Moda & Stil Bu sweatshirt nasıl sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor American Vintage marka 250 TL vericem 😐 fiyatını söylememin sebebi bu marka fiyat performans açısından nasıl kullanan var mı? Türkiyede pek bulunmuyor malum Bu sweatshirt nasıl sizce? Cevapla Marka Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Moda & Stil konusunda 663 cevap paylaştı. Ila amerivan vintage olsun diyorsan daha güzel modeleri var bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerden bulayım Türkiyede yokk Yorumla lumos_01 +1 yıl Tr de yaşamıyorum bilmiyorum ne kadar çeşitli 😅 Daha hos duran, baska markalarin ürünlerine bak icine sinsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beğenmedim açıkçası. Önemli olan benim için marka değil, ürünün kendisidir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ürünün kendisi için marka önemli oluyor zaten.. tarz, kalite vs markayla alakalı bir şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam. Yorumla
ÖldürülenMasumiyet Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Tek başına kötü gibi nasıl kombinleyecegine bağlı 0 0 Yorumla
sahmus-26 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl guzeller 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kullandın mıı daha önce kaliteli mi? Yorumla sahmus-26 +1 yıl ben böyle giymiyorum hep gömlek yaa poloshirt giyerim Yorumla
Seda131 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Git zara giy illa yurt dışı olmak zorunda mı 0 0 Yorumla
Meyussssss Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl çok kötü bu markanın daha güzel ürünleri var. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nerden bulayım Türkiyede yokk Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 619 cevap paylaştı. Rengi kotu 0 0 Yorumla
minikbira Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Berbat 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Pardon ne giyiyorsunuz nerden giyiniyorsunuz da dünyaca ünlü kaliteli bir markanın düz bir sweatini beğenmeyecek kadar 😂 komik doğrusu Yorumla minikbira +1 yıl Sormuşsun söyledik güzelim tatava yapma Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ila amerivan vintage olsun diyorsan daha güzel modeleri var bence
Nerden bulayım Türkiyede yokk
Tr de yaşamıyorum bilmiyorum ne kadar çeşitli 😅 Daha hos duran, baska markalarin ürünlerine bak icine sinsin
Beğenmedim açıkçası. Önemli olan benim için marka değil, ürünün kendisidir.
Ürünün kendisi için marka önemli oluyor zaten.. tarz, kalite vs markayla alakalı bir şey
Tamam.
Sen beğendiysen sıkıntı yok
Tek başına kötü gibi nasıl kombinleyecegine bağlı
guzeller
Kullandın mıı daha önce kaliteli mi?
ben böyle giymiyorum hep gömlek yaa poloshirt giyerim
Git zara giy illa yurt dışı olmak zorunda mı
çok kötü bu markanın daha güzel ürünleri var.
Nerden bulayım Türkiyede yokk
Güzel değil.
Bizımla diyılsın
Beğenmedim
Beğenmedim
Rengi kotu
Berbat
Pardon ne giyiyorsunuz nerden giyiniyorsunuz da dünyaca ünlü kaliteli bir markanın düz bir sweatini beğenmeyecek kadar 😂 komik doğrusu
Sormuşsun söyledik güzelim tatava yapma
🤣🤣🤣