Pembe sadece bir renk ve bence çokta güzel bir renk, çoğu şeyimin pembe olduğu gibi pembe çamaşırlarımda var ve hepsini çok seviyorum, bu konuda yadırganmak ve farklı ihramlara maruz kalmak bence çok yanlış. Sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Tabiki bir renk kimsenin dediğine bakmam bakmayın da pembede giyilir kırmızıda hiç problem değil böyle şeyler içinden geldiği gibi yaşarım giyerim etrafımdakilerin dediği umrumda değil istediğin gibi giy kanka bir şey diyene kafanı takma onlar çekmiyor senin cesaretini
Ben zaten kimseyi takmam, takmıyorum da. Giyiyorum ve mutluyum, önemli olan mutlu olmak, sadece insanlar neden renklere amaçları haricinde anlamlar yüklüyor onu anlamıyorum
Haklısın bu bir çelişki ama reel hayat ile sanal ortamda kendi arasında çelişki, sonuça reelde benim çamaşırımın rengini kimse bilmez. Ama burada ilan ederek sanal zorbalığa maruz kalabilirim. Reel hayatta daha farklı bilenler zaten yakın çevrem ve tepkilerini önemsemiyorum. Başkası bilse reelde de zorbalık yaparlar onu da biliyorum
Hayata bir kere geliyoruz yahu bundada kimlerin eleştirini dinlersek yaşamak zorlaşır neden zorlaşmasina izin veriyoruz ki sal artık çekinme korkma kimse kimseye zorbalık yapamaz sen istediğin gibi yaşamazsan asıl o zaman kendine haksızlık etmiş olursun yapma bunu kendine her yerde özgürlüğünü ilan et
az bilinen bir konu ama kızların pembe erkeklerin mavi giymesi mevzusunun geçmişi çok eski değil. Yaklaşık 30-40 yıl öncesine dayanıyor. Biraz işin içinde kapitalizm var.
100 yıl önce tam aksine erkek çoçuklarına pembe, kız çoçuklarınada mavi öneriliyordu. Bunun dinsel tabanı var.
bu açıklanın soruyla ilgisi yoktur 👍 kıyafetten bahsediyorum.
az bilinen bir konu ama kızların pembe erkeklerin mavi giymesi mevzusunun geçmişi çok eski değil. Yaklaşık 30-40 yıl öncesine dayanıyor. Biraz işin içinde kapitalizm var.
100 yıl önce tam aksine erkek çoçuklarına pembe, kız çoçuklarınada mavi öneriliyordu. Bunun dinsel tabanı var.