Moda & Stil Sizce Hangi Deri Mont Modeli Daha Güzel? SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor BİRİNCİ MODELİKİNCİ MODELÜÇÜNCÜ MODELBu 3 deri ceket modeli arasından sizce hangisi daha güzel bir modele sahip? Sizce Hangi Deri Mont Modeli Daha Güzel? Cevapla Mont Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. 3 numara kapsonlu olması zaten bir avantaj 1 1 Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl 2. Modelde de kapşon mevcut aslında ama takılı değil yani 2. ve 3. modellerde kapşon var ancak 1 de kapşon yok. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Birincisi 1 2 Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl İkinci model nasıl sence? u Barış_LonelyForever +1 yıl Oda iyi knk sondaki de iyi ama daha çok mont gibi durmuş
shepast_away Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl 1. modeli beğendim hepsinden daha şık duruyor bence. senin içine en çok sinen hangisi? 1 3 Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl 1. deri ceket bu modelde iyi durmuş ama ben bu modelin hemen hemen aynısını bir giyim mağazasında gördüğümde pek beğenmemiştim aslında ama yinede bir kafa kurcalıyor. Yorumla shepast_away +1 yıl kararsız kalmak zor bi şey 😄 Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Öyle gerçekten Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı. Üçüncü sıradakini direkt eliyorum. İkinci de fena değil ama birincisi klasik de olsa güzel. 1 2 Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Görüş için teşekkürler. Yorumla DorothyBabe +1 yıl Rica ederim Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ilk model daha spor olduğu için kombinlemen kolay olur, birinci 1 4 Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl İkincisi nasıl sizce? Yorumla ohshiit +1 yıl ikinci model daha klasik, günlük giyim tarzına göre hangisi daha kolay kombinlenirse onu almanı tavsiye ederim Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Anladım, öneri için teşekkürler. Yorumla ohshiit +1 yıl rica ederim Yorumla
11aynurcanq11 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl 1. ve 2. arasında kaldım 1 3 Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl En çok arada kalınan seçenek o oldu yani birincisinde model iyi taşımış ama gördüğümde askıda pek de gösterişli gelmemişti bana. Yorumla 11aynurcanq11 +1 yıl o zaman 2. modeli tercih et bence hem daha kullanışlı görunuyo Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Öneri için teşekkürler 🙏 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl 3 çok güzel 1 1 Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Bende 3 ü beğendim bayağı. Yorumla
EdaQuenn123 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl üsteki 1 6 Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl İkinci model nasıl peki tabi sizce? Yorumla lxlxlxlxl3535 1 yıl @SporcuMan18013 hangisini aldınız merak ettim Yorumla SporcuMan18013 1 yıl @lxlxlxlxl3535 3. yü almıştım da maalesef uzun kullanmak mümkün olmadı, aldıktan bir süre sonra kaybetmiştim😂 Yorumla lxlxlxlxl3535 1 yıl Tüh ya o kadar da emek vermiştin burada sağlık olsun Yorumla SporcuMan18013 1 yıl @lxlxlxlxl3535 Aynen ya sağlık olsun bir daha alırım nasıl olsa Yorumla lxlxlxlxl3535 1 yıl Xper 1 yzrmsn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
3 numara kapsonlu olması zaten bir avantaj
2. Modelde de kapşon mevcut aslında ama takılı değil yani 2. ve 3. modellerde kapşon var ancak 1 de kapşon yok.
Birincisi
İkinci model nasıl sence?
Oda iyi knk sondaki de iyi ama daha çok mont gibi durmuş
1. modeli beğendim hepsinden daha şık duruyor bence. senin içine en çok sinen hangisi?
1. deri ceket bu modelde iyi durmuş ama ben bu modelin hemen hemen aynısını bir giyim mağazasında gördüğümde pek beğenmemiştim aslında ama yinede bir kafa kurcalıyor.
kararsız kalmak zor bi şey 😄
Öyle gerçekten
Üçüncü sıradakini direkt eliyorum. İkinci de fena değil ama birincisi klasik de olsa güzel.
Görüş için teşekkürler.
Rica ederim
ilk model daha spor olduğu için kombinlemen kolay olur, birinci
İkincisi nasıl sizce?
ikinci model daha klasik, günlük giyim tarzına göre hangisi daha kolay kombinlenirse onu almanı tavsiye ederim
Anladım, öneri için teşekkürler.
rica ederim
1. ve 2. arasında kaldım
En çok arada kalınan seçenek o oldu yani birincisinde model iyi taşımış ama gördüğümde askıda pek de gösterişli gelmemişti bana.
o zaman 2. modeli tercih et bence hem daha kullanışlı görunuyo
Öneri için teşekkürler 🙏
3 çok güzel
Bende 3 ü beğendim bayağı.
üsteki
İkinci model nasıl peki tabi sizce?
@SporcuMan18013 hangisini aldınız merak ettim
@lxlxlxlxl3535 3. yü almıştım da maalesef uzun kullanmak mümkün olmadı, aldıktan bir süre sonra kaybetmiştim😂
Tüh ya o kadar da emek vermiştin burada sağlık olsun
@lxlxlxlxl3535 Aynen ya sağlık olsun bir daha alırım nasıl olsa
Xper 1 yzrmsn