eskiyen yırtılan neyiniz varsa artık atmayın. Görünen o ki, artık moda bu! “Son yıllarda modada eski görünümlü kıyafetlere rağbet var. Lüks modanın gittiği bu yön insanları endişelendirse de, markalar bunu abartmaktan geri durmuyor. Son olarak Balenciaga çıkaracağı yeni ayakkabıları duyurdu ve insanlar bu tasarımlara isyan etti.”𝓢𝓸𝓼𝔂𝓮𝓽𝓲𝓬 #sosyetic
Böyle moda mı olur? Balenciaga'nın yeni aşırı eskitilmiş ayakkabılarının fiyatı 8000 TL, nasıl buldunuz?
Delinin biri kuyuya taş atıyor moda diye herkes peşine sürükleniyor ve bunu bildikleri için de firmalar bizlerle dalga geçercesine ve yetişkin bir insan değil de aptala anlatılan bir konu gibi önümüze sunuyor. Onlar bizlerin aptal olduğunu anladı ama moda gözümüzü öyle kör etmiş ki bizler onların bu durumunu göremiyoruz.
Bir ara da çöp poşeti gibi bir çanta vardı araba parasına. Maalesef insanlar bu konuda çok yanlış yapıyor. Üç beş tane kız-erkek, bir kahveciye gidip story atıp entellektüel olduğunu düşünüyor. Orada kahve içmeyi statü sayıyor. Sonra herkes peşinden gidiyor ve 2-3 TL'lik içeceğe 38 TL veriyor. Ben sırf bu marka için bu ürünleri alacak psikopatların olduğuna inanıyorum. İnsanların marjinal olma, kendini toplumdan soyutlama çabası daha neler ürettirecek, göreceğiz. 🙂
İnsanların acelesi var eskitilmiş yıpranmış görünüm için yılların geçmesine tahammülü kalmadı kimsenin zamandan kâr ettiren tasarımlar vakit nakittir yıllar üzerinden sekizbin lira kaç yıla tekabül ediyor 😅😅🍀🍀
Yakında tüm türkiyede bunalrı görmek çok sıradan olacak bu modacı ileri görüşlüymüş tebrik ediyorum onu hergün gelen zamlardan sonra atmaya kıyamacağımız çok kıyafet ve elbiseleriniz olacak..
Ya birkaç yıl önce bunu giyenler fakir oluyordu, niye söz konusu moda olunca zengin oluyor ¿Şaka gibi resmen!! Birde bunu alan bazı sa lak lar var. Yani yazık ya, cidden.
Bir zamanlar bunları giyenlerin yanından geçemeyen sözümona moda aklı, kalkıp bir de yetmiyormuş gibi fakirin üzerinden moda oluşturmaya çalışıyor. Kesin alan vardır, hatta bunun için mağaza mağaza dolaşan garabet tayfası bile vardır.
Toplumdaki hem zengin hem zevksiz hem enayi aynı anda olabilen insanlar ortaya çıksın diye yapılmış bir proje. Tebriks and tenks Baciniyagala markasına..
İnsanlara her şeyi kabullendirmek kolay. Örneğin lgbt 5 yıl öncesine kadar çok anormal birşeyken şu an dizilerde onların öpüşme sahnesinden geçilmiyor. Tüm bunlar kim yönetiyor bilmiyorum ama oldukça başrılı yönetiyor. Bu da aynı şekilde kabul ettirirlir herkes bunu giyer merak etmeyin.