Moda & Stil Nişanım bir mekanda olacak, sizce nişan elbisesi olarak bu nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce güzel mi bilemedim fotoda açıdan kötü çıkmış ama kararsız kaldım nasıl nişanda giyilir mi tatlı yenecek bir mekanda daha almadık bakiyoruz Güzel Kötü Eh işte Abartı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Almiyom tamam Nişanım bir mekanda olacak, sizce nişan elbisesi olarak bu nasıl? Cevapla Nişan Soruları Fotoğraf Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
pembepanter Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 +1 yıl Kına için genelde kırmızı tonları tercih ediliyor ama elbise güzelmiş üstünde hoş durmuş 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Güzel elbise 0 0 Yorumla
mina15 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl çok eski model hoş değil sanki yaşına uygun daha modern şık bir şeyler tercih et 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 592 cevap paylaştı. Abartı değl ama kırmızı giyme bence. Kına da da kırmızı oluyor resimler hoş durmaz 0 0 Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Çok abartılı ayrıca nişan isteme yapılınca olmuyor mu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl bazi elbiseler fotoda kotu duruyor.. veya guzelduranlar normalde daha kotu gorunebiliyor. o yuzden anlasilmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kötü bence turkuaz ve beyaz taşlı bişi seçmeni öneririm bu çok sıradan 0 0 Yorumla
Neolmusyani8 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Renk model vs güzel ama kumaş çok kalitesiz olduğu için demode duruyor. 0 0 Yorumla
aşkınyaşıolur Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Terziden geçmesi gerekiyor bu son hali mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Zaten gececek Yorumla Soran +1 yıl Son hali değil Yorumla aşkınyaşıolur +1 yıl Beli dimi daraltılcak bir de koluna askısı değişip daha farklı bir şey olabilir ince kırmızı kurdele gibi daha çok ya da zincir yakası da azıcık daha v olsa sanki üstüne tam olcak gibi rengini çok beğendim cildine çok yakışmış Yorumla
Kayda Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Sade zarif ve şık olmak daha iyiBu perde gibi 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence sana gitmemiş renk de çok boguyor sanki 0 0 Yorumla
birseyvar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hiç beğenmedim ama tarzımız farklı herhalde 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 353 cevap paylaştı. Bu rengi kınanda mı tercih etsen acaba? 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. yaw giy gitsin çok para wermemeye bak 0 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 530 cevap paylaştı. Çok kötü 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kına için genelde kırmızı tonları tercih ediliyor ama elbise güzelmiş üstünde hoş durmuş
Güzel elbise
çok eski model hoş değil sanki yaşına uygun daha modern şık bir şeyler tercih et
Abartı değl ama kırmızı giyme bence. Kına da da kırmızı oluyor resimler hoş durmaz
Çok abartılı ayrıca nişan isteme yapılınca olmuyor mu
bazi elbiseler fotoda kotu duruyor.. veya guzelduranlar normalde daha kotu gorunebiliyor. o yuzden anlasilmaz
Kötü bence turkuaz ve beyaz taşlı bişi seçmeni öneririm bu çok sıradan
Çeyizi dizilmiş kızın yatağındaki yorgan gibi
Renk model vs güzel ama kumaş çok kalitesiz olduğu için demode duruyor.
Terziden geçmesi gerekiyor bu son hali mi
Zaten gececek
Son hali değil
Beli dimi daraltılcak bir de koluna askısı değişip daha farklı bir şey olabilir ince kırmızı kurdele gibi daha çok ya da zincir yakası da azıcık daha v olsa sanki üstüne tam olcak gibi rengini çok beğendim cildine çok yakışmış
Sade zarif ve şık olmak daha iyi
Bu perde gibi
Basit duruyor beğenmedim
Bence sana gitmemiş renk de çok boguyor sanki
Hiç beğenmedim ama tarzımız farklı herhalde
Göğüslerini sarkık gostermis
Bu rengi kınanda mı tercih etsen acaba?
yaw giy gitsin çok para wermemeye bak
Hayırlı olsun
Abarti
Çok kötü