Ben buse için konuşmuyorum ama zenginlerin çocukları ve eşlerinin özellikle aptal olduğunu düşünüyorum. ya da sonradan görme kişilerin. Bakıyorum adam 3 tane çileği cikolataya bandırmış 200 tl veriyorlar. Beymenden 1 tişörte 20 bin veriyorlar. Özel modacıları var ama pazardan giyinen fakir daha şık vs vs
20bin Tl değerindeki dediğin para, uluslararası camiida düşük birimlerle telafi ediliyorki, bizdeki gibi aa ayakkabıyı kaça aldın moruk gibi diyalogları yok. fiyat olarak normal. 2. Magazin gündeminde olan birinin standart giymeleri ses getirmiyor, dikkat çekmek eleştirilmek konusulmak için bu tarzları seçenler zaten hedefine ulaşıyor. garip bir modeli konuşmamak emin olki daha sıradanlaştırır Buse hanımın hamlesini :)
Allah az verip aratmasın fazla verip azdırmasın. Bir tarafta bir lokma yiyeceğe muhtaç bir kesim diğer tarafta parası bol saçma sapan yerlere harcama yapan varlıklı kesim
israf ve kibir ve benliklerin yükseldigi bir toplumun helak olma ihtimali daha yüksek diye bir fikir görüsündeyim tabi fikirler her zaman gelistirilir bunu da bilyiorsunuz özgür düsünce hakkina sahip oldugum icin kendim olmaya ve konusmaya karar verdim
@pirpirella000 😂😂 işte her şey aynı an da olmuyor bunlarda para var zevk yok bizde zevk var ama para yok en azından ayakkabıya 20 bin verecek kadar yok yani 😄
Bendede yok valla olsada almamda ayri bi mesele bide harbiden para cok olunca patates sogan alir gibi gunah paraya valla yazik guzel de degil bizeneee🙄🙄🙄