Ayrıca sanırım 2. Resimde senin ve bana göre gayet normal zaten ince çorap giymişsin ama sorsan ona da yanlış derler herkes bişey der içinden geleni yap hayatım
Emin ol her kadın beğenilmek ister başkalarını umursama benim eşim şanslıyım bu konuda bana karışmaz, emin ol bir süre sonra eşininde hoşuna gidecek çekici giyinmen
Büyümez merak etme, genelde özel günlerde biraz kısa ve dar giyinmeyi severim yani o kadar da hakkımız olsun dimi 😊 kısa dediğim dizlerde değil dizlatı olacak şekilde ve biraz dar önemli olan yakıştırmak, birazda makyaj tabi öyle olmasa düğünlerde falan kapalı hemcinslerimiz rahat giyinemez bu tarz yerlerde biraz şımart kendini
İnan bana 2. Resimdeki hiçte kısa değil kapalı biri için çok da normal bir boy bırakta o kadar görünsün tenimiz, benim daha da kısa ama kimse anormal karşılamıyor
Bence en doğrusuda bu içinde kalmamlı bazı şeyler o yüzden içinden geldiği gibi giyin bazı şeyleri kısıtlama bunu kapalıyken de yapabilirsin kapalı bayanlarda çekici olabilir
Evet kardeşim. Eğer bunu yapmayı düşünüyorsan kimse karışamaz sana ama kapalılık ne otur araştır bir düşün sonuca var. burada birilerine sormakla yol kat edemezsin
Hayır değilim ama tesettürlü birinin bacakları görünecek şekilde giyinmesini doğru bulmuyorum. O zaman başını kapatmanın manası ne bir yerlerimizi açacaksak.
Kızlar Ne Diyor
Kapalıysan adam akıllı kapanacaksın, yoksa hiç. Doğru bulmuyorum bu yüzden.
Evet haklısınız ama işte aile baskısından başımızı açamayınca böyle saçma çözümler buluyoruz
Türbanlı birinin böyle giyinmesini pek doğru bulmuyorum
Anladım çoraplı tercih ediyorum ben grnelde
Bu normal ki canım yani özel günlerde hepimiz giyiyoruz
Ben pek tercih etmiyorum yani helede açık halde
Bana göre normal
Profil fotosundaki sizseniz eğer bencede normal
Ne varmış resmimde
Yok bir şey bacım siz devam böyle
İnsanca cevap verende suç zaten
Bacım sana kızmıyorum ama sen çok abartılı görünüyorsun onu kastettim
Bu benim tercihim
Evet öyle ama başımızdaki örtü allahın emri değil mi
Sonuçta örtüyle beraber karakter de önemli ben güveniyorum kendime
Karakterden kastın göğüslerin fırlaması mı
Siz hep eleştirin böyle aferin 😞
Eleştirmek değil ama yani cidden dinlemek isterim sizi niyetinizi aklınızdakileri
Niyetim ne olabilir
Bilmiyorum işte yani neden böyle giyiniyorsunuz misal
Ben giyimimde bir abeslik görmüyorum ayrıca eşim giyim tarzımı çok seviyor, sizce abes olan nedir
Abes olan demeyelim ama abartılı bulduğum bir tırnak iki dar giyim
Dediğim gibi tarzım bu ve inan bana çevremdeki herkes tarzıma hayran ve çok beğeniliyor, elimden geldiğince bakımlı ve şık olmaya çalışıyorum
Anladım yani peki başını açsanda öyle devam etsen peki olmaz mı
Tesettürlü biriyim evet ama bu zaten özel günlerde bu şekilde iddialı giyiniyorum
Ayrıca sanırım 2. Resimde senin ve bana göre gayet normal zaten ince çorap giymişsin ama sorsan ona da yanlış derler herkes bişey der içinden geleni yap hayatım
İkincisi benim ilki ben değilim
Tamam bende öyle dedim siyah ince çoraplı olansın
Evet
Bence bir tık daha ince siyah çorap giyebilirsin tenini daha şık gösterir
O da çok açık olur
Neden açık olsun sonuçta diğerinde de tenin görünüyor bari şık dursun canım
Siyah çorapta tenim belli olmuyor ki
Resimde belli neyse istediğin gibi giyin
Siyah çorapta resimde bellimi tenim
Tabiki belli sadece bir tık daha açık olsun, kalın olduğu zaman biraz daha yaşlı işi duruyor azcık şık ol daha açık ve parlak dursun tenin
O zamanda bakan çok olmaz mı
Hayatım bakan sanki böyle bakmayacak mı, erkekler her türlü bakıyor zaten çarşfda giysek bakarlar, sen boş ver
Sana bir şey itiraf edeyim mi ben bakılmasını seviyorum ama korkuyorumda hem eşimden hem kendimden
Emin ol her kadın beğenilmek ister başkalarını umursama benim eşim şanslıyım bu konuda bana karışmaz, emin ol bir süre sonra eşininde hoşuna gidecek çekici giyinmen
Evde hoşuna gidiyor da işte dışrada gitmiyor bizimkinindr
Yavaş yavaş alıştırabilirsin ilk başlarda tepki gösterse de giymeye devam et
Anladım inşallah kavga büyümez peki sen in en açık halin nasıl dışarda
Büyümez merak etme, genelde özel günlerde biraz kısa ve dar giyinmeyi severim yani o kadar da hakkımız olsun dimi 😊 kısa dediğim dizlerde değil dizlatı olacak şekilde ve biraz dar önemli olan yakıştırmak, birazda makyaj tabi öyle olmasa düğünlerde falan kapalı hemcinslerimiz rahat giyinemez bu tarz yerlerde biraz şımart kendini
Anladım bende öyleyim ama dar giyinirim abiyelerimi ama kısa işte olmuyor
İnan bana 2. Resimdeki hiçte kısa değil kapalı biri için çok da normal bir boy bırakta o kadar görünsün tenimiz, benim daha da kısa ama kimse anormal karşılamıyor
Anladım valla işte eşim ve çevrem öyle demiyor
Sen alıştıracaksın biraz iş sende tiyor işve cilven yok mu
Var yani bende
Tamam işte sorun yok
Sen hiç bikini giydin mi
Kapanmadan önce giydim liseden sonra kapandım ben
Anladım
İyiki giymişim en azından içimde uhde kalmadı
Bende giydim benimde kalmadı
Bence en doğrusuda bu içinde kalmamlı bazı şeyler o yüzden içinden geldiği gibi giyin bazı şeyleri kısıtlama bunu kapalıyken de yapabilirsin kapalı bayanlarda çekici olabilir
Ben kapalıyken giydim zaten bakayımda eşim izin vermişti
Bikiniyi mi
Evet bikiniyi
Burka giymesi lazım direkt hatta yapabiliyorsa sevimli hayalet casper gibi yok olmalı
Nasıl yani
Kapanmışken tam kapanmalı yani hatta nefesi bile sayarak almalı
Yok daha neler
Bende öyle düşünüyorum hatta yuh daha neler 😄
🤣
Böyle kapanmanın bir anlamı yok
Siz kapalımısınız pekş
Evet
Çorapla giyinmek demi kötü peki
Evet kardeşim. Eğer bunu yapmayı düşünüyorsan kimse karışamaz sana ama kapalılık ne otur araştır bir düşün sonuca var. burada birilerine sormakla yol kat edemezsin
Ben görüş aşmak için sordum çoraplı kişi benim çorapsız kişi başkası ben o şekilde giyindim geçen yani kötümü ettim demek istedim burada
E yani bence bir farkı yok
Ama genim gözükmüyor
Diyorum ya tesettürü araştır düşün diye. Bak bakalım dinle oku. Böyle bir şey mi?
Bacım ona bakarsan hepimiz yanlışıx
Doğru değil kapalıysan her yeri kapatıcaksın
Anladım teşekkür ederim
Dogru veya yanlış kişi nasıl isterse oyle giyinir
Şu saçmalığa bak
Nasıl yani
Doğru değil.
Siyah çorapla peki
Olur o zaman
Anladım ☺️
Ben doğru bulmuyorum
Siz kapalımısınız peki ve neden doğru bulmuyorsunuz
Hayır değilim ama tesettürlü birinin bacakları görünecek şekilde giyinmesini doğru bulmuyorum. O zaman başını kapatmanın manası ne bir yerlerimizi açacaksak.
Anladım haklısınız peki çoraplı da olsa aynı düşüncemi sizdeki
Eğer teni göstermiyorsa o zaman olabilir
Resimdeki siyah çoraptan