Magazin Özcan Deniz görünümlü Berdan Mardini’yi beğendiniz mi😂? sudealis Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor skkdkdösmskks hangisi özcan deniz ben de çıkaramadım, yeni imajını beğendiniz miiii berdanın 😂😂View this post on Instagram Özcan Deniz görünümlü Berdan Mardini’yi beğendiniz mi😂? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Xrem03 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İkisi de Belki gerçek kardeştir. Ama babası onları ayrı aileye vermiş gibi skdkfkf Hani şaban filmi vardı biliyorsun.😁😄😄😄😄😄🤣 1 0 Yorumla
CevapVerin518 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bu krolara ne kadar bakım yaparsan yap kroluk gitmiyor yav. 2 0 Yorumla
NA-KD Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl tabiki de hayir.. o ne bicim tarz yahu hadi saclari gectim o ceketi ne diye giymis ne deyip de giymis iyyyk 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl essege altın semer vursan aynı :)özcan kimdir ki bir digeri ona benzer :)) oscar alsalar izlemem iki tip :) 0 0 Yorumla
İmsomniacık Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ozcan bu ya bildigin ozcan yani😂ama o dekolte ne abi😂 2 0 Yorumla
Yocto_Yotta Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Berdan epilasyon yaptırmış onu anladık. Hani göğüs kılları :) :) :) 1 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Özcan Deniz'in foyası ortaya çıktı, Berdan'ın henüz çıkmadı. 1 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Sabahtan beri önüme çıkıyor şu soru cevap vereyim de çıkmasın 0 0 Yorumla
Birbucukacılıadana Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Al birini vur ötekine bit pazarında satılan eskimiş vazolara benzediler iyice 😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Al bir kiroyu, vur öteki kiroya. Sonrdan görme kirolarin ingiliz modasina uyumundan ancak bu cikiyor, herhalda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sorsan ben Kürdüm aslımı inkâr etmem dernama vaziyete bak ikisi de... 1 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Berdan abi yapma be.Senin o çene çukurunla sevdik biz 0 0 Yorumla
istanbulboys34 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Herkes aradığı taradığı imajı sabredince kesin buluyor 😂 0 0 Yorumla
ksftaxla Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Çok kudretli olduğu için çözdüm olayı ya azcık benziyor yani 0 0 Yorumla
DoğmayanGüneşim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Çok benziyor cidden bir burun benzemiyor o kadar 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benziyorlar zaten ama Özcan deniz biraz daha iyi 2 0 Yorumla
Sarisin4500 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Aşırı benziyo yaaa biri sarışın biri esmer 0 0 Yorumla
selambengeldim555 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl özcani biliyorumdaberdan mardini kimdi ya 0 0 Yorumla
all_we_need_is_love_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Berdan Mardini, Barmen Dardini olmuş 1 0 Yorumla
kırmızıojelikadınn Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Ne olmuş bu adama görmeyeli ya😂 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Magazin konusunda 690 cevap paylaştı. Soldaki miydi Özcan xD 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Magazin konusunda 520 cevap paylaştı. Ahaa 😂 hiç olmamış 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
İkisi de Belki gerçek kardeştir. Ama babası onları ayrı aileye vermiş gibi skdkfkf Hani şaban filmi vardı biliyorsun.😁😄😄😄😄😄🤣
Bu krolara ne kadar bakım yaparsan yap kroluk gitmiyor yav.
tabiki de hayir.. o ne bicim tarz yahu hadi saclari gectim o ceketi ne diye giymis ne deyip de giymis iyyyk
essege altın semer vursan aynı :)
özcan kimdir ki bir digeri ona benzer :))
oscar alsalar izlemem iki tip :)
Ozcan bu ya bildigin ozcan yani😂ama o dekolte ne abi😂
Berdan epilasyon yaptırmış onu anladık. Hani göğüs kılları :) :) :)
Özcan Deniz'in foyası ortaya çıktı, Berdan'ın henüz çıkmadı.
Sabahtan beri önüme çıkıyor şu soru cevap vereyim de çıkmasın
Al birini vur ötekine bit pazarında satılan eskimiş vazolara benzediler iyice 😄
Al bir kiroyu, vur öteki kiroya. Sonrdan görme kirolarin ingiliz modasina uyumundan ancak bu cikiyor, herhalda
Sorsan ben Kürdüm aslımı inkâr etmem dernama vaziyete bak ikisi de...
Berdan abi yapma be.
Senin o çene çukurunla sevdik biz
Herkes aradığı taradığı imajı sabredince kesin buluyor 😂
Çok kudretli olduğu için çözdüm olayı ya azcık benziyor yani
ikisi de 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢
Hepsi iğrenç yaratiklar
İkiside kro ve itici🤢🤢🤢🤢
Çok benziyor cidden bir burun benzemiyor o kadar
Benziyorlar zaten ama Özcan deniz biraz daha iyi
Aşırı benziyo yaaa biri sarışın biri esmer
özcani biliyorumda
berdan mardini kimdi ya