Bacağı kalın kişiler elbise, etek gibi kıyafetler mi tercih etmelidir? Yoksa bacakları kalın olduğu için daha mı kötü durur?
Ne tür kıyafet tercihi yapmalılar?
Ne tür kıyafet tercihi yapmalılar?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle eksiklerinden değilde bonuslarından yola çıkman gerek. Atıyorum, belin ince ise, belini ortaya çıkaran kesimli kıyafetler tercih etmelisin. Bacakların kalın ise, dar pantolonlardan ve kalem kesim eteklerden uzak durmalısın. Daha salaş, havadar elbiseler veya rahat pantolonlar tercih edebilirsin.
Merhaba,
Bu tarz bacak yapısında opak çorap işe yarayabilir, kış için çizme ve koyu renk pantolonlar tercih edilebilir, basic etekler de iyi bir seçenektir, enine çizgilerden uzak durmalısın, daha geniş gösterir. 🦋
Bazen kalın bacak daha çekici olabiliyor eğer güzel düzgün ve de seksi bir çorap giydiyse. Onun için herşeyi rahatlıkla giyebilir
kapalı bacaklarını açmamalı hatta bilek pantolon bile giymemeli
Cevap
11Cevap
Dar elbise giymesinler gadası
Çan kesim etekler tercih etmelisin o zaman bacakların oldugundan daha ince gözükür. Koyu renk pantolonlar tercih et uzerine daha açık renk üstler giy.
Pileli etekler tercih edebilirsin ya da çok dar olmayacak şekilde kot pantolonlar
Fit kalın bacaksa ne giyse yakışıyor.
kötü durur
şalvar giy
Etek
Etek daha makbuldur
tayt giymesinlerde
Kilo ver
Güzel çorqplqr
Genis
Yakışanı giysin
Etek veya kot
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?