Ciddi düşünüyorum seninle dıyor ancak kısa giymeni istemiyorum bu konuda kararlıyım dıyor fikrini nasıl değiştirebilirim dışarıda benım yanımda da başkasının yanında da asla istemiyorum dıyor ne dersem ikna ederim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven insan sevdiğini öyle kabul eder. Sevgili olmadan önce aşağı yukarı ne istediğini bilirsin. Ona göre sevgili bulursun. Tanımadan önce senin nasıl giyindigini biliyordu. Yaptığı bencillikten başka bir şey değil. Bugün kıyafetine karışır yarın başka şeyine. Odun verme eğer çok ileri giderse yol ver. Seni gerçekten seven birini bul.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkek, adamsa yani deyyusluk ya da kavatlık yoksa değiştiremezsin. Erkekler kadınları seveceği, baş tacı edeceği şekle yoğururlar. Kadınlar ise tam tersini yapar. Erkekleri feminen köleleri edip sonra maskülen erkeklerle aldatırlar.
37 yaşındayım. Feminizm, popülizm safsatasına kapılan yani eskort gibi giyinip kucaktan kucağa gezen tüm akranım kadın arkadaşlarım yalnız kaldılar. Şu an abazaların bir gecelik yatak oyuncağı olarak ve köpek ebeveynliğiyle yalnız ölümlerini bekliyorlar. Adam olan erkek teşhirci, ortam kadınını kullanır atar. Sahip çıkmaz, fedakarlık yapmaz.00 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimse için tarzını değiştirme, onu ikna etmeye de çalışma. Senin giyimini kabul edecek birini bul, o da kısa giymeyen birini bulsun, bu kadar basit. Basit bir konuda bile uyumsuzsunuz ve birbirinizi değiştirmeye çalışıyorsunuz, yapmayın.
00 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılBunları ikna edemezsin. Bu şahışlar seni değiştirme ihtimali yüzünden ciddi düşünüyor. Değişmeyeceğini anladığı anda ayrılır ya da belli süre gönül eğlendirip ayrılır. Ha sen biraz kıyafetlerini uzatırsın, o ayrı.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
47Cevap
Aşk fedakarlık ister zamanı gelir sende bişey istersin özür dilerim ama adam haklı yani benim sevdiğim milletin gözüne meze olucak buna da moda veya çağdaşlık dicekler iki bez parçası için onunla tereddütte kalman bile duygularının gücünü gösteriyo zaten
38 Yorumla
Soran+1 yılKendi zamanında takılmış ama dolu kızla bana gelince neden böyle oluyor sen olsan kabul eder mısın
Soran+1 yılBen onu o haliyle kabul edıyorsam o da beni bu halımle kabul etmeli
Soran+1 yılYaşadıklarını unutabilir mi sence yattığı kadınları
- +1 yıl
herkes dengi dengine gitsin yatmış kızla olsun o zaman kolay kolay da unutmaz zaten onları karşılaştırma yapar
- +1 yıl
yapan var
+1 yılHiçbir erkek benim giyim tarzıma karışmaz zaten bu zihniyeti anlamakta çok zor. Be kardeşim sen beni böyle gördün, böyle beğendin, böyle sevdin ve bu halimle sevgili oldun e sonra ne oldu da beni değiştirmeye daha kapalı giyindirmeye çalışıyorsun? diye sormazlar mı sorarlar. Saçma sapan işler..
10 Yorumla
+1 yılSeven insan , aşık insan , evli insanı bile bekar görür , çirkini güzel görür , görmek istediği gibi görür. Çok net.
Bugün kıyafetine karışmakla başlar hayatını kısıtlaması. En beteri de ‘ kendin olamadığın ‘ bir ilişkide ne işin var?
Kıyafet benim kırmızı çizgim.
Karışmaya cüret bile edemez hayatıma girecek kişi.
Çok muhafazakar insan ise , İran ve suudi Arabistan onu bekliyor, onu bekleyen ben değilim. Yanlış istikamet.10 YorumlaSeviyorsan bazen fedakarlık yapman gerekir… seviyor ve kıskanıyor demek ki iyi tarafından düşün umrunda olmasan seninle ciddi düşünmese bunun lafını bile etmez..
İkna etmeye çalışma bence sadece düşün çok mu şart kısa giyinmek? Kusa giyinmeyi mi daha çok seviyorsun yoksa onu mu? Fedakarlık yapmaya değer mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bunu anlamıyorum, senin kısa giymeni istemez ama allah bilir dışarda dekolteli ve mini etek giyinen kızlara dik dik bakar, instagramdaki bikinili modellerin fotoğraflarını beğeniyodur. Bu çocuk seni böyle beğenip sevmedi mi, şimdi niye değişmeni istiyor?
00 Yorumlaİnsanlar bence olduğu gibi kabullenilmeli. Bir insanı seviyorsan nasıl sevdiysen öyle kalmalı bence. Seni açıkken tanıdı ve sevdi sonra ciddi düşünüyorum diyorsa yanlış bir şey çünkü seni açık iken kısa giyerken tanıdı. Bence karşına al konuş
10 YorumlaModa & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Fikirler değişmez asla bir erkeği değiştirmeye çalışmayın hele ki dik başlı baskın bir karakter ise kendinizden sogutursunuz.
Zamanla isterse Kendi değişir.00 Yorumla
+1 yılİşin zor olur değiştirsen bile bir süre sonra fabrika ayarlarına gelebilir…
Birde arada ki sevgi saygı gerçek ise sen ona o sana göre zaten ister istemez şekillenir00 Yorumla
+1 yılBende eşimin çok açık veya dar giyinmesini istemem ama ölçüsünde giyinebilir tabiki bu onun karakteri anlaşacağın birini bul kimse kimseyi değıştirmesin.
00 Yorumlaona neden bunu istediğini bunun senin için ne anlam ifade ettiğini söyle bu problemi sadece sen ve o çözebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılNiye ikna ediyorsun? Doğru söylüyor. Dışarıda o kadar çok abazan sapık var ki. Kadınlar bir türlü şunu anlayamıyor çoğu.
01 Yorumla- +1 yıl
Geçmişinde bir sürü kadın olmuş demişsin. O zaman salla gitsin onu madem. Eğer önemsiyorsan boş ver. Ama vazgeçemezsin kolayca vazgeçmekte istemiyorsun. Muhtemelen o alfa erkek güçlü maskülen veya serseri. Öyle biriyse onu elinde tutmak için senin fedakarlık göstermen gerekir çünkü o sen olmasan başka birini rahatça bulur. Seni eşi olarak görecek belki o kadınları kullan at diye gördü belkide zamanında. Eşi olacak kadını tabi ki kıskanması normal. Ciddi olmayan bir ilişkide kıskanacak bir şey yok. Olduğu haliyle kabul etmek falan palavra sana uymuyorsa onu salla gitsin. Ama sallamak yerine fikrini değistirmeyi sormuşsun. Cidden güçlü bir erkekse düşüncesi değişmez. Ya sen ona uyarsın ya da o gider. Bu bir testtir onun ve senin için. Zamanla artık görürsünüz ne olacağını nasipse.
Seni açık giyinirken tanıdıysa öyle bir şey demeye hiç hakkı yok.. neden kendi yaşam tarzınıza uygun biriyle sevgili olmadı ki baştan
06 Yorumla- +1 yıl
ilk cümlen için çok düşündün mü vallaha çok yerinde olmuş ama insan sevince kıskanıyor ya
- +1 yıl
çok doğru konuşuyorsun valla
- +1 yıl
soran arkadaş bak buraya
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılSeni olduğu gibi kabul edem biriyle birlikte ol bence kısıtlayan ve seni değiştren biriyle takılma asla birlikte olmayacağım tip
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır beni hiçbir kız kısıtlamadı kısıtlamazda zaten kimse kimseyi değiştiremez bence herkes neyse o olmalı neyi seviyorsa öyle giyinmeli öyle takılmalı
- Moda & Stil konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılkimseyi değiştiremezsin. boşuna çaba harcama görüşüne uygun birini bul.
00 Yorumla
+1 yılKısa giyme sen de. Bu kadar abazan insan varken doğru diyor. yoksa giyimine karısmak için dmeiyor
00 YorumlaHe oldu paşam diyeceksin. Sen elin karıları giyinince bak ama yanındakine gelince giydirme..
00 Yorumla
+1 yılfikrini değiştirme sana saygısı yoksa o ilişki yürümez zaten
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılDeğiştiremezsin. Ya erkek arkadaşını değiştir ya da kıyafetini.
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 881 cevap paylaştı.
+1 yılİkiniz de iğrenç adam insan olmadık mahlukatlarsınız
00 Yorumla
+1 yılEdemezsin sana uymuyorsa ayırın yolları sonradan yine problem olacaktır.
00 Yorumlafazla açık olup dikkat çekmeni istemiyordur bence mantıklı
00 YorumlaDeğiştiremezsin adamın istediği şey de gayet makul istemezsen ayrılırsınız
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama sevgilin biraz geri kafalı galiba
00 Yorumla
+1 yılNe dersem değil nasıl ikna edeceksin çok belli kısa giyinmeyeceksin bu kadar adam açık açık söylemiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun fikrini değiştiremezsen erkeğini değiştir bence kendine güvenen sana saygısı olan biriyle birlikte ol girlsss
00 Yorumla
+1 yılBir kere kararına uyarsan her kararına uymanı bekler ve peşinden öfke siddet dogar
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılBen giyimimi değiştirmeyeceğim sen zihniyetini değiştir de
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKabul ediyorsa böyle etsin. Kimse için kendini değiştirme.
04 Yorumla
Soran+1 yılErkekler bakar dıyor benı katil edersın dıyor bn olmaz ben böyleyim desem ıkna olır mu
Cevap sahibi+1 yılOlur
Soran+1 yılSeviyorsa her türlü kabul eder dıyosun
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende çok açık giyinme orta yolu bulun o da her şeye karismasin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sakin degisme seni seven böyle sevsin Kabul etsin. Kabul etmiyorsa kapali kiz bulsun.
00 Yorumla
+1 yılBen onu o haliyle kabul edıyorsam o da beni bu halımle kabul etmeli çok net kabul etmiyorsada defolup gitsin
00 Yorumla
+1 yılSen direk o kisiyi degistir canim. Ne demisler can cikar huy cikmaz
00 Yorumla
+1 yılbence ikna etmen gereken bişey yok beynini değiştirmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılo kişiyle evlenirsen mutlu olacağını pek sanmam ama sen bilirsin tabi
00 Yorumla
+1 yılDinleyeceksin itaat edeceksin parasıyla seni bakacak satın alacak cünkü
00 Yorumla
+1 yılkısa giymesen olmaz mı?
07 Yorumla
Soran+1 yılOlur aslında da geçmişi cok geniş ve rahat olduğu ıcın kabul etmek istemiyorum yaşanmışlığı fazla
Soran+1 yılSevmesem kabul edılecek gıbı değil
Soran+1 yılKarı kız hayatı cok olmuş yani şimdi evlenmek istiyor ondan böyle
- +1 yıl
neden. bence seni sahiplenmiş.
Soran+1 yılAynen ondan öyle aklı basına gelmıs temız kızı da bulunca
- +1 yıl
gez toz sonra evlenecek kadına kapan.
- +1 yıl
o bacaklara ellerken iyiydi ama :)
+1 yılfikri değişmez erkeği değiştir
00 YorumlaGiyimini degistirerek
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılKendisini degistirmen lazim
00 Yorumla
+1 yılDeğiştiremezsin, ki ben olsam değişmezdim.
00 YorumlaDeğiştiremezsin boşuna uğraşma
00 YorumlaAçık saçık giyinmek zorunda mısın?
00 Yorumla
+1 yılimkansız ikna edemezsin
035 Yorumla- +1 yıl
hakta veriyorum kardeşe
- +1 yıl
Takip ettiklerin hep açık sen sevdiğine emin misin bir kadını?
- +1 yıl
takip ettiklerimin hepsi sevgilim mi ya da arasında sevgilim mi var?
- +1 yıl
Farketmez sen sevsen kız takip etmezsin aşkı ot bokla karıştırmayın daha birey sen ne aşkı anne baba sevgisi görmüyorsunuz sonra takıyorsunuz fuları birine çok komik valla.
- +1 yıl
birey olacak
- +1 yıl
Veleeeeeeeeeeeedddddddddd&
- +1 yıl
Allahım kimlerle sınıyorsun beni
- +1 yıl
ne dediğin bile anlaşılmıyor gelmişsin bana laf anlatıyorsun
- +1 yıl
KS çeviriyor benim suçum yok. Sevgisizlikle sınanıyorsun erkancık bundan daha büyük bela olamaz hadi by.
- +1 yıl
ben anlıyorum ama mana yok onu diyorum. valla sevgiye hiç ihtiyacım yok sevgi aslında ilgiye ihtiyaçtır ben ilgidende sıkıldım. sana bol şanlar✋🏻
- +1 yıl
İlgi ve sevgi aynı şey değil benden 1 yaş küçüksün bunu zamanla anlarsın. İnsan sevgiden sıkılmaz ama ilgi den sıkılır. Sevgi insanın en ufacık zerresine dokunur yarasını sarar iyileştirir. Sen bunu yaşadın mı sor bence kendine. İlgi ise zamanla yapmacık gelir o yüzden sıkılırsın hadi sana da bol şans... 😂😂😂
- +1 yıl
doğru ya o yüzden en çok da sevenler birbirini üzüyor yarın burada yazarsın ayrıldık nasıl böyle biriyle oldum ne appptalım diye umarım 3 4 sene sürer de ağlamaktan göz pınarların kurur. ilgi ise seni en iyi hissettirecek şeydir egonu yükseltir insanı insan yapan egosudur bunu unutma çıkar amaçlı slak ilişkilerinizle size mutluluklar diliyorum..
- +1 yıl
Aptal değilsin sadece çok toysun gençsin çünkü 30 33 yaşına geldiğinde geriye bakınca üzüntünün bile seni ne kadar adam ettiğini yükseltiğini göreceksin bu tecrübeler sayesinde mutluluk sevgi ayağına gelecek. Hayatında güzellikler seni bulsun. 🌸
- +1 yıl
Ben kimseyle sevgili olmadım ama her duyguyu düşünceyi derinlemesine hissediyorum atalarımın geninden dolayı.
- +1 yıl
yaşantımı bilsen keşke
- +1 yıl
genlere gerek yok biraz düşünmek yeter ayrıca her hissettiğin doğru olmaz
- +1 yıl
neyse bu saçmalıklar silsilesine son verelim
- +1 yıl
Göz rengin çok güzel bu arada maşallah biri mavi biri yeşil duruyor. Yaşantında neler yaşatın ne zorluklar gördün bilemiyorum ama yoğun duygu karmaşası yaşadın belki de kararların da düşüncelerin hâlâ neler yaparım diye söyleniyorsun. Bu hayatı yaşayacak olan sensin. Kimseye ihtiyacın olmasın beklentiye girme seni tek var eden seni tekte alır yanına. Zamanı gelince bu yaşantıların yoğun duygulardan düşüncelerden eser kalmaz birisi karşına çıkar çıkartır seni o kör kuyudan. Gözlerinin ne kadar güzel parladığını gör umudu içinde taşıyor sen farkında değilsin şu gözün birini bana versen keşke 😂😂😂
- +1 yıl
tamam son verelim 👍
- +1 yıl
son paragrafta söylediklerinde haklısın ama bir şeyleri yanlış anlamış gibisin ben halimden memnunum emin olabilirsin cidden kimseye ihtiyaç duymuyorum hiçbir şeye ilgiye sevgiye paraya felan.
- +1 yıl
evet biri yeşil biri mavi ama simsiyah olmasını isterdim
- +1 yıl
o gözlerin bile bana zararı oldu çok
- +1 yıl
Gözlerin renkli yaa nazar da çok değdirir üzerine de çekersin 😂😂😂 halinden memnun olmana sevindim sen kendine yetiyorsan süper böyle devam et. Dengeli yaşadığın vakit hiç sorun yok.
Van kedisisin sen 😂🐈 - +1 yıl
ne güzel konuşmaya başlamıştık van kedisinin yeri mi yani 😬
- +1 yıl
kedi lafından nefret eder oldum artık
- +1 yıl
Tamam tamam Van kedisi demedim say. Nelerden hoşlanırsın ki?
- +1 yıl
senin gözler ne koyu kahveyse gel de takas edelim üstüne para felan almayacağım
- +1 yıl
Açık kahverengi olmaz mı? Ben maviyle değiştirmek istiyorum 😂 paraya gerek yok eşitleniyoruz çünkü
- +1 yıl
yook açık bende de var napim
- +1 yıl
valla mavi her geçen zaman mavileşiyor değer kazanıyor
- +1 yıl
yeşil kurtarır beni anca
- +1 yıl
İkisini karıştıran ne renk çıkar acaba gezegen gibi benim göz rengim kahverengi renk açık olmaz ki koyu olanı siyaha yakın oluyor
- +1 yıl
Maşallah 2 göz renginde yakışıyor sana.
- +1 yıl
bilmem ki hiç düşünmedim ne çıkar
- +1 yıl
teşekkür ederim ya
Başka bir erkek bul
00 Yorumla
+1 yılIstemiyorsa değişmez miş gibi yapmasından iyidir..
00 Yorumla
+1 yılO kadar fedakarlıktan bişey olmaz ki
00 Yorumla
+1 yılO şekilde tanıdıysa o şekilde kabul eder.
00 YorumlaKiskançtir normal seven insan kiskanir
00 Yorumla
+1 yılKızlara bak nasıl saldırmış hemen. Birak ayril
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelliki birbirinize uymuyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFikrini değiştiremezsin ama onu değiştirebilirsin
00 YorumlaBu seni tesetture sokmazsa bende bşy bılmıom
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMezhebi geniş değil haklı çocuk
00 Yorumla
+1 yıldeğişmez
00 YorumlaDirek kendisini degistir
00 YorumlaDeğişmez
00 YorumlaBence direk erkeği degistirmelisin
00 YorumlaGiyimini değiştirmem daha iyi olur :-)
00 Yorumla
+1 yılŞutlayarak
00 Yorumla
+1 yıldeğiştiremezsin.
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Giyimini değiştirmelisin diyen erkeğin fikrini nasıl değiştirebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler