Moda & Stil İş görüşmesi için bu kıyafet uygun mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Gömleği eteğin içine sokucam ve içime de bişey giyicem tabiki öyle gidecek halim yok 😅 İş görüşmesi için bu kıyafet uygun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
BelialW Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Gömlek rengi güzel fakat o şekilde giymemeni tavsiye ederimİçine bişeyler giyersen daha ciddi olur 1 0 Yorumla
öylesine57 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Niye elinle gomleginden cekistirdin😂 ya hep biseyler gosterme cabasi. Kizim direkt goster yorum yapan yine olur rahat ol 4 2 Yorumla erkansardagi +1 yıl bende onu diyecektim Yorumla pirpirella000 +1 yıl 😅😅😅😅😅😅 Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl gemleği neden arkadan çekiyorsun karın kası içinmi mmemeler içinmi 1 1 Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl güncellemeyi okudum ha aferim :D olmuş o zaman Yorumla
Nicke_GereK_YoKK Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ya iç çamaşırı giy ya da göğüslerini dikleştirip git göğüs uçların küçükken işe almazlar seni😂Millete iyi ss aldırdın fotoğrafı mk😀 0 0 Yorumla
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% +1 yıl uygun ama gömlek eteğin içinde olmalı. siyah çorap ve topuklu yırtmaç çok derin olmamalı. saçlar at kuyruğu olmalı 0 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Amerika'da mı yaşıyorsunPatronlamı sevişicen bune hal Yurdagül 1 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mübarek arkadan da ıyı gerdırmıssın gomlegı yapma oyle 1 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 368 cevap paylaştı. Elbiseyi göstermek maksat yok sa gogusleri dışarı vurup sergilemek mi amaç hangisi 🙄 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Çok sade. Biraz daha gisterisli olmali ve kendini daha bakimli karsi tarafa hissettirmeli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bildigin beyaz gömlek ve etek. Bence kurumsal bir yere gitmiyorsan abartı. Gidiyorsan da çok sıradan bir esprisi yok daha farklı giyinebilirsin. 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 474 cevap paylaştı. Gayet iti. Üzerine de bir ceket olmalı tabii ki.. 0 1 Yorumla gokantemur +1 yıl * iyi.. Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. çakala bak eliyle arkadan gömleği germiş memeler dışarı çıksın die 😂😂 2 0 Yorumla
serdar137 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Önemli olan iş basi yapınca bu tarzı devam ettirmen :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Önce sütyen tak kanka. Birde gömleği etek icine sokarak giyersen hoş olur 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gömlek ve etek uyumlu. Ayakkabı ve çorap olarak ne tercih ettin? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uygun mu bilmiyorum da memelerin cok dehset ya meme uclarin filan bile resmen aklimi benden aldi ya gercekten dusundugum gibiyse buyuleyici :))) = 0 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Çok sıradan. Siyah gömlek daha güzel olur. 0 0 Yorumla
kubat_cagatay Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl göğüs uçlarınızı kapatırsanız gayet iyi 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 495 cevap paylaştı. Bence uygun güzel birde kaşe bir mpnt 😊 0 0 Yorumla
hülyaesn Takip Et Xper 6 Yaş: 58 , eic 100% +1 yıl Olabilir bence çok özenli olmaya da gerek yok 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. Evet ama gömleği eteğin içine sok 0 0 Yorumla
Wierdo Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Moda & Stil konusunda 322 cevap paylaştı. Uygun ama sen öyle germe arkadan 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. tamam yarın gel başla 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. alttaki etek ise çok uygun ve gizel 0 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl ama eşine sor birde Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Üstünde ceketin montun olduktan sonra sıkıntı yok 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. Arkadan gömleği niye cekerek soruyorsun anlamadim 0 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 766 cevap paylaştı. Niye sutyen takmadın kiz 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence öyle git hemen işe alırlar :) 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Uygun guzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Gömlek rengi güzel fakat o şekilde giymemeni tavsiye ederim
İçine bişeyler giyersen daha ciddi olur
Niye elinle gomleginden cekistirdin😂 ya hep biseyler gosterme cabasi. Kizim direkt goster yorum yapan yine olur rahat ol
bende onu diyecektim
😅😅😅😅😅😅
gemleği neden arkadan çekiyorsun karın kası içinmi mmemeler içinmi
güncellemeyi okudum ha aferim :D olmuş o zaman
Ya iç çamaşırı giy ya da göğüslerini dikleştirip git göğüs uçların küçükken işe almazlar seni😂
Millete iyi ss aldırdın fotoğrafı mk😀
uygun ama gömlek eteğin içinde olmalı. siyah çorap ve topuklu yırtmaç çok derin olmamalı. saçlar at kuyruğu olmalı
Amerika'da mı yaşıyorsun
Patronlamı sevişicen bune hal Yurdagül
Mübarek arkadan da ıyı gerdırmıssın gomlegı yapma oyle
Elbiseyi göstermek maksat yok sa gogusleri dışarı vurup sergilemek mi amaç hangisi 🙄
Çok sade. Biraz daha gisterisli olmali ve kendini daha bakimli karsi tarafa hissettirmeli
Bildigin beyaz gömlek ve etek. Bence kurumsal bir yere gitmiyorsan abartı. Gidiyorsan da çok sıradan bir esprisi yok daha farklı giyinebilirsin.
Gayet iti. Üzerine de bir ceket olmalı tabii ki..
* iyi..
çakala bak eliyle arkadan gömleği germiş memeler dışarı çıksın die 😂😂
Önemli olan iş basi yapınca bu tarzı devam ettirmen :)
Önce sütyen tak kanka. Birde gömleği etek icine sokarak giyersen hoş olur
Benim anlamadığım gömleğini neden arkadan çektiriyorsun?
Gömlek ve etek uyumlu. Ayakkabı ve çorap olarak ne tercih ettin?
Uygun mu bilmiyorum da memelerin cok dehset ya meme uclarin filan bile resmen aklimi benden aldi ya gercekten dusundugum gibiyse buyuleyici :))) =
Sütyen giy takam bu iş
Çok sıradan. Siyah gömlek daha güzel olur.
göğüs uçlarınızı kapatırsanız gayet iyi
Uygun değil bence. Biraz tarzın olsun.
Bence iyi sade olması.
Bence uygun güzel birde kaşe bir mpnt 😊
Abi çok garip ya ben anlayamıyorum
Olabilir bence çok özenli olmaya da gerek yok
Evet ama gömleği eteğin içine sok
Wooow çok iyi görmek isterdim net
Uygun ama sen öyle germe arkadan
Erkek gömleği gibi duruyor
fena değil olur
tamam yarın gel başla