Ronaldo, Suudi Arabistan takımına transfer olduğunu bir video ile duyurdu. Transferinden çok devasa tektaşı dikkat çekti 😂 erkeklerde böyle şeyler moda olur mu
C. Ronaldo’nun devasa tektaşı herkesi şaşırttı, erkeklerde tektaş moda olur mu😅?
Böyle özgün aksesuarlar takan, akım başlatan kişileri seviyorum. Birçok kişinin yadırgayacağını bildiği halde böyle bir şey yapmak cesaret ister eskiden topuklu ayakkabıları da erkekler giyermiş mesela kadınlar da pantolon giyemezmiş bunun gibi çok örnek var şu an yadırgadığımız birçok şey ileride moda haline gelebilir çok uçuk kaçık şeyler olmadığı sürece sorun yok yani, bence yakışmış.
Şu yorumlarda Ronaldo’ya sallayan kitle; hani herkes özgürdü? Hani kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez di? Size karışılması hoşunuza gitmiyorsa sizde millete karışmayın. biri sütyen gibi olan cropla dışarı çıktığınızda bi laf söylese bin laf olarak geri iade edersiniz ama gelip burada adama sallamayı biliyorsunuz, Buda sizi ilgilendirmez
Bı bu eksikti bide tektaş mi alcaz onlara erkek denmez onlara artık ben demem kadın görünümlü erkek derim ben ona yani hani olur ya trans gibi bir şey deniliyordu ya öyle iste
Ben taksam laf olur, Ronaldo takınca moda olur. Yalnız gözüm kalmadı değil Allah'ım bana bu yüzüğü alacak Zengin koca nasip et ay pardon zengin kocalar olacaktı sjsjsj 😍😎😂