Ronaldo, Suudi Arabistan takımına transfer olduğunu bir video ile duyurdu. Transferinden çok devasa tektaşı dikkat çekti 😂 erkeklerde böyle şeyler moda olur mu 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Böyle özgün aksesuarlar takan, akım başlatan kişileri seviyorum. Birçok kişinin yadırgayacağını bildiği halde böyle bir şey yapmak cesaret ister eskiden topuklu ayakkabıları da erkekler giyermiş mesela kadınlar da pantolon giyemezmiş bunun gibi çok örnek var şu an yadırgadığımız birçok şey ileride moda haline gelebilir çok uçuk kaçık şeyler olmadığı sürece sorun yok yani, bence yakışmış.
Şu yorumlarda Ronaldo’ya sallayan kitle; hani herkes özgürdü? Hani kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez di? Size karışılması hoşunuza gitmiyorsa sizde millete karışmayın. biri sütyen gibi olan cropla dışarı çıktığınızda bi laf söylese bin laf olarak geri iade edersiniz ama gelip burada adama sallamayı biliyorsunuz, Buda sizi ilgilendirmez
Cevap
39Cevap
Gereksiz bir gösteriş budalalığı
Erkekler kol saati takın yeter size
Parası olan takar ama ben bu tarz büyük yüzük sevmiyorum. yüzüklerin efendisi yüzüğü dışında aslında yüzük bile takmazdım
Bı bu eksikti bide tektaş mi alcaz onlara erkek denmez onlara artık ben demem kadın görünümlü erkek derim ben ona yani hani olur ya trans gibi bir şey deniliyordu ya öyle iste
Tek taş kadınlara özel, kadınlara hitap eden, kadınların kadınlığını ortaya koyan bir şeydir
Erkeklerde moda olmaz, olmamalı.
Mesela kulağına çiçek takan bir kadın olur ama erkek olmaz
Erkek erkek, kadın kadın olmalı.
Bu şahıslar o kadar kolay ve çok para kazanıyor ki bir süre sonra parayla alacak bir şey kalmıyor. O yüzden cıvıtıyorlar.
Ben taksam laf olur, Ronaldo takınca moda olur.
Yalnız gözüm kalmadı değil Allah'ım bana bu yüzüğü alacak Zengin koca nasip et ay pardon zengin kocalar olacaktı sjsjsj 😍😎😂
Artık C. Ronaldo haberi okumak istemiyorum, Tanrı aşkına midem bulandı artık...
Ayrıca erkek tek taş takmaz.
bence takmak için değilde reklamını yapmak için ya da şaka yapmak için taktı diye düşünüyorum
Arabistan kurallarına uyuyor demek ki. Arap erkekleri kullanır genelde ama bu arkadas olayi farkli anlamis gibi
Ah Ronaldo üzümlü kekim.. Keşke Juve sonrası Sporting ya da yeniden son kez Real yapıp öyle bıraksaydı..
bu hareketiyle gözümden düştü. zaten hiç yakışmamış bu modelde. insanlar sürekli gösterişleriyle gündem olmaya çalışıyorlar.
Bence sırıtmıyor zaten Osmanlı padişahları hatta diğer hükümdarlarda büyük taşları olan kocaman yüzükler takıyordu.
Benim gibi tektaşı olmayan kızların gözü yaşlı xjdnd yani tuhaf ama yakışmış bir de kırmızı oje olsa... Hahahhadjd
Erkek yüzükleri daha erdal değil mi baget koca pırlanta :)
Para bol olunca nereye harcayacağını şaşırıyor insan 😅
Oje, etek, küpe, translık, yüzük hiç fazla gelmedi nedense gözüme! Şaşırmıyorum artık
tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım :D
Çok kötü durmamış ya kgjfjfhg neden olmasın artık kadınlar erkeklere tektaş takar hegded
Saat direksiyon fotoğraflarına bir yenisi eklenir bence, erkeklerin yüzük yarışları😂
Şimdi de bu mu çıktı hep kadın şeylerine özeniyorlar
Zevk meselesi. Parası varsa seve seve takar. Lakin kadın işi daha çok. Erkeklere yakıştıramadım.
Erkekler de ince zincir kolye harika duruyor 😄
Olmasın bı zahmet 😂 ya da olsun biraz da kizlar tektaş zahmetine girsin 😂
Kol saati idealdir erkek için 😂 rolex favorim
Bu evlenme teklif etmeyince kadın teklif etti herhalde
bu adam artık itici gelmeye başladı, o ne öyle gözümüze sok daha
Ronaldinho sxtirtme belanı. Sen kupadan elenip ağladığında ben de ağladım 😂
Erkeklere de bişeyler oluyor tee Allah'ım yaa, 🤦♀️🤦♀️ ojeler, küpeler, tektaşlar...
Yakışmıyor erkeğe ama fazla paradan kafayı yemiş normal
Akıllı az miktardaki genci tenzih ederek söylüyorum. Popülist birisi tamam yer bu gençlik.
Buda eşide görmemiş gibi niye davranıyorlar anlamadım
Birde bu çıktı ojeden sonra al başımıza bela memlekette erkek kalmayacak 😄
Evet garipmiş ama görsel fake de olabilir doğrulanmış bir foto ise şaşırtıcı bir durum
Bir kaç milyar doların varsa olmaz diye bir şey olmuyor genelde.
Avrupa kariyerini rezilce bitirmediği yetmedi mi ztn bir de bu mu
Parası çok olanlar popon bile deldiriyor valla. Adam karizma ama olmamış gibi
Var ki harcıyor, adam artık parayı nereye harcayacağını şaşırıyor varlıktan
Gelsin hayat bildiği gibi izleyenler bu tektaşı hatırlıyor.
erkekler kadınlasti 😂 evet kıyamet alametlerini görüyoruz... ✍️
İlk tek taş takan erkek Ronaldo değil. İsteyen takar zevkine bağlı. Kadın itemi olarak görmüyorum zaten taşlı yüzükleri
Belki eşininkini takmıştır diye düşündüm ben açıkçası
Bülent Ersoy 2.0 gibi olmuş 😁
Avrupa’da sizin gibi kimse kimseyi sorgulamaz medeniyet var sizde kuru kuru özenme anca 😂 yoksa varoşluk dizboyu🤣🤣🤣
Tek taşını kendi almış kral.
Kadınlar alacaksa olur :P
İyi bir gelin olacaktır Ronaldo kızımız..
Olmasınnn lütfen olmasınnn 😀
Görmez olaydım bu neğğ
Olmasn ya o ne öyle 🤦🏻♀️
İyice cılkını çıkartıyorlar
Bu adam taktiysa olur
o tektaş değilki güzelde değil
bana taksaydı daha iyiydi
takılmaz, yakışmamış zaten
ronaldo reisime yakisir, adam adam...
Dişil enerjisi benden yüksek ya hoof
Ronaldo taktısa moda oldu😂
He ya