Rahat ediliyor mu bu tarz ince stilletto ile yoksa guzellik için mi katlanılıyor buna 😂

Rahat ediliyor mu bu tarz ince stilletto ile yoksa guzellik için mi katlanılıyor buna 😂
Neden etmeyelim ki? Siz nasıl kendinize ayakkabı seçerken rahatlığına bakıyorsanız bizde o şekilde rahatlığına bakarak alıyoruz ve kimi stilettolar var normal ayakkabıdan daha rahattır. Ayakların dik duruşlarından bahsediyorsan o sadece stilettolar içim geçerli değil alışık olmayan insanların 5 cm lik topukluda bile bilekleri bacakları ağrıyabilir. Alışkanlık lazım birazda. 7/24 topuklu giy dersen asla hayır demem aksine daha çok rahat buluyorum. Ve çoğu kombinleri de daha da ön plana çıkardığı kesin ☺️
Cevap
3Cevap
Edemiyor, ama rahat olması da gerekmiyor zaten. Öyle olsa herkes eşofmanla dolaşsın.
Ahaha haklisin ama işte merak edilen konu o aciya nasil dayaniliyor
Ahahah nasil agrimiyor o zaman o kadar attigini hissediyorsan 🤗🤗😂😂
Hmm anladimm işin kuralı öncelikle kendini kandirmaktan geçiyor
Onlar zaten yüce insanlar olduğu için sorun yok.
Çok rahat değil ama o duruşu, havası için katlanılır acısına ❤️🔥
Agaa beee sırf guzellik mk
Mi*
Boyu da uzatıyo 😂
Boyu uzatiyor bacahi daha bicimli gosteriyor zariflik katiyor ama işte sıkıntı aci vermesi 😂😂
Maximum 2 saat sonra bunlari taşımak eziyet. Google da bak bakim bi, böyle ayakkabilari fazla giyen insanlarin ayaklarina... cok sagliksiz bir yürüyüs tarzi bide. Özel günlerde ok, ama normal günlerde asla ve asla.
Ben giyemem ya. En iyisi düz ayakkabi. Zaten ayak sagligi icinde pek önerilmiyor.
Ama şıklık önemli değil mi
Rahatımdan önemli degil. Ozel zamanlarda giyerim ama gunluk yaşantı da tum gun topukluyla koşturup kendime niye eziyet edeyim. Ha masa başi iş falan olsa giyilir ama tempolu mesleklerde zor biraz.
Masa başı olanlar giyiyor zaten genelde ofiste falan
Tamam onlara kolay işte. Zaten ayakkabinin üstünde pek durmuyorlar. Haliyle giymeleri de kolay oluyor.
Sen nasıl iş yapiyorsun peki
Ben ögretmenim. Nobette falan asla giymem. Ben sınıfta cok oturabilen bir öğretmen degilim. Ayaktayken daha iyi sınıf yönetimini sağlıyorum ve daha verimli geliyor sınıfta dolaşmak.
Bir de her teneffüs merdivenleri çıkıp, ogretmenler odasina gidip, diger ders icin diger merdivenleri cikip derslere gitmek falan topukluyla yapabilecegim şeyler degil.
Zaten bir de topuklu ders esnasinda cok ses çıkarıyor, öğrencinin dikkatini dağıtıyor. Deneme sinavlarinda falan tak tak diye bir seste iyi olmuyor öğrenci açisindan. Ben ogrenciykende tak tak topukluyla dolasan kadin hocalara sinir olurdum. Yani şıklığı, topuklu sevmeyi geçtim okul icerisinde topuklu ayakkabiyi pek etik bulmuyorum şahsen
Vaay bee harika tanımladın bende nefret ederdim tak tak diye dolanan hocalardan sanki kendini gostermeye calisiyormus gibi
Evet o yüzden hem duz ayakkabi rahat oluyor hemde meslegim geregi giyemiyorum.
Tebrikler hocam çok dusuncelisiniz🤗
Alışınca çok güzel vazgeçemiyorsun
Rahatligi nasil peki
Bir kere giy varya sen de cikarmassin ajxh
Ahahah aman kalsin ben memnunum boyle
Halay çekip oynuyoruz o da bir şey mi
Ahahah tamam ama işte acı olmuyor mu onu merak ediyorum 😂😂😂
Evet kesinlikle duruyor şıklık ve zarafet katıyor haklısın ama acıya da alisiyormus insan desene 😂😂
Vay beee kadın olmak zor 🤗
Ay evet ne çok acıtıyor ya. Spor ayakkabı candır.
Pekii bu kadar acıya dayanmanizin sebebi nedir 😂
Ben dayanamıyorum, yapana sormak lazım. 2 saat ağrıya Max dayanmam. Yapamıyorum
Ayakkabı kalitesi ağrıya etki ediyor mu acaba
eve gelince ayakları bitiylrdur
Alışınca olur ya
Acıya mı alışıyorsunuz
Alışkanlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?