Moda & Stil Deri pantolonun modası geçti mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor .Üniversitede sadece ben giyince bi garip hissettirmedi değil yani 🙄 Deri pantolonun modası geçti mi? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. hayır geçmedi 0 0 Yorumla
54arslan54 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Fiziğine güveniyorsan hiç Bi zaman modası geçmez deri pantolonun taktın bunlar tarz meselesi 0 0 Yorumla
Gelecek_Karanlık Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl şu an azaldı ama eskiden neydi ya iğrenç bacakları olan bile giyiyordu :D 0 0 Yorumla
damlagh1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hayır ne alakası var ben giyiyorum hala ve etrafımdakiler cok beğeniyor yakıştırıyor kendileri de almak istiyor ayrıca cok havalı duruyor 0 0 Yorumla
King_Baudoin Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bence sende iyi durmuş salla modayı 0 0 Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hayır ama öyle tayt gibi olanların modası geçti 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pek gördüğümü söyleyemem. 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı. Geçti gibi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hayır geçmedi
Fiziğine güveniyorsan hiç Bi zaman modası geçmez deri pantolonun taktın bunlar tarz meselesi
şu an azaldı ama eskiden neydi ya iğrenç bacakları olan bile giyiyordu :D
Hayır ne alakası var ben giyiyorum hala ve etrafımdakiler cok beğeniyor yakıştırıyor kendileri de almak istiyor ayrıca cok havalı duruyor
hiç geçmedi aşırı çekici bence
Sen misin görseldeki 🙄
Yakışmıyor bence
Bence sende iyi durmuş salla modayı
Hayır ama öyle tayt gibi olanların modası geçti
Pek gördüğümü söyleyemem.
Bilmiyorum ama çok yakışmış sana :)
o deri ile kucakta iyi gidersin
foto atsana
geçsin artık çok ucuz duruyor
Ya kendine yakistiryrsan boş ver hangi üni bu
Geçti gibi.