Özel Günler & Hijyen Regl iken beyaz pantolon giyilir mi? Eisnuwbwbwhwh Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kızlar yarın beyaz pantolon giyeceğim ama reglyim. Ve bunu giymek zorundayım ne yapıcam? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar giymeme gibi bir secenegim yok ve ustune kapatacak birsey giyemem takim Regl iken beyaz pantolon giyilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
luluşka Takip Et FenomenGuru Yaş: 42 +1 yıl Orkid Platinum gece kullanır ve 2 saatte bir kontrol edersen gönül rahatlığıyla kullanabilirsin :) 0 0 Yorumla
kedoom Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Dikkat edersen hiçbir şey olmaz giy 1.30-2 saat arayla değiştir pedi. 1 0 Yorumla
Ðenizӄızı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Pantolonun altına beyaz renkte şort giymen geçmesini engelleyebilir. 0 0 Yorumla
Nazarrrrww Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çok kötü bir anim aklima geldi lan neyse ustune uzun bir sey giy kanka niye zorundasin ki 0 0 Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Giyilir. Kan dışarı akmadığı sürece ne kusuru olabilir. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kıçının etrafını komple streç veya çöp torbasıyla kapla sonra pantolonu giy 😂 Sızıntıyı Orkid'den daha iyi önler 😂 2 0 Yorumla
TürkKölesi Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Sana tavsiyem sakın giyme. Ben beyaz pantolonu batmış bir kadın görmüştüm 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Orkid Platinum gece kullanır ve 2 saatte bir kontrol edersen gönül rahatlığıyla kullanabilirsin :)
Dikkat edersen hiçbir şey olmaz giy 1.30-2 saat arayla değiştir pedi.
Pantolonun altına beyaz renkte şort giymen geçmesini engelleyebilir.
Çok kötü bir anim aklima geldi lan neyse ustune uzun bir sey giy kanka niye zorundasin ki
giyme net. aman diyim
Tunik giy.
Giyemezsin
Erkekler Ne Diyor
Giyilir. Kan dışarı akmadığı sürece ne kusuru olabilir.
kıçının etrafını komple streç veya çöp torbasıyla kapla sonra pantolonu giy 😂
Sızıntıyı Orkid'den daha iyi önler 😂
Sana tavsiyem sakın giyme. Ben beyaz pantolonu batmış bir kadın görmüştüm
Ovvv korkunç şeyler olabilir
Bellı etmeyecek birsey giy altına kan geçmesin
Uzun tişört giy :D