Bence gayet seksi bir kadın. Yırtmaçlı eteği bacaklarını seksi göstermiş. Göğüs dekoltesi ve genel görünümü siyah ceketi vs güzel yakışmış. Ama bu kadında bir erkek düşmanlığı (feministliği) olduğunu biliyorum daha önceki konuşmalarından. Bundan dolayı çok da aşırı sevdiğim biri değil ama yine de yüzü güzel, seksi ve tatlı bir kız.
Bu kadın hep yeteneksiz ve itici geldi bana. Abartıldığı gibi güzel falan da değil, güzel olup olmamasi önemli değil ama oyunculuk adına hiç bir ilerleme yok. Özel hayatı ile gündemde olan biri.
Diziden yeni haberim oldu. Gidip izleyeyim bir. Serenay çok güzel kadın zaten. Partneri kıvanç mı?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Oyunculuğu kötü bensu soral gibi bunlar niye var Allah aşkına? Serenayin boyu uzun fiziği düzgün diye ünlü olması ne kadar adaletsiz dünya olduğunu gösteriyor.
bu kadindan cem yilmazla sevgili oldugunda sogmustum artik kanim isinmiyor yaslk erkeklerin havalanmış genc güzeller cem yilmaz gibi yasliya bakti demislerdi her kadini böyle sandilar sevmiyorum artik bunj paarasi vae hale paarali erkek ariyir