Moda & Stil Bu güneş gözlüğü nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Beğendim Sevmiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu güneş gözlüğü nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Güzel bence 0 0 Yorumla
Sleepy_GirlllL Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 97% +1 yıl Demode ama elde bu varsa kullanılır dert etme. 0 0 Yorumla
siklaman Takip Et Yoda Yaş: 45 +1 yıl gözlük güzel gibi ama yüzünde duruşu önemli. denemeden gözlük alınmaz. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kötü ya. 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 855 cevap paylaştı. Yaşlı işi 0 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. Beğenmedim doğrusu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güzel bence
Demode ama elde bu varsa kullanılır dert etme.
gözlük güzel gibi ama yüzünde duruşu önemli. denemeden gözlük alınmaz.
kişinin yüzüne göre değişir
fazla basit daha şık olabilirdi
Kötü ya.
Çok şık
Yaşlı işi
Beğenmedim doğrusu
Babanne işi
Güzel.
Berbat