Moda & Stil Sizce bu eteklerden hangisi daha güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor İkisi arasında kararsız kaldım oylarmısınız 1. 2. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce bu eteklerden hangisi daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Sondaki bence 0 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl İkisi de iyi değilmiş. Benim sorumdakilerden seç. Hangi beyaz daha güzel? Hangisini seçersin? 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 588 cevap paylaştı. Mor olan ama sade renk olsa daha iyi olur 60 yaş kadın şalvar deseni gibi 1 0 Yorumla
Aleynaa2003 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 368 cevap paylaştı. 1. si güzel diğeri fazla büzgülü ve motifleri çok hoş değil 0 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl 1. Si güzel diğeri fazla büzgülü bide etek ucu hiç olmamış 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Burada senin vücut yapında önemli. Ten rengin falan ama ben 1. seçeneği daha çok beğendim 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. 50 yaş üstü dul kadın modelleri 0 0 Yorumla
aybükeyaa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Linkini atarmisn banede alicam 2 çok seksi ve guzle 0 0 Yorumla
MuRaT300 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Hic birisi ama illa ikisinden birisi diyorsan ilki güzel 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Moda & Stil konusunda 863 cevap paylaştı. İlk resimdeki 0 0 Yorumla
DümendenSportmen Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl En kötü kombini yapmaya mı çalışıyorsun 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 615 cevap paylaştı. Güzel değiller 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 466 cevap paylaştı. 1. Güzel 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. 1numara dedim 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı. 2. derdim 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı. Hiçbiri 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Birinci 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Moda & Stil konusunda 360 cevap paylaştı. 2. gibi 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. İkinci daha güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ah ah böyle fizik var mı ki alacaksın 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Var ajsh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hani 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerdeeee Yorumla Peri111 +1 yıl SANANE kızın fiziğinden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geldi yine tipini s... m Yorumla Peri111 +1 yıl Kes lan keko Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Engel canım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Sondaki bence
İkisi de iyi değilmiş. Benim sorumdakilerden seç. Hangi beyaz daha güzel? Hangisini seçersin?
Mor olan ama sade renk olsa daha iyi olur 60 yaş kadın şalvar deseni gibi
1. si güzel diğeri fazla büzgülü ve motifleri çok hoş değil
1. Si güzel diğeri fazla büzgülü bide etek ucu hiç olmamış
Burada senin vücut yapında önemli. Ten rengin falan ama ben 1. seçeneği daha çok beğendim
50 yaş üstü dul kadın modelleri
Linkini atarmisn banede alicam 2 çok seksi ve guzle
hala çiçek motifli etek veya elbise kaldı mı
Hic birisi ama illa ikisinden birisi diyorsan ilki güzel
Şık ve sade tek kelimeyle harika
İkinci etek güzel
İkisini de hiç beğenmedim
Hiçbirini beğenmedim
Sofra bezi gibi
İlk resimdeki
1 numaradaki daha hoş ve dikkat çekici
Çok çirkin be cingene şalvarı gibi