Moda & Stil 1 ay Annem, ocak ayında beyaz pantolon mu giyilir dedi, sizce giyilmez mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Güncellemeler1 ay siyah kazak ve beyaz pantolon giyicektim ama Annem, ocak ayında beyaz pantolon mu giyilir dedi, sizce giyilmez mi? Cevap Yaz 15 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 ay Yok koyu renkler sıcağı çeker falan mantığından demiştir onu , renkle pek alakası yok ne istersen giyersin 1 0 Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 35 1 ay Eskilerin lafı var; orsp. unun düşkünü beyaz giyer kış günü diye.. bence o lafa takıyordur sadece 0 0 Yorumla
dilek000 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 1 ay Siyah kazak beyaz pantolon çok güzel olurdu. Buda güzel boş ver onları. Genelde şunu düşünebiliyorlar kışın yağmur çamur olur beyaz pantolon kirlenir. 0 2 Yorumla Soran 1 ay evett o yüzdenmiş 😅 bugün öyle yaptım zaten beyaz pantolon siyah kazak giydim Yorumla dilek000 1 ay İyi yapmışsın. Yorumla
Jeezyy Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 51% 1 ay Giyilir ama yağışlı havalarda sıkıntı işte 0 2 Yorumla Soran 1 ay niye işte onu anlamadım Yorumla Jeezyy 1 ay Ya yerden bişey sıcrasa kirlenecek Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 31% 1 ay Moda & Stil konusunda 858 cevap paylaştı. giyilir yağmur çamur yoksa 0 0 Yorumla
beachgirl07 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 567 cevap paylaştı. Aylara gore renkte ilk defa duyuyorun😅 0 0 Yorumla
m İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 ay Belki de çamur bulaşmasın diyedid 0 0 Yorumla
IXARESXI Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 1 ay Giyilir mi 0 2 Yorumla Soran 1 ay bence giyilir Yorumla IXARESXI 1 ay Yani beyaz sevmiyorum ya Yorumla
Asli_ii Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 390 cevap paylaştı. biraz saçmalamış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yok koyu renkler sıcağı çeker falan mantığından demiştir onu , renkle pek alakası yok ne istersen giyersin
Eskilerin lafı var; orsp. unun düşkünü beyaz giyer kış günü diye.. bence o lafa takıyordur sadece
Siyah kazak beyaz pantolon çok güzel olurdu. Buda güzel boş ver onları. Genelde şunu düşünebiliyorlar kışın yağmur çamur olur beyaz pantolon kirlenir.
evett o yüzdenmiş 😅 bugün öyle yaptım zaten beyaz pantolon siyah kazak giydim
İyi yapmışsın.
Giyilir ama yağışlı havalarda sıkıntı işte
niye işte onu anlamadım
Ya yerden bişey sıcrasa kirlenecek
giyilir yağmur çamur yoksa
Kisin acik renkler pek hos durmuyor
Giyilir neden giyilmesin
Aylara gore renkte ilk defa duyuyorun😅
Belki de çamur bulaşmasın diyedid
Gayet giyilir bu arada
Gayet de giyilir ben giymem de kadınlara yakışır