Moda & Stil Bu ceket sizce nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Nasıl sizce bu havada giyilir mi yoksa deri blazer daha mı iyi olur kot ve beyaz bluz giycem Bu ceket sizce nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence güzel, 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl modeli filan güzel ama kış için biraz uygun değil gibidaha çok ilkbahara yakın bir mevsimde giyilebilirderi olsaydı daha güzel olurdu ama görünüm açısından 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aksam oldu soguk olabilir ama gündüz tam giyilecek hava vardi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bugün değil Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Ben sevdim giyilir cok hos Yorumla
elif06128 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl kızlar oguzhan beni engellemis cevap yazamiyorum yoksa arkanizdayim bilinn 0 0 Yorumla
Farukömer7 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl 1cm kadar kol manşetinden kısalt. uzun gibi duruyor 0 0 Yorumla
AngieTown Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bence guzel ama kış için uygun olur mu? Gerçi oralarda hava nasıl bilmiyorum. 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl eğer bu sensen ceket harika ama kilolu isen yakışmaz 0 0 Yorumla
CarelerCaresizzz Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Bence sana yakışmış.. Eğer hava ılığa yakınsa giyebilirsin. Ben çok tuttum ve güzel... 0 0 Yorumla
35-ÇILGIN-ADAM-35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzel ama başka renk veya kombin yapabilirsin 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ceket güzel ama rengini sevmedm bu rengi sevmiyorum ama sana yakışmış model de güzel 0 0 Yorumla
sarı_kola Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gayet hoş olmuş sende beğendiysen takma olmamış diyenleri 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şık. Ama daha farklı bir renk seçebilirsin. Ya da içine ve altına daha uyumlu bir renk. 0 0 Yorumla
Erosçuk Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Rengi bej olsa daha güzel dururmuş, ama modeli çok güzel. 0 0 Yorumla
TheLeydimmmm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl üşürsün ya onunla 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hava iyi ya sanki Yorumla Soran +1 yıl Mont giymek istemiyorum Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 603 cevap paylaştı. Şu an giysen popon donar. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya iyi Yorumla Mr_Potter +1 yıl Ne iyi hava mı? Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Bu kombine çok iyi olmuş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kot ve beyaz bluz giycem Yorumla
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl bende de bi benzeri var pek giymiyorum ama guzel 0 0 Yorumla
HerrscherSchnodderig Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yarım kalan davadan çıkan avukat hesabı 0 0 Yorumla
zeytinciler Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Kombin olarak iyiAma herşeyle gitmez 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 587 cevap paylaştı. Ceketi bilmem ama dolabına bayıldım 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 615 cevap paylaştı. Gündüz giyilir akşam hava soğuk oluyor. 0 0 Yorumla
Airenne Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Begenmedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Airenne +1 yıl Cok kisa geldi o yuzden Yorumla
Alman_murat Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cok güzel bu senmisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Alman_murat +1 yıl Kac yasindasin Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı. Guzelmis 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 351 cevap paylaştı. Hosmus ceket 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Bence güzel,
modeli filan güzel ama kış için biraz uygun değil gibi
daha çok ilkbahara yakın bir mevsimde giyilebilir
deri olsaydı daha güzel olurdu ama görünüm açısından
Aksam oldu soguk olabilir ama gündüz tam giyilecek hava vardi
Bugün değil
Ben sevdim giyilir cok hos
kızlar oguzhan beni engellemis cevap yazamiyorum yoksa arkanizdayim bilinn
1cm kadar kol manşetinden kısalt. uzun gibi duruyor
Bence guzel ama kış için uygun olur mu? Gerçi oralarda hava nasıl bilmiyorum.
eğer bu sensen ceket harika ama kilolu isen yakışmaz
Bence sana yakışmış.. Eğer hava ılığa yakınsa giyebilirsin. Ben çok tuttum ve güzel...
Güzel ama başka renk veya kombin yapabilirsin
Ceket güzel ama rengini sevmedm bu rengi sevmiyorum ama sana yakışmış model de güzel
Gayet hoş olmuş sende beğendiysen takma olmamış diyenleri
Şık. Ama daha farklı bir renk seçebilirsin. Ya da içine ve altına daha uyumlu bir renk.
Giyilir cok hos
Rengi bej olsa daha güzel dururmuş, ama modeli çok güzel.
üşürsün ya onunla
Hava iyi ya sanki
Mont giymek istemiyorum
Şu an giysen popon donar.
Hayır ya iyi
Ne iyi hava mı?
Bu kombine çok iyi olmuş
Kot ve beyaz bluz giycem
Çok güzel durmuş maşallah
Belin açıkta kalmasın üşürsün
Deri blazer kota olmaz
güzel durmuş, yakışmış
Üstündeki iyi dueuyoe
bende de bi benzeri var pek giymiyorum ama guzel
Yarım kalan davadan çıkan avukat hesabı
Kombin olarak iyi
Ama herşeyle gitmez
İlkbahar da giy
Havalar çok soğuk değil. İyi gider
Ceket işte şapşik bişee
fena değil kombin iyi ua
Çok güzel olmuş, bence güzel
Ceketi bilmem ama dolabına bayıldım
Kankaa aşırı havalı olmuşsun tebrikler
Yarısı yok üşütürsün sıkı giyin
cok soguk gostermıs senı
Gündüz giyilir akşam hava soğuk oluyor.
Senin beğenmiş olman daha önemli
Cekete hayat vermişsin
ceketi bilmem ama içindeki güzel
kötü
Sebep
Begenmedim
Neden
Cok kisa geldi o yuzden
Cok güzel bu senmisin
Hayır
Kac yasindasin
Güzelmiş
Kötü
Ben beğendim, gayet güzel bence
Beraber giyileceği şeyi iyi seçmek lazım.
Çok tatli
Bana yakışır kesin 😀
Güzel ceket
Guzelmis
Hosmus ceket
Bu kombinle gayet şık olmuş
Fena değil
Güzel kombinde iyi durmuş. Güle güle kullan
Bence giyilir baksana çok güzel
Güzel
Güzel duruyor
Giyilir