Moda & Stil Sizce bu sweatshirt nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güzel Fena değil Beğenmedim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce bu sweatshirt nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Evet iyi bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benzerini giyiyorum hoş bence 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler. Hediyelik olur mu sence basit duruyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana gelse hoşuma giderdi biraz da giyim tarzıyla alakalı sade giyinmeyi seviyorsa basit durmaz Yorumla Soran +1 yıl Anladım cok teşekkür ederim yorum için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Begenmedim 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Peki nasıl olmalı yani bana fikir önersen rica etsem. çünkü hediye alacağım da nasıl olsun bilmiyorum Yorumla Derinhayel +1 yıl Rengimi Yorumla Soran +1 yıl Hem renk hem de şekil olarak yani nasıl olmalı yazılı mi olsa cepli nasıl olmalı yani bilmiyorum erkek giyim nasıl olur. İlk defa hediye alıcam da Yorumla Derinhayel +1 yıl Bende hiç anlamam ben sadece renk olarak beğenmedim dedim😂 Yorumla Soran +1 yıl Sjsjsjs😂😂😂 yAa. Peki çok Teşekkür ederim yorum için , renk olarak kararsızım zaten bakalım Yorumla Derinhayel +1 yıl Başkaları bilen çıkar sorunda belki rica ederim Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Fena değil 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hediye olur mu sence yani kararsızım Yorumla
Birkışgüncesi Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Güzel rahat severim bu tür şeyleri 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Çok sade değil mi yani önü şekilli olanlardan mi alsam kararsız kaldım Yorumla Birkışgüncesi +1 yıl O kişisel zevke kalıyor, ben de desenli severim, ama böyle olacaksa da koyu renk daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim koyu alsam iyi olur öyleyse. Çok teşekkür ederim yorum için Yorumla Birkışgüncesi +1 yıl Ne demek, dediğim gibi bu tarz şeyler rahat olduğu için her yerde de giyilebilir, detaylar ise zevkine kalıyor Yorumla Soran +1 yıl Anladım gerçekten çok iyi oldu yorumun çok teşekkürler tekrar 🌸 Yorumla
itstheway Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl nasil istioyrsan onu giy birtanem kuzum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ama hediye olarak alacağım o yüzden kararsız kaldım hediyelik olur mu diye Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kesim güzel ama kuması tırt gıbı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi peki marka önersen hangi markadan alsam acaba. Çünkü hediye olarak vericem de fikir önerirsen rica etsem Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Loft , colin’s, jack&jones Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim bakayım o markalardan. Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Rica ederim Yorumla
hazir_cevap Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sade hoş 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hediye olur mu sence yani çok mu sade duruyor, renk konusunda kararsızım Yorumla hazir_cevap +1 yıl Valla ben böyle sade şeyleri severim. O yüzden bana etsen gayet hoşnut olurdum Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim beğenmen güzel 😂 ya kötü diye düşünüyordum da rahatladım 😅 Yorumla hazir_cevap +1 yıl Yok yok güzel. Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. Gayet güzel ama üstüne güzel bi mont da seç 0 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Başarılı ✌️ 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler. Hediye olarak versem kötü durmaz değil mi. Sence olur mu olmaz mı , basit mi duruyor Yorumla Qarismaa34 +1 yıl Bence şık begenmezse terket hediyenin kötü mü olurmuş Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 461 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet iyi bence
Benzerini giyiyorum hoş bence
Teşekkürler. Hediyelik olur mu sence basit duruyor mu
Bana gelse hoşuma giderdi biraz da giyim tarzıyla alakalı sade giyinmeyi seviyorsa basit durmaz
Anladım cok teşekkür ederim yorum için
Rica ederim
Begenmedim
Peki nasıl olmalı yani bana fikir önersen rica etsem. çünkü hediye alacağım da nasıl olsun bilmiyorum
Rengimi
Hem renk hem de şekil olarak yani nasıl olmalı yazılı mi olsa cepli nasıl olmalı yani bilmiyorum erkek giyim nasıl olur. İlk defa hediye alıcam da
Bende hiç anlamam ben sadece renk olarak beğenmedim dedim😂
Sjsjsjs😂😂😂 yAa. Peki çok Teşekkür ederim yorum için , renk olarak kararsızım zaten bakalım
Başkaları bilen çıkar sorunda belki rica ederim
Fena değil
Hediye olur mu sence yani kararsızım
Güzel rahat severim bu tür şeyleri
Çok sade değil mi yani önü şekilli olanlardan mi alsam kararsız kaldım
O kişisel zevke kalıyor, ben de desenli severim, ama böyle olacaksa da koyu renk daha iyi
Anladım teşekkür ederim koyu alsam iyi olur öyleyse. Çok teşekkür ederim yorum için
Ne demek, dediğim gibi bu tarz şeyler rahat olduğu için her yerde de giyilebilir, detaylar ise zevkine kalıyor
Anladım gerçekten çok iyi oldu yorumun çok teşekkürler tekrar 🌸
nasil istioyrsan onu giy birtanem kuzum
Teşekkürler ama hediye olarak alacağım o yüzden kararsız kaldım hediyelik olur mu diye
Kesim güzel ama kuması tırt gıbı
Öyle mi peki marka önersen hangi markadan alsam acaba. Çünkü hediye olarak vericem de fikir önerirsen rica etsem
Loft , colin’s, jack&jones
Çok teşekkür ederim bakayım o markalardan.
Rica ederim
Guzel başka rengi yok mu
Sade hoş
Hediye olur mu sence yani çok mu sade duruyor, renk konusunda kararsızım
Valla ben böyle sade şeyleri severim. O yüzden bana etsen gayet hoşnut olurdum
Çok teşekkür ederim beğenmen güzel 😂 ya kötü diye düşünüyordum da rahatladım 😅
Yok yok güzel.
benim boxerımı giysin, üstündede atletim
Gayet güzel ama üstüne güzel bi mont da seç
Başarılı ✌️
Teşekkürler. Hediye olarak versem kötü durmaz değil mi. Sence olur mu olmaz mı , basit mi duruyor
Bence şık begenmezse terket hediyenin kötü mü olurmuş
😂😂
Benim tarzım değil
Güzel
Güzel
Güzel
Güzel kombinlediğinde harika olur
Ortalama
Fena değil
çok sade.