Moda & Stil Cropların altına nasıl iç çamaşırı giyilmeli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor bu tarz kıyafetlerin altına hangi tarz sütyen takıyorsunuz? (küçük göğüslüler özellikle) ve kullandığınız şey rahat oluyor mu? Cropların altına nasıl iç çamaşırı giyilmeli? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Aycaa_a Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl giymiyorum ben cropla sütyen ama istiyorsan straplez giyebilirsin 4 0 Yorumla
vaytmoka Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Sutyensiz giyiyorum veya gogus ucu kapatici yapistiriyoru 4 0 Yorumla
Bisidicemsana Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Ben sevmiyorum yani bu kadar da abartılmamalı ya bence. 1 0 Yorumla
Highness-Asya Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Genelde giymem cropun altına bir şey 2 6 Yorumla ironman57 +1 yıl Yok artık 😱 Yorumla merisisss +1 yıl Tek soru, bunu kendine neden yapıyorsun Yorumla ironman57 +1 yıl @merisisss kim? Yorumla merisisss +1 yıl Sen kimsin Yorumla ironman57 +1 yıl @merisisss sen kimsin asıl Yorumla merisisss +1 yıl Ben benim Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 679 cevap paylaştı. Zaten iç çamaşırı bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İpsiz yapışan südyen 2 2 Yorumla Soran +1 yıl kullanışlı mı peki? önerdiğin bi marka vs var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani sayılır. pierre cardin almıştım 2 sene önce falan halla arada kullanıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
giymiyorum ben cropla sütyen ama istiyorsan straplez giyebilirsin
Sutyensiz giyiyorum veya gogus ucu kapatici yapistiriyoru
Sadece göğüs ucu bandı
Ben sevmiyorum yani bu kadar da abartılmamalı ya bence.
Genelde giymem cropun altına bir şey
Yok artık 😱
Tek soru, bunu kendine neden yapıyorsun
@merisisss kim?
Sen kimsin
@merisisss sen kimsin asıl
Ben benim
Zaten iç çamaşırı bu
Giymiyorum
İpsiz yapışan südyen
kullanışlı mı peki? önerdiğin bi marka vs var mı?
Yani sayılır. pierre cardin almıştım 2 sene önce falan halla arada kullanıyorum
Ay cok sacma nıye var
takmıyorum
Yok artık 😱🤭
Giyme sütyen