacıların çoğunluk olarak neyi giydiklerine göre düzenlenen bir şey, bence çok saçma, ben kendi beğendiğimi istediğimi giyerim, kime ne?
Bir moda dergisine üye degil ve elbiselere bakıp haya letmiyosan üstünde psikolojik sorunlu bile olabilirsin bence..
Yoo. Hic de bile. Bana ne yakisiyorsa odur bana gore moda...
moda dediğin şey insana baktığında aa evet şıkmış demesi değil mi zaten bu kadar oldumu yeterde artar bile :D
Modayı takip etmek israftan ibarettir helede yanıbaşımızda yiyecek ekmek,giyecek elbise bulamazken moda vicdanımı acıtır.
kesinlik hayır nasıl mutluysan öyle giyinirsin olay biter :)
İnsanın kendi tarzı varsa, ve etraf tarafından da beğeniliyorsa neden eksiklik olsun ki ? Ben herkesin giydiği bişeyi giyemiyorum mesela
Bence değildir. Takip etsem de uygulamayacağım şeyler çoğunlukta olduğu için bana bir kazancı olduğunu düşünmüyorum
Degil bence. Param varsa yakışanı alırım takip etmem.
Modayı takip etmemek eksiklik de değildir, gereklilik de değildir. Hani modayı takip edersin ama kendine yakışanı giyersin.:)
Eksiklik değilde, kendini tamamlayamama diyebiliriz
kendini aç bırakarak modayı takip etmeye çabalamak eksikliktir. :kişilik eksikliği
moda diye inşaat çizmelerinin giyildiği bir dönem de eksiklik değil fazlalıktır
eksiklik değildir..insan istediğini,gözüne hangisi daha hoş geliyorsa onu giyinir..ama bazıları çok komik giyiniyor o ayrı.
Önemli olan senin tarzın ama benim tarzıma göre diye 10 yıl öncesinin döküntülerini giymek de doğru değil
İnsanın kendisini takip etmemsi büyük ayıp (: modayı boşver..
modayı takip etmiyorum ve şimdiye kadar hiçbiyerimde eksiklik olmadı :D
moda dediğin ne canım gelir geçer bence.insan kendine yakışanı giymeli yakışanı yapmalı derim cancazm
Arada takip ederim çok kasmam kendimi rahat olduklarımı giyerim takma kafanaa
Yoo moda beni takip etsin :)
Giydiğini yakıştırmak en önemlisi.
Benim için değil. Eksiklik duyanlar düşünsün :)
Model olarak bu soruya cevap veremem
Modayı takip etmiyorum.
Eksiklik felan da değil.
yakışanı giymek daha önemli bence
modamı oda ne la :D pazar bizim modamız sfgsgs :D
hayır tabikide insan kendisi yaratır modayı ;)
Çok da Eksiklik Değildir..
Ben etmiyorum hala tamamim yani
Eksiklik değildir takip etmem ben mesela.
modada neymiş ben neyi beğenirsem onu giyorum :D
bence değildir.. insana yakışan modadır bence
moda ne demek yieaaa
Kısmen.
Değildir tabi ki.
degil tabiki de
Değildir
Tabiki değil
hayır degil
değildir bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar