sen şişman olsan zayıflamak istemezmisin? istersin tabiiki hangi kız istemezki zayıf güzel olmayı her istediği elbisenin kendisine olmasını. inan senin onların zayıflamalarını istemenden kat ve kat onlar daha çok zayıflamak istiyordur. bekara karı boşamak kolaydır. kolay bişey olsa bir dakka kaybetmeden zayıflarlar. ama ordan göründüğü kadar kolay değil. bir binayı yapmak için aylarını veririsin ama o binayı yıkmak saniyelerini alır. bilmem anlatabildimmi. görüntüleri yüzünden muhatap bile almıomuşsun. yaşlanıncada çocukların arkdaşların dostların kimse seni muhatp almaz saygı gstermez o zaman bu yaptıkların aklına gelir.. dış görünüşüne önem verceğine kişiliğine fikirlerine arkdaşlığına değer vermeye bak. ama tabiki belliki bu değerler sende olmadığından seni cezbetmiyor.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkendi egosunu tatmin etmek için aşşalayacak malzeme bulmuş allahın hırtosu biri buna onunda hormanel rahatsızlıklarla karşılaşabileceğini söylesin ozaman görüntü kirliliğini aynaya bakınca yaşar görünüşe bakılırsa daha 14,15 yaşında murat boz hayranı bir başkalaşım bu
90 Yorumla
+1 yılBazıları saçma sorulara önyargıyla yaklaşıyo öyle şişman kızlar vardır ki, gerçekten akıllıdırlar ve çalışıp erkeklerden daha çok para kazanırlar. Unutma herkes kusurlarıyla mükemmel olur. Kusurlarımız olmadan hiçiz. Ve farklı olmak kötü bir şey değil. Kusurların bizi farklı ve mükemmel yapıyor. SEN ÇOK MU MÜKEMMELSİN? ALLAH SENİ KUSURSUZ MU YARATMIŞ?
Evet belki onlar fazla kilolu ama biliyor musun? Onlar senden daha insan. Önyargıları yok. Kısacası, O kız sivilce istemedi. O çocuk şişman olmayı kendi seçmedi. O fakir bir ailede doğmayı seçemezdi. Ama sen karaktersizliği kendin seçtin.01 Yorumla- +1 yıl
saçma sorularla*
Şişmanım ve gayette bakımlıyım hayat tarzım bu diyet listelerine boğulacağıma yiyorum içiyorum eğleniyorum :) yanımdaki insanlarda benimle gayet mutlular şekerim çünkü onlara karşı vücudumla birşeyler paylaşmıyor aklımla sohbet ediyorum
91 Yorumla- +1 yıl
Hımmm balık etli bayılırım ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
+1 yılO kadar cahil ve problemlisin ki insanları, bırak doktora gidip zayıflayabilecek insanları bile, dış görünüşüne göre değerlendirmek ve aşağılamak sende psikolojik bir bozukluk olduğunun belirtisidir. Diğerlerine önereceğine önce sen önce bir psikolog ve nöroloğa git ve beynindeki bu kusurun tedavisini erken yaşta yaptır. Yoksa ileri ki yıllarında çok daha büyük tepkilerle karşılaşırsın.
Ayrıca yazdıklarından vücuduna ve kendine çok güvenen biri olarak algılanıyorsun ama yazdıklarının ahmaklığını sende bildiğin için Gizli Kullanıcı olarak yazıyorsun bunları sanırım.20 Yorumla
+1 yılOnca yıl spor yapıyorum ve şunu öğrendim spor gerçekten insana diğer insana saygı duymaları konusunda ahlak kazandırıyor sende olmayan birşey.
https://i.hizliresim.com/XYGmy7.jpg71 Yorumla- +1 yıl
pardon 3 yıl yanlış yazmışım :D
+1 yılYa ne zaman bu ön yargılarınızdan kurtulacaksınız ! belki bir rahatsızlıkları var nerden biliyorsun bu senin başına gelse? bu onların seçimide olmayabilir doğuştan obezlik yaşayan bile var ! sizin gibi insanlarla aynı dünyada yaşamaktan utanıyorum Allahın yarattığı canlıyla dalga geçiyorsun kimse sana bunları ezme hakkı vermiyor. sevmeyebilirsin ama bu insanları ezemezsin ! onlarında gururları var. ama dilerimki bu olay gibi bir olayla karşılaşırsın ve gururun bu insanların gururunu kırdığın gibi kırılır.
00 Yorumlaaslında direk "kes sesini" diyecektim ama belli ki bazı şeyleri anlaman lazım. doğru kendilerine iyi bakabilir insanlar. ama şu da var insanlar bilgili kültürlü de olabilir peki sen ne kadar okuyorsun. ya da insanlar sanatla da ilgilenmeli peki sen ne kadar sanatta meziyetlisin. ya da insanlar karakterlerini düzeltebilir, insanlığın üstüne ne kadar düşünüyorsun. sadece güzellik mi yani?
50 Yorumla
+1 yılOnlar sanki çok istiyor kilolu olmayı ne kadar üzüyorlar kendilerini şişmanım dıye sen onların yaşadıklarını bılıyormusun? bilmiyosun tabi çünkü sen Gerizekalısın , Asıl senın gıbıler göruntu kirliliği yapıyor , sen zayıfsında ne oluyor beynini kullanmadıktan sonra.. Ne kınıyosan başına gelsin İnşallah!
50 YorumlaDusuncesiz ve zalimsin. Boyle bir soru sorulabilir ama senin onlara nefret gozuyle bakman onlardan kacman belki yuzlerine karsida souleyebiliosundur bu sozlerini tamamen senin gaddar bir insan olmandan kaynaklidir. Sende Allahin bir kulusun atsan atilmazsin satsan satilmazsin artik seni hicbiseyde degistiremez ne kdr gulsende ne kdr adamina gore iyi olsanda sen gaddar ve kötü kalplisin.
50 Yorumla
+1 yılHormonal olabilir ve bu senin sandığın kadar basit değil. Kendimi bildim bileli sağlıklı beslenirim, yediklerime dikkat ederim yine de hormonal sebeplerden dolayı kiloluyum. Bu yüzden normal bir insanın yaptığı sporun iki katını yapmak zorunda kalıyorum. Bende senin gibi mantıktan uzak insanlardan rahatsız oluyorum. Etrafta parazit gibi dolaşmaktan başka bir işiniz olmuyor, hem beyin olarak hem de kişilik olarak zayıfsınız. Tebrikler sen zayıfsın
40 Yorumla
+1 yılSende dünyada fazladan yer kaplıyorsun. Bu zeka ile devam et sen. o insanları aşağılaman senin karaktersizliğin. yarın bir gün senin Hormonal bir bozukluğun çıkarsa ve diğer insanlarda seni aşağılasa sen nasıl hissedersin? Senin gibi beyin fukarağları ile aynı atmosferi soluduğuma utanıyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18 yaşındayım 10 yasimdan beri yapmadigim diyet gitmedigim doktor kalmadi.. Olmuyor iste hala deniyorum neredeyse yemek dahi yemiyorum ama olmuyor napiyim sence soylesene.. Öldüruyum mü kendimi biz bir sekilde kilo veririz eninde sonunda biter bu çile ama senin o iki gr beynin icin hic bir çözüm yok.. O igrenc ön yargilarinin içinde öluceksin
52 Yorumla- +1 yıl
valla 8 yıldır ugrasıyormussun senınde durumlar zor gıbı sankı.
ama uzulme şişman sevenlerde var
Cevap sahibi+1 yılSorun sisman sevmeleri ya da sevmemeli değil bazı beyinsizlerin biz siskolara veremmisiz gibi davranmalari.. Ayni soruyu soran kisi gibi.. Abi sevmiyor olabilirsin ne uğraşıyorsun bulaşma sanki kendisi bir megan fox..
- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yazan kadının şişman ve terkedilmiş olduğuna bahse varım. Güzel şeyler duyma arzusu sarmış beynini. Biraz daha çalıştırmak zor değil beynini.
140 Yorumla Ulan emekli maaşı açık sınırının altında, insanların binbir türlü derdi var hastalığı var, ona sorun var memlekette de sen gidip şişmanlara mı yaktın? Hem onlar bilinçli olarak mı böyle oluyor, şişmanlar sana beyin nakli yapalım diyolar mıdır?
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilolu kızları aşağıladıktan sonra ileride bir hastalıktan dolayı bir gün sen;
galeri4.uludagsozluk.com/.../...n%C4%B1_177708.jpg91 Yorumla- +1 yıl
abooooo
+1 yılSismanlik ne sekilde olursa olsun bir saglik problemidir. Normalin altinda ve ustunde olan bir cok sey hastaligi dusundurur ve oyledir de. Yemek cok yer cunku istahi gereginden fazladir. Kimse kendi isteyerek sisman ya da zayif olmak insanlarin begenmedigi bir tipte olmak istemez. Bu sekilde kucumseyici konusmalari gencligine ve sigligina veriyorum. Yanlis dusunuyorsunuz. Herkes doktora gidip mideye kelepce taktiracak kadar zengin degil.
31 YorumlaÖyle deme büyük söz konuşma onların elinde olan bir şey değil soruyorum hangimiz vucutumuzun herhangi bir yerinde veya midende ne olup bitiyor nasıl çalışıyor bilyormusun hiç aklına bile gelmiyor hop ısırp ısırıp mideyo yolluyorsun bir düşün organlarının çalişma programına sen karar vereseydin vucut ülkeni ne kadar yönete bilirdin belki bir saniye bile yönetemezdin öyleyse yaratanını düşün sayısız canlıyı yönetiyor bizde herşeyden gafil keyfimize bakıyoruz...
20 Yorumla
+1 yılDİYEN KIZI BULDUMMMM www.libertatea.ro/.../...a-levitina_0eb62389c5.jpg
100 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin de beyin yapın beni çok rahatsız etti; keşke aynı ülkede yaşamasak.
976 Yorumla- +1 yıl
Oyy biri hardcore yapmis alirim bir dal ;₩
- +1 yıl
73 olmuş Hocam.
@Drejevic
Ya ilk bakışta belki sevgili olmayı düşünen yoktur o kızlarla ama tanıdıkça onları seven hatta evlenen çok kişi var etrafımda.. Sonuçta erkek güzelliğe bakar ama evlenirken mantıkla hareket eder bu da erkeğin kadının dışına değil içine baktığını gösterir..
00 YorumlaBen rahatsız olmuyorum. Şisman kız ya da erkek farketmez insan o kiloları veremiyo. Bünyeyle alakalı birşey. Kilo veremedikleri gibi istemeden alıyolar ve bu hastalığa doğru gidiyo. Onlarda öyle olmak istemezdi. Ben insanları olduğu gibi kabul ediyorum. Kilolu zayıf farketmez hepimiz iskelet parçasıyız derin düşünmeye gerek yok.
30 Yorumla
+1 yılkız kilolu olabilir bu bir hastalıktır bazen. kimse sizin beyniniz yok diye dalga geçmiyor arkadaşım.
100 Yorumla
+1 yılYaşamasınlar istersen.. Bu ne saçma bir üslup zaten hepiniz zayıf olduğunuz için 1. Sınıfsınız onlar ikinci sınıf, gün gelir kilo alırsan sende intihar et o zaman başkalarının görüntüsünü bozup negatif enerji yükleme
20 YorumlaAsıl görüntü kirliliği sizin gibilerin varlığı gece gece sinirlerimi bozuyosun kim veriyo sana böyle kilolu insanları dışlama hakkı kendine gel biraz ayırmayın artık insanların hiç birini ya sanki kendiniz dört dörtlükmüşünüz gibi
20 Yorumla
+1 yılevet dogru bir kiz olarak erkeklerin yerine insanlarin yerine kendimi koyuyorum bazen itici. gelebiliyor bazilari ama bende bundan bir kac ay oncesine kadar siskoydum! al bak simdi ne oldum !!! zayiflar karsinisa cikarlar g*t olursunuz sonra bilmem arz edebildimmi? bu arada kiz olduguna insnmiyorum kiz dedigin azicik duyarli olur empati yetenegi gelismis olur terrrrrrbiyesiz!!!
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ortada hastalıktan dolayı bir şişmanlık yoksa ben de eleştiriyorum böylelerini.. Bir de neden sevgili bulamıyoruz diye hayıflanmaları beyinsel kütlelerinin vücutlarının başka yerlerine kaydığının açık göstergesi oluyor. İticiler kısacası.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok basitsiniz
yanlış dusunuyorsun.. o tarz kızların cogu hormon bozuklugundan kılo veremıyor.. yemeden ıcmeden kaynaklanmıyor. hastalarla dalga gecmek kucuk gormekte erdemlı bı davranıs degıl guzel kardesım
10 YorumlaAdam gibi konuş. Şişmanlar tatlıdır ayrıca. Şişman arkadaşlarım da var şişmanlara laf deme. Asıl kirlilik insanları sınıflandırma kafası.
53 Yorumla
Soran+1 yılo zaman git bir de sevgli ol dfdfgdfgd
Ya sen milletin fazla kilolarindan once beyinsel sorunlarina yogunlas. S*k kadar beynini bunlarla yorma.
20 Yorumla
+1 yılher insanın kendine has bir çekiciliği vardır. her insanda o çekiçiliği göremez zaten burdan doğan olayın adına da aşk diyolar bilmem anlatabildim mi?
00 Yorumlabende sevmem ama illa kendine bakmamaktan geçmiyor benim arkadaşlarımda var ilaç kullandıkları için kilo alıyorlar hastalıkları sebebiyle kilo alıyorlar herkezi aynı düşünmemek gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılBu kadari da olmazki cok agir olmus bir tur saglik sorunuysa ne yapsin? Kalbi seninki gibi olmasinda goruntusu beni hic rahatsiz etmiyor onlarin. boyle de arkadasim var zaten.
00 Yorumla
+1 yılBeyni Şişman kızlardan rahatsız oluyorum! az kendinize baksanıza kuzum! Ses kirliliği oluyorrrr?
100 YorumlaBen mesela bu arkadaşla aynı havayı solumak istemiyorum.
65 YorumlaZayif kizlar kiloluyum diye komplexlere giriyo sizin gibiler yuzunden.. Benimde kalcamlarim var ve cok rahatsizim bu konudan ama gitmiyo malesef, yardim edersen :)))
01 YorumlaModa & Stil konusunda 909 cevap paylaştı. Değil kadın, insan bedeniyle alay etmek kadar daha kötü ve iğrenç başka birşey olamaz. Gün gelir, dalga geçtiğin kişielrin durumuna düşersen anlarsın o zaman anyayı-konyayı..
30 Yorumlahastalık olabılır metabolızması yavaş çalışıyor olabilir bunun çok yemeyle ılgısı yok yanı ben mesela çok yemek yerim ama 44 kiloyum alamıyorum kilo çünkü metabolızmam çok hızlı herkesın yapısı farklı
00 Yorumla
+1 yılcok on yargilisin insanlar hakinda. hic hos degil bu dediklerin. insanlari fizigi yuzunden boyle konusman hic hos dgl. gun gelir devran doner alirsin kilolati goruruz seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsıl insanlar senin gibi ruh hastalarından nefret ediyor. karaktersiz aşağılık yaratık elinde olmadan şişman olan onca insan var. ben zayıfım ama senin gibi yavşaklardan bıktım artık
51 Yorumla
+1 yılZayıflayabildiği halde iradesine hakim olamayıp homini gırtlak herşeyi yiyen kızlar bunun bedelini ciddi özgüven kaybı ile ödüyorum zaten.
Bir de hakikaten giymemesi gereken şeyleri giyen dombililer var. Tam bir facia.00 YorumlaYaşam gezinen bir gölgeden ibaret zavallı bir komedyen, bağıra çağıra saatini doldurur sahnede ve bir daha duyulmaz olur sesi; bir ahmağın anlattığı masaldır bu, avazı çıktığınca, hiddetli ve hiçbir anlamı olmayan
William Shakespeare10 Yorumla
+1 yılFazla kiloya çare var, beyinsizliğe yok ne malesef..
Bence otur buna üzül..20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBütün cevapları okudum da dehşet laf sokan arkadaşlar olmuş, öncelikle onları tebrik ediyorum.. bana tek şey söylemek kalıyor..
Zavallısın Kuzum, tek kelimeyle zavallı..42 Yorumla
Soran+1 yıllaf sokanları mı tebrik ediyorsun? ergensiniz yaaa az gerçekçi olun
Cevap sahibi+1 yılEvet onları tebrik ediyorum, sen kimsin ki rahatsız oluyorsun.
sanane milletin görünüşünden, kirlilik oluşuyormuş.. muhattap olmuyormuş falan..
ergenmiş laflara bak hatsiz..
Belki sağlık sorunları var? İnsanların kilosuna laf etmek sana mı düştü? Yüreğin yiyorsa gizliden yazmasaydın ya?
00 Yorumla
+1 yılİnsanları dış görünüşüyle yargılama kızım. Cok bı tarafına guvenıyosan fotografını at daha yuzunu gostermıyorsun ustune bıde mılletın dıs gorunusune laf edıyorsun kaybol burdan
30 YorumlaOnce az yürekli olup acik sorsaydin kimse kilolu olmak istemz herhlde herksn yapisini neden elestiriyosun biz insanlari kilolu zayif diye secmiyoruz git buyude gel
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmuhattap bile olmamak ne demek ya , sen kimsin ki insanlarla muhatap olmayacak seviyede görüyorsun kendini...
30 Yorumla
+1 yılInsanları fiziksel özelliklerine göre ayırdığın sürece insanım deme gizli
10 YorumlaNe biçim bişeysin sen ya. Valla günah. Belki bir ilaç kullanıyo bir sağlık sorunu var belki. Ne biçim konuşuyosun. Yazık valla.
01 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/EEL719.jpg yazık sana ya
32 Yorumla- +1 yıl
eic +999999999999999999999999999999999999999999999...
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilirmisin ananda bir zaman seni doğurmak için öyle geziyordu? neyse hadi bu alakasız sendeki negatif enerji dünyadan soguttulan beni nasıl bir düşünce yapın var?
10 YorumlaSenin tipini dahi gormeden rahatsiz oldu herkes, o derece yavşaksın...
20 Yorumla
+1 yılCok konusma hedensoldirsli pirensez cakmasi beyin fukarasi
10 Yorumla
+1 yılHiç kimse emin ol istekleriyle kilolu olmuyor, aynı şey ya senin başına gelseydi ve herkes senle dalga geçseydi nasıl hissederdin?
00 Yorumlamesela ne kadar şişman kilo rakamıda verirmisiniz ona göre formumuzu koruyalı en fazla kaç olmalı
04 Yorumla
Soran+1 yıl170 kiloya 85 üstü olan insan mesela
Soran+1 yılbir 5 kg ver. yıllar geçince daha da zorlaşır kg vermek. kapılardan sığmazsın mazallah
Soruyu hem gizli soruyosun hemde bıdı bıdı ötüyosun.. bu nr perhizz bu ne lahana turşusu derler..
00 Yorumla
+1 yılsamimiyet lütfen diyosun gizliden yazıyosun bacım sen hayırdır ya?
00 YorumlaNormal bir beyin in 1.300 kg olduğunu düşünürsek, senin zayıf olmanın sebebi beyninin olmamasıdır... Lütfen beyni olan kızlara saygı gösterelim :D
40 Yorumlaobez cocuklarin olucak gorucen tersten o sisman kizlar ilerde zayiflar en kral mutluluklari yasar ama sen bu beyinle hic mutlu olamazsin :D
10 Yorumla
+1 yılİnsanların bir rahatsızlığı vardır diye düşünüyorum şeker kalp falan... Ön yargılı olma
00 YorumlaZayiflamak o kadar kolay mi saniyorsun? Malesef cogu sisman insanlarda hastalik oluyor, zayiflamalari mümkün degil. Onlarda insan, kendini daha yüksek seviyede görme!
00 Yorumlabide ay ben kilo aldim vermeliyim ertesi hamburleri pizzalari göturuyo bisey dediysen arkasinda duracaksin azcik da yemeyi ver ben ben zayif halimle kendimi kilolu hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılNe yasadigini nerden biliyosun belki hayati bir kaza gecirdi? Ben 20 kilo aldim istem disi simdi sporla verdim ama kolay degil oyle. Elestirme kimseyi tanimadan
20 Yorumla- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat