Moda & Stil Sizce bu montlardan hangisi daha tarz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Morlu montu aldım, siyah diyen daha çok ama siyah montum var:D Sizce bu montlardan hangisi daha tarz? Cevapla Mont Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Birincisi güzel 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Renkli giyinmeyi seven ben bu ara siyahta takılı kaldım ya o yüzden siyah diyorum 0 0 Yorumla
Mhmtkrds633 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Renkli olan daha iyi Siyah herkes tercih ediyo Rica etsem fiyatınıda yazarmısınız😅 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Mor olan 500tl sadece siyah 600 Yorumla doğruözuğur16 +1 yıl Siyahında bir cekiciligi ve asilligi var ama Yorumla Soran +1 yıl @doğruözuğur16 evet ama renkli bana yakışıyor Yorumla Mhmtkrds633 +1 yıl Baya Pahalıymış🥺 Yorumla doğruözuğur16 +1 yıl 1200 lira verdim bir monta Yorumla Soran +1 yıl Artık normalleşti Mhmtkrds633 Yorumla Mhmtkrds633 +1 yıl Bundan iyi çarşamba pazarında 300 verildi Yorumla
_MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Mor olan kayakçı montu gibi duruyor ve her şeyle kombinleyemezsin ancak siyah her giydiğine uyar 0 0 Yorumla
Ali112364 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yüzünüzü neden gizlersiniz cirkin diyemi o zaman çekmeyin daha iyi böyle telefonla yüzü kapatınca komik oluyor 0 0 Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle siyah aynısı bende var şapkalı gayet güzel 0 1 Yorumla kimbu032 +1 yıl Soğuk geçirmiyor Yorumla
aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle siyah. her şeyle kombinlenir. mordan sıkılırsın hemde. 0 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Siyah diyeceğim ama aslında ben ikisini de beğenemedim 😕 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bence mor olan ayrı bi hava katmış siyah çok fazla. siyahı bende çok severim ama mor dediğim gibi ayrı bi hava katmış 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sporla ilgilendiğim için soruyorumda bu soruyu spor yapıyor musun bacak fiziğin oldukça iyi de o yüzden 🙃 Yorumla Soran +1 yıl Yürüyüş yapıyorum arada spor olur mu :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaanii sayılır neden sayılmasın oda bir tür spor çünkü. ama eğer imkanın varsa spor yapmanı öneririm vücudun çok elverişli Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Knk keko gibi olmuşun ama yinede siyah kombin 🤌 0 1 Yorumla Fenerligenc34 +1 yıl Demekki sen tam bir canısı onumu demek istedin🤔😂😂 Yorumla
Kadjdaks Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Ikinci mont daha tarz bilincinin rengi güzel değil 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mor sana çok yakışmış. 1 0 Yorumla
Tilki_ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl düz siyah olan daha iyi öteki tırt duruyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tırt ne demek Yorumla Tilki_ +1 yıl Tırt: Dandik güzel olmayan mafiş anlamına gelmektedir.Cümle içi kullanımı:Bugün Ayşe çok tırt gözüküyor. 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tskrlr:) Yorumla Tilki_ +1 yıl Rica ederim 😂 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 801 cevap paylaştı. ispirto rengi olan daha tarz gibi 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Moda & Stil konusunda 397 cevap paylaştı. 2'yi daha çok beğendim 0 0 Yorumla
kubat_cagatay Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl benim için siyah her zaman 1 adım öndedir. 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Mor olmamış bence siyah iyi ikisi arasında 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl 1 daha renkli ama bu kapatmamış üstünü hiç 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. morlunun renkleri farkli olsa o olabilirdi 0 0 Yorumla
Edebikişilik Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Mor her seyle gitmez ama siyah giyilir 0 0 Yorumla
gilya5306 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Siyah daha yakıştı ama sana ne giysen yakışır gibi 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. İkisi de aynı bir tarzları yok 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Bir an erkek sandım knka seni sddfg 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 534 cevap paylaştı. Mor olan daha iyi 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Siyah olan 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Morlu 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Siyah olanı bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Birincisi güzel
Renkli giyinmeyi seven ben bu ara siyahta takılı kaldım ya o yüzden siyah diyorum
Renkli olan daha iyi Siyah herkes tercih ediyo Rica etsem fiyatınıda yazarmısınız😅
Mor olan 500tl sadece siyah 600
Siyahında bir cekiciligi ve asilligi var ama
@doğruözuğur16 evet ama renkli bana yakışıyor
Baya Pahalıymış🥺
1200 lira verdim bir monta
Artık normalleşti Mhmtkrds633
Bundan iyi çarşamba pazarında 300 verildi
Mor olan kayakçı montu gibi duruyor ve her şeyle kombinleyemezsin ancak siyah her giydiğine uyar
Yüzünüzü neden gizlersiniz cirkin diyemi o zaman çekmeyin daha iyi böyle telefonla yüzü kapatınca komik oluyor
Kesinlikle siyah aynısı bende var şapkalı gayet güzel
Soğuk geçirmiyor
Kesinlikle siyah. her şeyle kombinlenir. mordan sıkılırsın hemde.
Siyah diyeceğim ama aslında ben ikisini de beğenemedim 😕
bence mor olan ayrı bi hava katmış siyah çok fazla. siyahı bende çok severim ama mor dediğim gibi ayrı bi hava katmış
sporla ilgilendiğim için soruyorumda bu soruyu spor yapıyor musun bacak fiziğin oldukça iyi de o yüzden 🙃
Yürüyüş yapıyorum arada spor olur mu :D
yaanii sayılır neden sayılmasın oda bir tür spor çünkü. ama eğer imkanın varsa spor yapmanı öneririm vücudun çok elverişli
Knk keko gibi olmuşun ama yinede siyah kombin 🤌
Demekki sen tam bir canısı onumu demek istedin🤔😂😂
Ikinci mont daha tarz bilincinin rengi güzel değil
Mor sana çok yakışmış.
düz siyah olan daha iyi öteki tırt duruyor
Tırt ne demek
Tırt: Dandik güzel olmayan mafiş anlamına gelmektedir.
Cümle içi kullanımı:
Bugün Ayşe çok tırt gözüküyor. 😂
Tskrlr:)
Rica ederim 😂
İkisi de çok çirkin üzgünüm
Mor lgbt işi. Siyah giy.
Siyahla daha iyi kombin yaparsın
Üstteki hiç iyi değil alttaki ok.
İkisini de pek beğenmedim :D
Siyahı daha hoş
2 numaralı daha güzel
Siyah daha çok yakışmış
ispirto rengi olan daha tarz gibi
Siyah daha hoşuma gitti
2'yi daha çok beğendim
benim için siyah her zaman 1 adım öndedir.
Mor olan çok iyi
Mor siyah iki renk olan
hicbiri, siyah daha iyi
Başta kararsız kaldım.
2 bence.
İkisinde yakışmış sana
Mor olmamış bence siyah iyi ikisi arasında
1 daha renkli ama bu kapatmamış üstünü hiç
Siyah daha Cool duruyor yakismis
Siyah gayet iyi herseyle gider
morlunun renkleri farkli olsa o olabilirdi
Mor her seyle gitmez ama siyah giyilir