Moda & Stil Nasıl sizce bu ceket, benim hoşuma gitti? Ghenna Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bej rengini aşırı seviyorum ya ❤️😍 Güncellemeler+1 yıl https://www.hizliresim.com/dvunllehttps://www.hizliresim.com/t8v54r6Bunlar nasıl sizce yeni aldım bunları Nasıl sizce bu ceket, benim hoşuma gitti? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence iyi görünüyor bro 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Rengi güzel, duruşu da fena değil biraz sert gibi ama kaliteli görüntüsü var. 1 2 Yorumla Ghenna +1 yıl Dimi bence de ya Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet Yorumla
Ecemmiss Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Beğendim rengi çok hoşşş umarım alıp güle güle giyebilirsinizz 1 2 Yorumla Ghenna +1 yıl Evet alıcam 😂 Yorumla Ecemmiss +1 yıl Hayırlı olsun demek düşer 😁 Yorumla
BALAT34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl Moda & Stil konusunda 366 cevap paylaştı. Ceketi boş ver ceketin altındaki turunculu gömlek çok tarz :D 1 2 Yorumla Ghenna +1 yıl Dedem de giyiyo ondan 😂 Yorumla BALAT34 +1 yıl Dedene saygılar önümü ilikledim 😂 Yorumla
banayasall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Güzelmiş 1 3 Yorumla Ghenna +1 yıl Dimi benim de hoşuma gitri Yorumla banayasall +1 yıl Güle güle giy Yorumla Ghenna +1 yıl Önce almam lazım 😂 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Güzel 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Dimi ya bende çok beğendim
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı. Hoş rengi var. 1 1 Yorumla Ghenna +1 yıl Benim de hoşuma gidiyo Classic düz bi ceket Yorumla
Croyz1n26 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Beğenmedim. Kil gibi duruyor 0 5 Yorumla Ghenna +1 yıl 😂😂 farklı bi bakış Yorumla Croyz1n26 +1 yıl Evet😅 Yorumla Ghenna +1 yıl Kil kadar da değildir ya 😂 Yorumla Croyz1n26 +1 yıl Bence öyle😅 siyah deri montu kille kaplamışız gibi 😅 ama sen sevdiysen al Yorumla Ghenna +1 yıl Off ya bakış açımın içinden geçtin 😂 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Beğenmedim. koyu kahve ya da siyah daha iyi 0 5 Yorumla Ghenna +1 yıl Onları da herşeyle giyemiyorsun Yorumla asuasuasuman +1 yıl Senin ten rengine göre toprak tonları gider ama bu renk gerçekten güzel değil. sen bilirsin Yorumla asuasuasuman +1 yıl Biraz zayifsin sanırım daha koyu renkleri tercih et olur mu. Yorumla Ghenna +1 yıl Koyu renklerim de var tabiyki Yorumla asuasuasuman +1 yıl bu ceket modeline bu renk gerçekten gitmemiş. Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 351 cevap paylaştı. Ederi nedir? 0 3 Yorumla Ghenna +1 yıl 1150 Yorumla CAGRI16 +1 yıl Suni derimi Yorumla Ghenna +1 yıl Sunidir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence iyi görünüyor bro
Rengi güzel, duruşu da fena değil biraz sert gibi ama kaliteli görüntüsü var.
Dimi bence de ya
Evet
Beğendim rengi çok hoşşş umarım alıp güle güle giyebilirsinizz
Evet alıcam 😂
Hayırlı olsun demek düşer 😁
Ceketi boş ver ceketin altındaki turunculu gömlek çok tarz :D
Dedem de giyiyo ondan 😂
Dedene saygılar önümü ilikledim 😂
Güzelmiş
Dimi benim de hoşuma gitri
Güle güle giy
Önce almam lazım 😂
Güzel
Dimi ya bende çok beğendim
Hoş rengi var.
Benim de hoşuma gidiyo Classic düz bi ceket
Beğenmedim. Kil gibi duruyor
😂😂 farklı bi bakış
Evet😅
Kil kadar da değildir ya 😂
Bence öyle😅 siyah deri montu kille kaplamışız gibi 😅 ama sen sevdiysen al
Off ya bakış açımın içinden geçtin 😂
Beğenmedim. koyu kahve ya da siyah daha iyi
Onları da herşeyle giyemiyorsun
Senin ten rengine göre toprak tonları gider ama bu renk gerçekten güzel değil. sen bilirsin
Biraz zayifsin sanırım daha koyu renkleri tercih et olur mu.
Koyu renklerim de var tabiyki
bu ceket modeline bu renk gerçekten gitmemiş.
Güzel
Güzel değil bence
Ederi nedir?
1150
Suni derimi
Sunidir
Hoş değil beğenmedim 🦂