Ben cogunlukla tayt giyerim ama kalın ince degil , Erkekler tayt giyen kızları fazla beğenmiyor neden?
Cevabın nedir?
+1 yılçok şık ve bedeninizde estetik duran modellerdir taytlar. sadece sizler kalçalarınızı çok belli edecek çekilde üzerinize kısa kısa kıyafet giymeyin taytınızla birlikte...
üzerinize kalçalarınızı örtecek bir kıyafetle taytınızı giydiğinizde daha şık ve çekici oluyorsunuz...02 Yorumla- +1 yıl
Peki :D
- +1 yıl
:D
...
En İyi Cevaplar
Beğenmeyenlerin kendi sorunu. Ben tayt çok severim.
1311 Yorumla- +1 yıl
iyi tamam sen karını millete göstermekten zevk alıyorsan biz bişey diyemeyiz
- +1 yıl
Bu soruya yorum atanların kafası neden 1920'lerde falan kalmiş
- +1 yıl
yok biz baskı yapmıyoruz biz sadece görüşümüzü söylüyoruz burası özgür bir ülke biz de görüşlerini söyleyen insanlarız asıl bunu 1920 kafası olarak değerlendirmek bir yerde baskıya girer iyi günler
Erkekler tayt giyen kızlara bakar bakılmayacak gibi değil ki ben bayan olmama rağmen gözlerim gidiyo işte (: tayt giyeceğine hiç birşey giyme. Tayt giyeceksen de evinde sadece özeline giy. Dışarıda herkese kendini sergilemek niye...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak taytın gerçekten hakkını verenler var www.delikeci.com/.../20121223170740076.jpg birde böyle giyinip gerçekten mide bulandıranlar var ve yakışmadığının farkındalarda. galeri8.uludagsozluk.com/.../...%C4%9Fi_550844.jpg
22 Yorumla- +1 yıl
çok iyi değinmişsin
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
154Cevap
+1 yılBen pantalon giymeyen birisiyim Ya etek ya şort ya da tayt. Eğer birisi gelip tayt giydiğin için sana cinsel obje gözüyle bakıyorum derse yumruğu suratina yiyebilir. Pantalon ve taytın bir farkı yoktur. Dışarıda karısına tayt giymesine izin verdi diye adama neler demişsiniz, gerikafalılıktan başka birşey değildir. Ha halen gericiyim diyorsanız karılarınıza çarşaf giydirip gezdirin
44 Yorumla- +1 yıl
Okuduğunu anlamama gibi bir problemin var sanırım.
Tayt ya bu tangadan bahsetmiyoruz. Teshircilikmis. l*n dar etekle de belli oluyor kimse ona bu kadar laf etmiyor. Belki izmirde yasadigim icindir bilmiyorum ama tayt giyenlere kotu kadin gozuyle bakanlar en ahlaksiz insanlardir. Tamamen gerici yobaz kendi ici fesattirlar. Kendi gozune uckuruna hakim olmayi ogrenin kadinlarin ne giyecegine hukmetmeyi degil. Gelip de yobazin biri yorum yapmasin kendi cehaletini baska yerde yazsin rica ediyorum.
24 Yorumla- +1 yıl
Adamsin
La arkadaş bir erkek nasıl olurda senin giydigin tayti beğenmez ya varya senin o giydiğini tayt benim aklımı basımdan alıp taaaa taytin en derinlerine götürüyor cildiriyorum tayt gorunce bence size çok yakisiyor seksi gösteriyor ha dersen ki erkler çok bakıyor iste ozman giyme derim ama rahatsinizdir tayt içinde bide böyle kıpkırmızı bir tayt varya of offf
01 Yorumla- +1 yıl
:Dahahgaj tamam
Bu soruyu
oo.. çok güzel tabi , gayet medeni ve herkese yakışan giysi, giyin kızlar giyin dememiz beklentisi ile sorduğun ve tepki gösterenler, sevmeyenler olduğu için bunu kabul edemiyorsun ve kendini taytın giyilesi bir kıyafet olduğunu kendine kabul ettirmek için sorduğun belli, aksini söyleyen herkes de eksi almış zaten.. bunu sırf sen degil giyen kızlar da böyle düşünüyordur.. not: kendi fikrim , begenmenize gerek yok00 YorumlaYakışan giysin bence, dolmuş anımı anlatayım bu olay travmalara yol açtı. Çok kalabalık olunca tayt giyen fil kıvamında bir kızın dötüde direk kafamın yanındaydı ilerlerken çoğu kez görüntü kirliliğini görmemeye çalıştım ama nafile o kilolu ve tayt giymiş bir hanım kızımızdı diyelim, daha fazla dayanamayip kaptan müsait bir yer dedim :( kilolu kızlar allah aşkına giymesin :D
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahh aynen giymesinler. ss. s
asla ayrımcılık olarak anlamayın ama bazı kızlarımız giyiyor streç filme sarılmış dana eti gibi oluyo yani ne biliyim o tayt üzerine saplanmış gibi giyinmeyi bilene yakışır neden yakışmasın
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Tayt kızlar icin başka birşey herdede Şifa gibi birşey D:
Hem Bacakları Kalcayı topluyor hem uzun gösderiyor hem vücüdu diri gösderiyor hemde
Rahat olduklarını Söylüyorlar Bazılarında Fena Deyilde Deri Ve geyikli Nediryaaaa
Birde siyah taytın icine Kırmızı Kalın Lastikli camaşır giymeseniz iyi olucak :D
Diyceklerim bu kadar :D00 Yorumla
+1 yılbu soruda sorulurmu... aama o taytı çıkarmak dahada yakışıyoo... nasıl bir erotizmdir... geçende bir kız gördüm tayt giymiş sanırsın kısa şort altına çorap giymiş ama biraz dikkatli bakınca taytmış l*n bu dedirten taytlar yakışmıyo... çok ince olupta tenini gösteren taytlarda trafik kazası nedeni
00 Yorumla
+1 yılburası Türkiye burada erkekler anneleri eşleri kızları akrabaları hariç bütün kızlar çıplak gezsin ister tayt giymeyi ben kızlara yakıştırmam neden çünkü sadece cinsel obje olduğunuzu gözler önüne sermiş olursunuz
40 YorumlaBen kendimi parçalarım gene giydirmem sevgilim e
Diğer kızlar pek umrumda olmaz jartiyer le gezginler banane.183 Yorumla- +1 yıl
Paçalı don da mı olmaz? :S
Üzerine arkamı kapatacak salaş hırka altına Yarım çizme ile konbiliyorum çok şık oluyor. Erkeklerin ne düşündúgü umrumda degil sonuçta onlar için giyınmiyorum
30 Yorumla
+1 yılBazılarına cidden yakışmıyor =/
galeri7.uludagsozluk.com/.../...man-kiz_283735.jpg02 Yorumla- +1 yıl
İy bune be :D
- +1 yıl
Ben yakışanların casp'ini atmıştım oysa =/
tabi ki yakışır ama edepli giyinirsen mesela tayt tek giyilmez üstüne tunik tarzı mahremini örten bişey giyiceksin çünkü tayt hatları da çok belli ediyo çamaşırını da o yüzden çirkin bir görüntü oluşturmamak için taytı düzgün parçayla kombinliyceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAramızda kalsın ama erkekler kadınları çırılçıplak nasıl dışarıda gezdiririz diye düşünmüşler ve sonra taytı keşfedip moda diye kızlara yutturmuşlar. Sizde garibim çırılçıplak dışarıda geziyonuz giyindim sanıyorsunuz kendinizi bizde bakıyoruz çok gülüyoruz size. Akıllı bıdıklar sizi.
02 Yorumla- +1 yıl
Guldum
Cevap sahibi+1 yıldoğru ama.
Şimdi 80-90 kilo arası kilosu olan ya da kurdan gibi bacakları olan kızlar giyince sence güzel duruyo mu? Durmuyo ve kizlarimizin %80 i bu şekilde olduğu için önyargı oluşmuş galiba yoksa vucut hatları düzgün olan biri bim poşetide giyse yakışır
12 Yorumla- +1 yıl
aynen
tayt kızlara çok yakışıyor ve çok seksi gösteriyor sevmiyorum diyen erkek samimiyetsizdir yalancıdır sinsidir.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılAnlamiyorum ya tayt dediginiz incecik olmak zorunda mı ki? ic camasiri goruncek kadar giymedim simdiye kadar ve hep tayt giyerim daha rahat oluyor genelde. Hayir cidden incecik tayt ustune kisa seyler mi giyiyor Turkiyedeki kizlar?
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende ince giymem
- +1 yıl
Ama vallahi kilolu kizlara yakismiyo :( giysinler saygi duyuyorum ama gercekten kotu duruyo
Cunku gıymelerı bılmıyolar, kısa kısa giyiyorlar hersey ortada onun ustune uzun beyaz bluz gyıceksın altınada sıyah bır tayt gibi. güzel kombin yapman lazım bızım kızlar dolasıyor ortada salaş salaş. olmuyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
çok zayıf ve kilolu kızlara yakışmıyor bence. 55-60 kiloya çok ii oluyor tabi boyuda 165 civarı olcak
20 Yorumla
+1 yılFiziğe bağlı o fiziği iyi olan pijama gelsin seksi gözükür. Ben şahsen sevmiyorum pantolon veya etekten yanayım.
20 Yorumla
+1 yılOnu diyen halt etmiş nasıl yakışmaz gayet güzel oluyor. Hem kızlar güzel varlıklardır bir şekilde yakışanı bulup yaparlar dert etme :)
10 Yorumla
+1 yılFizigi guzel olana yakisiyor bence ama erkekler. o amacla bakmiyorlar. Mesela ben hic ciddi. dusundugu kiza tayt giydiren erkek gormedim.
10 YorumlaYa simdi yakisanlar var yakismayanlar var yakisanlar giysin :)) bazılari giyiyor desenli sekilde bacak kocaman taytin üstündeki desen kucucuk olmasi gerekirken kafam kadar büyümüş oluyor bide oyle bise var :D
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahha
bazılarına çok güzel yakışıyor :)
www.kizlarmoda.com/.../00 Yorumla
+1 yılBen pek yakıştırmıyorum. Erkekler de farklı gözle bakıyorlar.
20 YorumlaLa montofon gibi olanca var fıstık gibi olada. Kendilerine yakışmıyorsa giymeyecekler. Zorla güzellik olmuyooooooo
10 Yorumla
+1 yılTayt vücudu çok belli ediyor ben bikaç yıldır giymiyorum. Dışarı gezmek için çıkıyoruz sonuçta vücut sergilemek için değil
30 Yorumla
+1 yılOnlar begenmiyo diye tayttan mi vazgecmeliyiz?
ASLAAA...24 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle :DD
- +1 yıl
:Ddd
- +1 yıl
@jaguarfx yaw he he
Tayti herkez tasiyamaz aslinda coguna yakisiyor ama helede 50 60 li yaslar :))) giyenlerrr offf bitiyorum onlara yavv ne cesarett valla helal olsunn fizigine guvenen giyerrr ama aynaya bakmali en oncee :)
10 Yorumla
+1 yılkalçaları büyükse ve tayt kalçanın arasına kaçıyorsa ve yürürken hafif hafif sallanıyorsa içerdeki kilodun rengini gösteriyorsa bence hayet hoştur.
00 Yorumla
+1 yıldürüst olayım. tayt giyen kızlar bana pek güven vermiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltayt giymeye bir standrt getirilsin. hani mesela belirli kilodan sonra tayt giyilmesin o zaman yakışır :)
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Cevap sahibi+1 yılstreç filme sarılmış balina görmek istemiyoruz
Tayttan daha rahatı mı var onun verdiği rahatlığı bana ne elbise veriyor ke şort ne etek bos ver kimse beğenmesin sen icinde rahatsan sorun yok :)
41 Yorumlabugün çok soruldu bu... yakışmıyor ama Seksi gösteriyor
010 Yorumla- +1 yıl
hımm :D
- +1 yıl
evetde ince degil
- +1 yıl
tamam :D
- +1 yıl
Ben kendime yakıstırdıktan sonra sana ne gerek?:D
- +1 yıl
ikile :D
+1 yılCinsel objeden öte değiller...
112 Yorumla- +1 yıl
hahha :D
+1 yılBende begenmiyorum acikcasi ama sevgilime giydirmem ayaklari falan bana komik gelio evli degilsin bisry degilsin kizin babasi karismiyosa sanane sadece yakismadigini soylerim :)))
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım yakışan var yakışmayan var. Geniş kalçalara sahip olan bir bayan giyse olmaz. Teşhir eder o görüntü. Ancak zayıf bir bayan üzerine tunikle kullanırsa olur.
00 YorumlaBeğeniyorlar ama sevgilileri, sevdikleri giyince beğenmiyorlar mesele bu işte. Sende giymesen iyi olurdu aslında. :D :D
020 Yorumla- +1 yıl
neden :D
- +1 yıl
:) merak ettigim icin olabilirmi? :d
- +1 yıl
Erkek beğenir fizik ön planda kadının dişiliği göz önünde beğenmez çünkü başka bir erkeğin sevgilisine eşine baktığı gözle bakılmasını istemez sende giymesen iyi olurdu sonuçta bir ekosistemde yaşıyoruz yaşı gelmiş amcalarımız kalpten yeni yetmeler akıl sağlığından olmasın boş yere. :)
- +1 yıl
Ahahah aynen :d herkes senin gibi dusnmyo ama neyse tesekkurler
- +1 yıl
:DD nasil dusundugunu gormuyormusun?
- +1 yıl
Ahah anladim :D
- +1 yıl
Yoo niyeymis :D
- +1 yıl
Tamamda niye :D
- +1 yıl
:dahah dogrudur ama uykm yok :D
- +1 yıl
Uyumamak icin dertlimi olmak lazim :d
- +1 yıl
Yani :D
Hatlarını son derece belli eden şeyler giyen kızları sevmiyorum beğenmiyorum. Kot pantolondan kurtulduk derken bide tayt çıktı. Niye uzun desenli çiçekli elbiseler giymiyorsunuz anlamıyorum.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBahsettiğin kız elinde tayt tutup çıplak olarak bu soruyu soruyorsa yakışır.
00 Yorumla
+1 yılistersem giyerim istersem giymem ve diğerlerinin ne düşündüğü de zerre umrumda olmaz konu kilit.
02 Yorumlatayt kızlara %90' yakışıyor mini şortta öyle *-* gidip sarılasım geliyo lann :D
00 Yorumla
+1 yılbenm kız arkadaşım giymesinde kim giyerse giysin beni ilgilendirmez yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInce kalin fark etmez her turlusunu cok begenirim fakat ince giydiginde tunikle giymesi sartiyla. Fizigin guzelse hep tayt giy zaten diger turlu haksizlik edersij o fizige :)
00 Yorumla
+1 yılİsteyen giysin. çok kilolu obez bir kadın sırf millet ne der diye istediğini giymezse yemişim öyle işi. herkes özgür.
00 Yorumla
+1 yılerkek seni kıyafetinle sevecekse hic sevmesin cünkü kullanacaktır ack olmadıktan sonra hertürlüsü yakışırr...
10 YorumlaBence yakışmıyor. Ben kendim vücudumu herkese sergılemekten yana değilim. Yoksa bir anlamı kalmıyor.
00 YorumlaTayt giymekte sorun yok bende giyiyorum ama üstüne öyle kısacık kısacık şeyler giyilmez. Arkanı örtecek kadar uzun şeyler giyilmeli.
00 Yorumlaarkadasım yakışıyo eyvallah ama tüm ilgiyide tüm bakışlarıda topluyor bu yüzden ben kızların tayt giymelerine karşıyım
10 YorumlaModa & Stil konusunda 372 cevap paylaştı. ben dışarda giymem zaten ama evet erkeklerin geneli beğenmiyormuş şaşırdım
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
işin gerçeği seksilik katıyor kadının hatlarını çıkarıyor o yüzden çoğu erkek beğenir ama işin gerçeği sevgilin felan varsa kıskanması normal çünkü çoğu erkeğin gözü sende olur
00 Yorumla
+1 yıl@Mathi bu konu senin ilgi alanin ben cekiliyorum aradan ^^
07 Yorumla- +1 yıl
He he inandik. Yeme simdi bizi :S @Mathi
- +1 yıl
@Mathi biliyoruz ^^
- +1 yıl
Ahahahahah :D isine bak sen cok konustun :P @Mathi
Gizli Üye(30-35)+1 yılafedersinde taytı giyip popo ve diğer kısmı kapatacak uzunlukta bişeyler giyilmeli her bokunuz görünüyor bence itici :D
00 Yorumla
+1 yılÇıplak gorunuyorsunuz kalca on taraf hersey meydanda yani zahmet edip giymeyin ben ce
00 Yorumlaoyle bı genelleme yapman yalnıs bende yakıstıgını dusunuyorum. begenmeyenlerın kendı sorunu
01 YorumlaGüzel olsa bile dışarda giydirmem evde anca. Çarpık bacaklıysa evdede giymesin
20 Yorumla
+1 yılhiç hoşuma gitmez. hatta midemi bulandırır desem yeridir.
10 Yorumla
+1 yılRahat evet ama boyu kısa ve kalın bacaklı olanlar giymesin bu çok itici!!!
23 Yorumla- +1 yıl
Bence de top misali tombul tombul yuvarlanıp gidiyorlar sanki :)?
- +1 yıl
Aynen :) eksi almışım kimlerden aldığım malum :D
- +1 yıl
Tamam canım sen dedin ya giymez şimdi kimse
Kim demiş beğenmiyor diye.. eğer kim ki demiş yalan söylemiş bilesin :)
00 Yorumlaher zaman söylemişimdir çirkin kız yoktur taytsız kız vardır
10 Yorumla- Devamını Gör (136)
Devamını Gör(181)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem