Arkadaşlar merhaba. Bi konuda aklımda soru işareti var.. Benim kina gecemde aralıklı olarak erkeklerde olacak çünkü memleketim dışında bir yere gelin gidiyorum ve erkek tarafinin cogusu benim memleketimde o yüzden düğüne gelmeyecek cogusu takisini takacak olanda kınada takicakmis. Ben kapalı bi kadınım o yüzden erkekler olacağı içinde kınada kapalı olacağım ve gelinligimi görsünler diyede kina elbisesi yerine gelinlik giyeceğim ilk girişte dolayısıyla başımda da beyaz esarp olacak. Şimdi bindalliyi giydiğimde, bindallı kırmizi kafam beyaz esarpli mi olacak , nasıl olacak bu durumu nasıl halledebilirim tecrübesi ya da fikri olan arkadaşlar bi akıl verebilir mi... Teşekkür ediyorum
Ama ben olsam zaten baba evinden gelinlikle çıkacağım için gelinliğimi görmek isteyen gelin çıkarmaya gelir görürdü kına gecem de istediğimi giyerdim :)
Hakli tarafınız var ama akrabalarin neredeyse %60 i düğüne gelemeyecek o yüzden görünsün diye o şekil karar kıldım, gelin çıkarmada herkes olmuyo en yakınlar oluyo sadece bizde
Anlıyorum benim çevrem de kına gecesinde giyenler bu şekil de giydi beyaz eşarbına kırmızı taç takarsan daha da geri plan da kalır beyaz renk bir çoğu da görmek isteyen gelin çıkarken buyursun dedi kına da bindallı giydi direkt bu bir kez olan bir şey olduğu için ileri de pişman olmak istemediler haklı olarak o anı güzel hatırlamak izlemek varken o zamanlar ne akılsızmışım sırf millet görsün diye kına da gelinlik giymişim dememek için yapmayan da oluyor seçim senin ikisini de yapabilirsin mutluluklar Rabbim pişman etmesin
Öyle olmak zorunda dediğim gibi kapalıyım ve gelinlik giycem , tabi birazda maddiyattan dolayı kina elbisesi almadım ama gelinligimin gorunmesi de mantıklı , çünkü düğüne gelmeyecekler var
En İyi Cevaplar