:)
Külotlu çorabın içinden külot giyiniyor musunuz?
:)
Yaz sıcağında o kadar kalın ve vücudunu göstermeyen kadinin çektiği cefaya ne deniyor bunu bilecek bir kişi değilsiniz.. Ama siz tshirt un içinde sutyen giymezsiniz sonuçta oda kapatiyor külotlu çorap hem bel baldir bacak ve cinsel bölgemizi kapladigi için külotlu çorap deniyor ama bunun içine külot giymek saçma bir durum değil amaciniz keyif ve rahatlik içinse hic birşey gitmeyin eteğin alto bos olsun o şekilde daha rahat olursunuz. İyi forumlar ayrıca iç camasiri bölümüyle külotlu çorap farklı birşey nasip kisa ve ince sorgun altına külot giyiliyordu ayni o sekil
Sorudaki amacı anlamamışsın sen. Defalarca oku. Belki anlarsın.
aynen ya görsel açıdan da komik yani 2 külot üst üste :D çorapla aynı renkte veya ten renginde vücudu sıkan, dar külotlar giyilebilir ama.
Teşekkürler. Benle aynı fikirde olanlar çoğalmaya başladı. Alkışlarla yaşıyorum.
farklı düşünerek özelliğinizi ortaya koyuyorsunuz zaten. özellikle koyu renk çoraplarda külot giyilmemeli. üst kısmı bariz külot zaten.
Aynı fikirdeyiz. Tşk. EİC aday adayısınız.
çok teşekkür ederim, aday olarak görmeniz bile büyük şeref. ben sizi tüm kızlara karşı savunup koruyacağım emin olabilirsiniz.
Kızlarda sorun yok. Erkekler daha tutucu bu konuda. ya da soruyu anlamadan cevap şeyettiriyorlar. Neyse tşk. Keep in touch. ;)
erkeklere karşı da korurum valla herkes sana saygı duymak zorunda ki düşüncen çok doğru ve mantıklı :)
Saol canım ;)
külotlu çorabın altına külot giymeyenler derneği kuralım bir ara :)
tamam kuralım.
derneğimizin kraliçesi sen olacaksın :)
Hehe saol.
Rica ederim kis geldi ama usutme incecik coraplarla.
Yasık sanaa. Sana çorap öreyim hemen. :)
eheh teşekkür ederim ama ben senin için dedim yani eteğin altında ince çorapla üşüme diyorum :)
Hıııııııııı :) kendime öriim o zaman.
eheh ör ör zaten bot, çizme dönemi başladı. külotlu çorabın üstüne bir çorap daha giyersin, ayakkabı olduğu için görünmez ^^
Kafayı mı yedin ya. Onun adı külotlu çorap, külota benzeyen bir yeri yok. Sen cinsel bölgeni koruyacaksın külot giymek önemli. Sacmalamışsın.
Erkeklerde giymem giyeni sevmem falan demiş... Aptal mısınız? Erkekler külotlu çorap giyiyormu gercekten? Rezillik...
Kızlar bu anormallik,,,, siz külodunuzu giyin.
külotlu çorabın içine paçalı don giyiyorum harika bişey
Cevap
175Cevap
Külotlu corabın cogu kadınlar için çamasırı olarak görmediğinden iç çamasır giymesi gayet normal bişidir tercih meselesidir. Cogu içine hiçbirsey giymiyor mesela :)
Benim gibi düşünenler de var demekki ;)
Haklısın evladım. :)
Yeni moda ablacim hicbiesey giymiyoruz sende modaya uy
Free takıl diyorsun yani.
@pegas yorumum ciddi degildi
Kayar diyoruz' doğru beden al kaymaz ' o nun kalin dikişli yeri malum yere gelir acitir diyoruz kilot mu o gerizekali gizli. ilk olarak o şey incedir tamammi kayar zaten çekmeye calisirken tirnagina takilir ( fazla inceyse ) kaçar malum yere girer acitir icinde bisi giyme sen kulotlu corabin eteğti acilabilr sonuçta gorunur hem Allah askina erkek olduğunu bu kadar belli etme bari kızlardan biride giymiyorum dedimi?
Eminim öyledir. bir külotlu corabin bile neye benzedigini bilmiyorsan daha ne diyim ben sana
Bel üstü oldugundan corabin adi külotlu corap ya. Oldu daha neler artik. Corap külot gibi kalin mi? hayir. Rahat ettirir mi hic? hayir. Ha varsa lömbür lömbür ciplak gymek isteyen etek giydiginde acilinca, onu koruyamiyorum tribine girmesin.
Senin popon lömbür lömbürse külot da ona fayda etmez. Çelik korse giyin.
İnşallah troll değilsindir
Bana kalırsa;
1. Külotlu Çorap kadar kadını seksi gösteren bir şey yok mutlaka giyin kızlar
2. Bayanların arasında büyümüş biri olarak ve erkek gözü ile bakıyorum
3. Rahat olur mu kişiye göre değişir ama ten rengi ve ya çok düşük denyeli çorapların altına giyilebilir malum altınız görünebilir
4. Onun dışındaki çoraplarda hem kezbansı bir görüntü oluyor külotlu çorap olduğu halde kilodun kenarları belli oluyor hemde gerek yok..
Troll ne demek önce onu söyle de bilelim.
Sormamdaki amaç buydu zaten ama herkes bir ucundan tutup başka yerlere çekti.
Sen oyna.
İnanmıyorum giymeyen ve deneyen ne kadar çok kız var. Herşeyden önce cinsel bölgemiz tahriş olur ve günlük akintilar inceceik coraptan geçer ne giyerseniz giyin kalcalariniz aşırı ortaya çıkar. İgrencliktan başka birşey değil külotlu coraptan tiksinirdim millet külot yerine kullanıyormuş seyinizde ayak gibi koksun sonra iyh
Külotlu çoraplar da yıkanır cicim. Arada sırada sen de yıka.
Giymedegimi belirttim yukarda yani laf sokamadin. İç çamaşırlar yıkanır utulenir canım amacı vardır külotlu çorabın kalça kısmı olması külot olduğu anlamına gelmez pantalonuda kulotsuz git o zaman onunda ağı ve kalça kısmı var. Mikrop kaptigindada kendine temizlik öğretirsin :D
AHAHAHA niye gizli yazdın sen ya şu zekadaki kızı tanımak istiyorum ben süper cevap :D
Sürekli gizliyim :P Hemseriyiz belki taniyorsundur diğer sorulardan :P @kızlarvematematik
istiyosan mesaj at cidden izmirliymişsin bide:D tanışırız
Cevaplayan,!! yukarıda başka konuşuyorsun aşağıda başka. Karar ver. Ona göre yaz. Kimseye laf sokma niyetim yok. Pantolonla tanga veya G-string giyilmiyormu? O daracık bant mı koruyacak akıntıları veya uzak tutacak mikropları. Zaten tangaların%95 i içerde. Ha giymişsin ha giyimemişsin. Tek bir laf edeyim de üste çıkayım mantığıyla yazıyorsunuz ama elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz. Puhahahahaaaaa!!!
G-string ya da tahtadan bahsettigimi hatırlamıyorum ama ben. Ayrıca bunları ben söylemiyorum jinekoloklar söylüyor. Yani yine laf sokamadin. Ugrasamayacagim bu kadar insan haksız sen haklısın.
Okuduğunu anlayamıyorsun galiba. tanga dedin mi dedim. Tangayı ben söylüyorum. Bide benim laf sokma diye bir derdim yok. Sen takıl kafana göre. Hıı hıııı :D iyi şanslar
Haha :D
Sorunun sacmaligina bakın ya kilotlu çorap dedigin şey ince tül gibi bir şey ya cinsel bolgeni olduğu gibi sergilemek hoşuna gidiyor galiba bir de mini giyiyorsan her şey ortada tabi abaza da cok ohh bir de anlamadigim sey günlük ped kullanmiyorsun o zaman sen iyice kasınyon yani birinin seni iyi bir kasıması yakındır
Abazonlar. Hangi kadının külot bölgesi sokakta görünüyor? kim sergilemeci? sapıklığın doruğundasınız. Cevap yazmaya bile değmez ya. -100
kilotlu çorap sevmem giymem de üst üste hiç giymem. sadece kilot yeterli :D
Tabiki. bencede 2sine birden hiç gerek yok.
Bu senin tercihin/özgürsün. Çevreye zarar vermeyen her hareketinde serbestsin. Fakat niçin üst üste giyenlere karşı bu kadar eleştirel cevap veriyorsun. Erkeklerin bir kısmı da zayıf olan iradeleriyle ve sadece cinsellikten ibaret beyinleriyle iğrenç bir destekleme kampanyasına girişmiş. Sen giyme istersen ama üst üste kaç kilot giyerse giysin kimseyide eleştirme, bırakın insanlar kendi rahatına ve aklına göre yaşasın!
Aksi eleştirel cevap yazdıklarım sadece alay ve hakaret içeren cevaplar. Ben giyiniyorum diyenlere bişey söylediğim yok. Banane isterse 3 külot üstüne de 2 külotlu çorap giyinsin.
Nasıl rahat hissediyorsan öyle giy ama malum kış tayt filan bişiler giy üşütme.
Saol :)
Üşütüraün diyenlere aldırma sen. Askerde nöbetlerde felan ben bunu giyerdim okadar aıcak tutuyorki... Öte yandan bir kadın olarak sadece külıtlu çorap giymen seni rahatsız etmeyebilir belkide farkında değilsin. Islanır belli eder kendini. Akıntılar flan yanlışmı biliyorum? Hoş sade onunla gezecek değilsin ama istemeden frikick verirsin ha bu sana rahatlik hissi veriyosa onu bilemem. Özetle giysen bir dert giymesen bir dert :)
Puhahahahhhaaa!!! Askerde külotlu çorap mı giiyodun? Harikasınız!!!
-40 derecede nöbet tutuyoruz ne sandın. Üstüne kat kat giyiyorduk. Be kıçımızı nede miniği hissetmiyyorduk.. Onu giydik rahatladık 😅
Adında külot olan zımbirtının altına külot giyilmesi pek mantikli gelmedi, hiç denemedim
teşekkür +1
Tuhaf ilginç enteresan farklı değişik bir şey yapıyorsun, yapma.
Bişi yaptıım yok yaa. Sadece soru sordum.
Giyilmez mi? :) Geneli giyer ben de giyerim ama sen yanıyorsan o başka...
Eic seçtim ;))
hahahaha sağol :D @kırmızıbuğday
Değişik farklı bir fantazi ;-) ben giyiyorum şahsen
Herkesin kararına saygılıyız.
Tabi canım ben giymekte ne kadar özgürsem sen de giymemekte okadar özgürsün
İyi cevap. :)
Teşekkür ederim
çorabın içi neyse de yakında süpermen gibi taytın üstüne külot giyenleri göreceğiz sanırım
Erkekte tayt süper olurdu heralde.
tayt giyen erkek yerin dibine batsın inş. :)))
Evlerine ateşler düşsün.
kuşuna düşsün ateş :)
Daha önce kilotlu Çorap görmesem çorabın kolodu var sancam o derece yani 😃
E yok mu yani? Üstteki parça ne? Fabrikalar enayimi boşuna o kadar parça yapsınlar. Külot kısmını üretmek, alttaki çoraptan daha çok işçilik ister, kalın ve zahmetli. Zaten adı da yanlış bence. Külotlu çorap değil, "ÇORAPLI KÜLOT" olmalıydı. :/
hahahhahahahah :D
Orası ne rüzgarlar ne fırtınalar atlattı ki artık hepsi vız gelir tırıs gider diyosun yani
Yok. Sadece 2 külotu üst üste giyinmem diyorum.
külotlu corap külot görevini görmüyor çorap o çorap. bacakları sarıyor sadece kaymasın diyede bele kadar uzatmışlar. külot degil o seyine girmiyor mu arası *
Ne yani külot olması için mutlaka şeye mi girmesi gerekiyo? Allam yaaa!!!
yanlış anlamışsın canım benim külotlar seyine göre düz hani anlıyon mu ama külotlu corapta ayrım var sadece düz degil yani tabanı külotsuz giyemezsin ki zaten
Hıı hııııı
Ahahah aynen dostum ya ama cogu erkek bile biliyodur eminim külotlu corabın nasıl bir sey oldugunu ve ne amaclı kullanıldıgını. bu kızdaki nasıl bir mantıktır be :DD
TABİ, OLMAZZ 2 KÜLOT ÜST ÜSTE, SADECE KÜLOTLU ÇORAP GİYMEK DAHA MANTIKLI, EN AZINDAN VAJİNA SAĞLIĞI AÇISINDAN
Aklın yolu 1.
ama bunu halen anlayamayan binlerce kadın var maalesef :)
Erkelerde varmış. Bilmeden fikir yürütmek bu işte.
erkeklerde mi külotlu çorap giyiyorlarmış? hem de külotun üstüne :)))
Yorumları oku. Gülmekten cevap yazamıyorum bazen. :D
Tıbbın son mucizesi beyin ölümü gerçekleşmiş bir kızın nasil yaşadığına şahit oluyoruz :)
Komiksin :D
Abi salaklaşmayın lan. Hayatımda öyle bir mallık yapmadım çok şükür :D bir kere onun ismi külotlu çorap diye külot yerine giyilmez. İnce külotlu çoraplar var oraya mı değsin allahım açtırmayın ağzımı. Hiç denemedim derdiniz ne sizin anlayamıyorum ne biçim fantezileriniz var:D
Ne fantazisi yaa. Sorudan bunu mu anlıyorsun? Cinsel problemlerinizle ilgili bir soru değil bu. okuyun. anlayacak kapasiteniz yoksa defalarca okuyun. yine de anlamıyorsanız susun bari. Byu cevap vbir çoğunluğa. sadece sana değil.
Sen fantezi deyince sadece cinsellik mi algılıyorsun? Fantezi; Birşeyi yaparken daha zevkli daha hoş bir hale getirip yapmak demek. Farklı fikirler demek. Cinsellikle bağdaştırmadım arkadaşım. Bende sadece bana diye cevaplamadım. Fikrimi söyledim. Öyle yapan varsa saçmalamasın bence demek istedim. Bilmem anlatabildim mi?
Tek kelime anladıysam arap oliim.
neyse boşver sen anlayınca cevap verirsin
Canım ayaktan bele kadar sardığı için külotlu çorap. Çorabın adında külot geçiyor diye külot giymemek saçma bir hareket olur. İç çamaşırı giymezsen mantar olursun
Kilotlu çorabın altına kilot giymememin benim acimdan hiç bir sakıncası yok 😃
Ohhh rahatladım...
Banyoda keseyi sabunla mı yoksa sampuanla mı köpürtüyon
O anda evde ne varsa onla. Bide banyo lifi demek istedin heralde. kese köpürtülmez ki?
He banyo lifi demek istedim bir ara görüşelim beraber banyo olak mı
Neden? Tellak mısın yoksa Cağaloğlu hamamında.
Eğer istersen sadece bir günlük senin için tellak olurum
kilot üzerine kilotluçorap kadar itici bulduğum birşey yok
Ohhhhhh beeeee. sonunda anlayan biri çıktı. Mesele bumudur? Budur.
Külotlu corapmi ben kilot giymeyi sevmiyorum birde Külotlu corapli olanı hic giymem (:
Tabi yaş olmuş 35 ateş iyice başına vurmuş, külotmu giyiceksin bide, havalansın biraz :D
I know what ist is to be young, but you don't know what it is to be old.
brazzers'daki konuşmaları yazma lütfen buraya
@soran arkadaşım 100 tl'ye ateşini söndürürüm. en az 4 yıldızlı otele gideriz ve otel ücretide sana ait. ne dersin?
Tek bildiğin Blazzers mi? Ahahhahahhhhahahahahahhhhaaaaaaa. Bu bir şarkıdır. Orson Wells şarkısı. youtube dan izle de biraz ufkun genişlesin. Hayat sadece pipinin doğrultusunda gitmek dill. Eğitim şart.
bide açıklama yapıyo bana :D haklısın eğitim şart. otel teklifime ne diyosun?
Bence önce bir ingilazca kursuna git. Sonra bir iş bul çalış. Haram para peşinde koşma.
ahahaha :D genelkurmay başkanımı kaçtı kızım senin içine hep bir ciddi açıklamalar böyle :D
Evet çok ciddiyim. Sorudan belli.
Vay arkadaş erkekler kızların x2 fazla cevap vermiş..
Erkekler külotlu çorapla daha ilgilimiş.
Kızların %80i olumsuz cevap veriyor sadece. :)
Herkes kafasına göre takılıyor işte. İyidir ii.
Firikik verdıgın surece gıyme :D fırıkık vermıyorsan gıy gerek yok :D
Bu da iimiş.
Ben etegimin altina sort giyerim cunku iyi aile kizi olmak bunu gerektirir ahshgdhgdgkusjgyjdguftdagfsjk
Adhjkkkfd tebrikler 😄😄😄
:)))
Ahahahha 😄
Pazen paçalı don giy.
incecik şey ya kilotlu çorap.. sade onu giyersen her yerin görünme ihtimalide olur? :) içine kilot giyerim ben..
Beyin var mi kafatasinin icinde gibi bir soru olmus hyr varsa ikisine ne gerek var ayni anda der gibi
valla beyin olsa da olmasa da Kafatası var. Ben bu kadar yıldır daha bir tane kafatası sız insan görmedim.
ezelezel kardes kimse senin zevkine gore giyinmek zorunda deyi herkesin kendine ozgu bir giyim kusam zevki var kiz belki ust uste uc bestane ic camasir giyecek boyle hakaret icerikli yorumlara gerek yok
sabit53turan kardeşim, yorumlara açık bir konu, eleştirende olucak... eleştirilere kapalıyım yazmayın dememiş soran !!! Ezelezel hanımda üsluba dikkatle üstü kapalı örnekleme yapmış oda biliyor kafatasının içinde ne olup olmadığını :)
@sabit53turan Teşekkürler yorumunn için. Objektif olmuş.
Daalın lan.
Şimdiden yazdır adını, ilk sana yapsınlar.
Yani diyorum ki kafanda kafatası var diye içinde beyin olması şart değil. Senin cevabından da anlaşılacağı üzere sorumu anlayamamışsın. Sende de sadece kafatası var yani :)
Görüntü bakimindan bence demekki o kilot u cok belli olanlar ikitane giyyrlarmis mantiklive Seksi peki citcitli badi dedkleri sey kilotsuz giyenler var tahris etmyrmu?
Bu mantıkla bakarsan külot da tahriş eder aslında.
Hayatında hiç külotlu çorap görmemiş bir erkeksin anladık.
hahahah :D
sen bu mantıkla geziyorsan pantolon ya da etek giyersen yine don giymezsin nede olsa onalrda kapatıyor dimi
Sen kravat taktığında üstünden bir kravat daha takıyomusun? :P ya da gömleğinin üstünden 2. bir gömlek daha?
Senin beyni kuşa taksalar uçmayı unutur :) çıplak gez o zaman ne diyim nasıl olsa derin vücudunu kaplıyor o da bir giysi
Doğduğunda üzerinde kıyafet mi vardı diicem polemik daha da şidetlenecek. Hiç demiim en iyisi.
Ya ulan hahaha bu soruyu da mi gorecektim. Kilotlu corabin icinde kilot var da ben mi goremedim. Harun abi?
köpek balığının köpekle ne kadar alakası var ise, külotlu çorabında külotla o kadar alakası var.
Neden? 2sini de popona giyimiyor musun?
bayankurukafa diorki ; sitah külotlu çorap altına beyaz büyük don giyiyorum :P :P giyerim ama belli olmaz
Bu daha da iyi.
külot teri emer hava alır sağlıklıdır çorap naylon terletir ıslak tutar buda senin cinsel organını bakteri yuvasına çevirir ve mantar olmanı ya da başka hastalıklara davetiye çıkarır sayın bayan
Külot teri emdikten sonra buharlaştırıyor mu sanıyorsun. Naylon çorabın altında nemlenmiş pamuk külot bütün bakterilerin üremesini sağlıyor. Asıl mantar naylon çorabın içindeki terden ıslanmış külot yüzünden olur.
Sporan iç çamaşırına günlük ped takabilir, gün içinde kirlendikçe değiştirebilirsin bunun için de. Bence kilotlu çorabı kilotsuz giyersen iğrenç bir hal alacaktır..
havasız kalması iyi değil koku oluşturur havasız kalan etler bile hemen bozuluyor gece yatarkende sütyen çıkarmayanlar için kanser riski var sen bunu sağlıkçılara sor ya da internetten bak istersen
Günlük kullanım tamponları var. onları da kullanabilirsin.
dalga geçmedim ben ama
ben de dalga geçmiyorum. bişey yazdın cevap verdik.
Külot giyiyorum ama üzerine külotlu çorap giymeyi hiç denemedim :)
İyi. Giyime zaten. isabet olur.
Sağol, tam giyecektim. Uyarın olmasa n'apardım
Bişidiil. seni bunalımdan kurtardım işte. Fena mı. :D
Çok teşekkür ederim bunun için :)
Reca.
yorumsuz :D
tangayı kilottan sayıyorsan giyiyorum giymediğimde vajinamın arasına giriyor rahatsız oluyoum.
vajina mı
evet
Tanga + Külotlu çorap da süper ötesi bir saçmalık zaten. Ya tanga, ya beyaz pamuklu ya da sadece külotlu çorap. :D
ilgi çekmişsin
belki bir gün :))
tamam da külotlu çorapların çoğusu biraz transparan oluyor yani çorap gerilince oluyor. Mahrem yerleriniz gözükebilir. Örneğin bir frikik ile. bilmem anlatabildim mi
Dantelli külotlar da transparan değil mi?
Günlük giyinilen külotlu çorapların (yani ucuz olan-lüks olmayanlar) külot kısmı daha farklı dokunduğu içn çorap kısmı gibi transparan olmuyor. Biraz daha koyu ve kalın. Öyle herşeyin görünmesi neredeyse imkansız. Bakın bir resim linki attım yukarıya. Anlayacaksınız.
berniss.com/.../mat-20-kulotlu-corap-italiana.jpg
Güncelleme yapamıyormuşum artık. buraya yolladım resmi. :D
Gerçi normal kış ayında karlı havada mini etek giyip kilotlu corap giymeyip sadece donla dolaşmak gibi bişi hayır anlamadığım klimalımısınız siz arkadaş hiç donmuyor o totonuz
Karlı havada neden mini etek giinip, külotlu çorap giinmiim ki? Sorumu anlayamadınız sanırım.
Oha ya kulot giymeden kulotlu corap mi giyilir. Gotun donar bir kere.
Tanga giy donmaz :)
Bencede @Snow-qrain
Ya tamam sen giyme ok :) ne diye bu kadar polemik yapıyorsun ki. İsteyen giyer isteyen giymez. Giyersen ekime, giymezsen... :)
İnsana insan teninden başka birşey değmesini etik bulmuyorun geçin bunları kaçıncı yüzyıldayız :D
2 kulot ust ustemi oluyor o zaman. Ya sen hic kulotlu corap gormedin ya da benim gorduklerimden ayri kizim kafa bulma be
hahahaha
https://i.hizliresim.com/Y5yRg6.jpg
https://i.hizliresim.com/AYVPz0.gif
https://i.hizliresim.com/R6ARD1.jpg
Cevaplar rezil.
sorular kadar değildir be fake adam :)
cevaplama o zaman. sana mı kaldı sitenin bekçiliği? murteza?
yooo çok eğleniyorum senin gibilerle, bende fikrimi söylüyorum :)) hahaha.
ama harbiden çok güldürdün beni... Allah da seni güldürsün...
iyi akşamlar, sorularının devamını bekliyorum... bu arada dikkat fazla tahriş olma :))
Vah vah vahhh!
Gizli, bak ne diyorum;
Fake olduğun kadar, fetişistsin de...
Ne adamlar var... :D
Ne fetişisti yaa. Basit bir soru sorduk, konu nerye geldi: 2 kült üst üste niye giyilir diyorum sadece.
He he, tabii tabii...
kulotlu corabin kendisi kulot degil ki :D adi oyle sadece
O poponu saran kısım ne? Buzdolabı poşeti mi?
:))
yok gizli kullanici
bencede gereksız. kendısı zaten kilot:) bence de gıyme bırak havadar kalsın:)
Hayriye külotlu çorabın altına külot gitmiyor. O artık özgür kız.
Külotlu çorabın içine pantolon giyiyorum yeni moda
iyiyimiş +1
La o gerçek külot degıl :D Donsuz gezme ufurur felan etegın maaz allah. etiket olursun :)
Dantelli külotlar da aynı şey değilmi?
sen bı bayansın ama ben senden daha ıyı bılıyorum bu ısı herhal. valla benım hatun'dan bılıyorum. alakası bıle yok. kılotlu corap dedıgın olay zaten o kadar ıncekı. üşütürsün cırcır olursun bak :D
Dantelli külotlar da çok ince. hele G-Stringler varla yok arası. O yzden 2 külodu üst üste giyinmenin bir anlamı yok diyorum.
Donsuz gez boşver :)
Allam yareppim yaa. Külotlu çorap giyiniyorum işte. Külot var sonuçta. İkincisini giyinmiyorum diyorum.
Onuda cıkart donsuz gez dıyom bende :D rahat rahat efil efil. küsküsten soğuk yeme dıkkat et :D
Evladım! Abiciğim!! Donsuz geziyorum demiyorum İki külodu üst üste giyinmem diyorum. Sebastiyan.
Bu şuna benzedi aynı bende şortun altından külot giymiyorum ama senin külotlu çorabın ten çorap mı birde ten rengi mi
ne alakası var ya. Ben külotlu çorap ve çorap diyorum sen şort mort diyon. Renkle ne alakası var? Soruyu anlamamışsın. Bir daha oku. Dersine iyi çalış :) Eyvllh!!
bence giyinmesi daha iyi bazen bacak üstüne atğında şeyin görünür işi şansa bırakmamak için giymeli insan bence ismi üstünde çorap ne mağlum kötü bişeyle karşlamayacağın bence giyinmeli diyor tabi herkesin bakış acısı farklı
Tabi her külotlu çorap giyinip, külot giyimeyen kadın ultra mini etek giyidiği ve gidip abazonların karşısında bacak bacak ürtüne atıp şeyiniı teşhir ettiği için haklısın... :P :P Puhahahahhhhahhahahhhhhahahahaaaaahahahaha.
gecen gün hastanede başıma geldi çünkü :) ben oturakta oturuyordıum oda karşımdaydı diyemiyordumda babamda oğlum iki bir git su al gel diyordu gidip geliyordum keşke o bayan kalksa ordan diyordum ama aynı :) orda duruyor telfonla oynuyordu :)
geçmiş olsun.
valah gecmiş olsun olmasın oldu bişeyler zaten :)
içine ne giyersiniz bilmemde en çarpık bacağı bile düzelttiği kesin kilotlu kilotsuz giyin işte.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar