Arkadaşlar tek bir şey soracağım: Bir erkek kendisinden yakışıklı bir adamın tarzını örnek almadığında rüküş, bakımsız, tarzsız, dağ ayısı ilan edilirken onun tarzının örnek aldığında taklitçi, çakma, özenti ilan edilecekse çok afedersiniz ama bu adam dinazor kürkü mü giyecek? Hanımefendiler Allah rızası için biraz daha hakkaniyetli ve aklı selim yorumlar yapabilirler mi? Ne yapsak ne giysek; ne yapmasak ne giymesek suç oluyor. Ben bu kombini 20 senedir her kış giyiyorum. Şimdi sırf kıvanç çakması demesinler diye tüm kışlıkları mı çöpe mi atayım? Yollarda yüzer tane çakma Aleyna Tilki 200er tane Çin Malı Hadise görüyoruz da hiçbirine bir şey demiyoruz. Sırada ne var erkekleri çarmıha germek mi?
Ünlü olduklari icin bu kadar konu oluyor ve arasindan belli bir zaman gecmeden hemen yapilinca dikkat cekiyor normal olarak zaten senin dediğin gibi sokakta yüzler birbirinin ayni imsan var
İnsanlar tarza turza değil mizaca kişiliğe önem vermeli artık kıyafetin kaç farklı çeşidi olabilir ki eninde sonunda tekrara düşecek ama insanlık kişiliğini kaybederse bir daha geri gelmeyecek
Şu kıvancı aşagılıyanlar neyin kafasını yaşıyor anlamadım valla beğenmezsin eyw ama bu adamın yakışıklı olduğu gerçeğini değiştirmez yani, kaç milyon takipçisi var sanki siz umrundasınız adamın😂😂😂 yabancı kızların çoğu hasta kıvanca Allah Türk kezoların egolularından uzak tutsun