Moda & Stil Bu güneş gözlüğü nasıl sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aynalı güneş gözlüğü daha önce takmadım kararsız kaldım modeli hoşuma gitti ama nasıl duruyor sizce Bu güneş gözlüğü nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Çerçevesi çok büyük yüzünüz küçük ise tavsiye etmem ama görsel size ait ise güzel durmuş. Güzel günlerde kullanın 🎈 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır bana ait değil yüzüm çok büyük değil çok iyi durmadı zaten anneme verdim Yorumla birbukre +1 yıl Küçük yüzlü dramı 😔 bende öyleyim ya Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende aynalı var zamanında bin lira vermiştim takmıyorum şu an başka gözlük takıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Siyah gözlük en güzeli ya annem aldı bunu kendine takayım dedim fotoğraf çekildim çok parlıyor ışık vurdumu gri çıkıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet siyah kullanıyorum bende şu an dörtgen şeklinde çok şık daha yeni aldım Yorumla
Geldimdfddx Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl Yuh bu ne abla jet sosyete misin sen sen jshsha 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dandikk bu neeee 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vallaaa :) takan sen degilsin demi? Yorumla Soran +1 yıl Hayır manken Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çerçevesi çok büyük yüzünüz küçük ise tavsiye etmem ama görsel size ait ise güzel durmuş.
Güzel günlerde kullanın 🎈
Hayır bana ait değil yüzüm çok büyük değil çok iyi durmadı zaten anneme verdim
Küçük yüzlü dramı 😔 bende öyleyim ya
Bende aynalı var zamanında bin lira vermiştim takmıyorum şu an başka gözlük takıyorum
Siyah gözlük en güzeli ya annem aldı bunu kendine takayım dedim fotoğraf çekildim çok parlıyor ışık vurdumu gri çıkıyor
Evet siyah kullanıyorum bende şu an dörtgen şeklinde çok şık daha yeni aldım
Yuh bu ne abla jet sosyete misin sen sen jshsha
😂😂
Dandikk bu neeee
😂😂
Vallaaa :) takan sen degilsin demi?
Hayır manken
Şık gözüküyor