https://www.hizliresim.com/wnk2bfu
Altımdakini değiştirdim yine olmadı. Galiba birinin dediği gibi çıplak gidicem ya da kendimi kesicem. İmdo yeto
Ödül töreni var izleyici olarak katılıcam abartıya kaçmadan ne giymeliyim?

Yani bu pantulda beni uzun gösteriyo ama bluzla olmadı sanki aaağğğ ne giyicem imdo
Bu tarz bir kombin aşırı uyumsuz.
Güzel bir elbise giymelisin sadece ve şık olmalı ve dekoltesi olmalı biraz da.
Topuklu bir ayakkabı üzerine güzel bir kürklü manto veya blazer ceket işte şimdi taş gibi oldun bu tarz Bi kombinle en fazla markete gidersin kusura bakma
Sorry
Olmamış ki 😄 Ben, izleyici gibi giy, ödül alacamış gibi abartma yazacaktım ama artık şöyle diyeyim. İzleyici gibi giy, törenden çıkanları kapıda çevirip rahatsız edenler gibi değil 😄
Ödül töreni için kot pantolon fazla basit kaçmaz mı? Bence kumaş pantolon veya tek parça elbise tercih etmelisin. Mümkünse üstüne de başka bir şey giy çünkü daha günlük bir crop gibi duruyor.
Tamam fark etmez
Cevap
52Cevap
Bence bu çok yakışmış, özellikle yeşil mavi siyah renkleri uyumlu, hem abartı değil ama aynı zamanda dikkat çekici
AAĞĞĞ EİG
✨✨
Normal klasik giyin normal hayat şartlarında nasıl giyiniyorsan artık oraya da öyle git. Sadece izleyici olarak gideceksi sonuçta fazla değişime gerek yok.
bak şimdi benim bildiğim yani giyinirken dikkat ettiğim kendi uydurduğum kural giydiğinde en çok kendini gösteren kıyafetin rengine uygun kıyafet seçmek uygun değil yakında olabilir şimdi sana baktığımızda birkere o yeşilli bluz altına pantolon özellikle kot hiç olmamış bluz daha böyle ağır iken kot pantolon ne bilim yanlış seçim , üzerindeki siyah ceket gayet ideal bluza uygun ve ikiside koyu tonlar
Odul toreni nerde olucak? Nasil bir odul? Davet ne kadar buyuk kisi sayisi falan? Sen bu seyle ne kadar alakalisin siradan davetli mi yasa birinin yaninda partner mi ya da odul alabilcek biri mi?
Ona gore bisi onerim
Kot pantolon çok sıradan ve günlük olur. Güncellemeye attığın fotoğraftaki etek daha iyi olmuş. Blüz de iyi.
görende sahneye çıkıcsın sanar.. amma abarttın neyseki sonradan attığın fotodaki halin yeterli
güncellemedeki halin yeterli.. fazla telaş yapmana gerek yok
Bu soğukta mini etekten daha dikkat çekici bir kıyafet olamaz. Herkes yanıyor gözüyle bakar, yönetim kurulu senin bu başarını göz ardı etmez.
Yalnız cesaretin harika
O değil, buradaki
Anlatamadım, boş ver
Resmen vahşi bir ormana seke seke giren ceylan gibisin.
Siteyi tanımıyorsun henüz eheh
burada büyüp derken? Sende mi 14 yaşında ergen girenlerdensin? Bide bana ayak yapıyor 🤔😏
Reiss ver elini öpeyim
Al seni öpsün 🤣🦄
Bence kombin güzel olmuş ayakkabıyı beğenmedim
açtım bekliyorum ozaman ;)
farkedermi sen işe bebeğim :))))
Beylikdüzündeyim özele gel dm bekliyorum
Taylanını götürüyorlar haberin olsun
gördüm ben
At bekliyorum
günceldeki güzel :D fazla açılma derim ahahaha
millet sana saldıracakta onda ahahfsdaglflsh
neye karar verdin :D
güncel atsana ahsahsah
yeni soruda paylaş asmfgkadfs
Bemce etekle daha güzel durmuş etekle gidebilirsin bacak boyunda iyi ama bluzu ayakkabının renginde olabilir ya da kompile siyahta olabilir
Son linkteki fotoda harika çıkmışsın bebeğim ikiside çok hoş ve çok güzel etekli ayrı bir güzel yakisir bebeğime 🥰
Fistik gibi gorunuyosun evet ustune daha uygun bisey yakistir yeter fazlasiyla dikkat cekicisin zaten.
Açıklamadaki link açılmıyor çok takılma bence halledersin bişekilde
Pantene altın kelebek ödül törenine katilmayacaksan üstündeki uygundur
Sana en çok ne yakışıyorsa onu giy! Herkes sana karşı samimi cevaplar vermeyebilir!
bi tane tişört
bi tane pantalon
oldu bitti maşAllah
Çok güzelmiş kıyafetli hali böyleyse gerisini düşünemiyorum bile:)
Yanlis kot rengi. Eger ustune karar kildiysan.
Tum algi tamamen bozuk
Zarif ince takilar tercih etmelisin.
Ustundeki yesil kalacaksa eger
Kot unun rengi soft renk de olmali.
Boynun o. plana cikmasi gerekli bu yuzden sac toplu kalmasknlazim ya da bir bolumu sirtina atmalisin.
Ruju belirgin yapmamalisjn , ustundeki yesil kalacaksa
İşte buuu olmuş olmuş daaha ne istiyosun işte
Bence pantolonu çıkart çok kapalı göstermiş seni zaten üzerindeki koyu yeşil bu yüzden daha da kapatmış. Etek baya yakışmış sadece bacakların çok düz durmuş fileli çorap ya da ince bir çorap tercih edersen daha çok yakışacaktır eminim 😊😇
Resmi bir davete bu kıyafet? Abart biraz ne olmuş? Kırmızı bir tuvalet mesela?
Mini boydan elbise giy derin yırtmaçlı siyan kırmızı ruj
her genç kız gibi siyah ince külotlu çoraptan medet umabilirsin.
Nebicim karisin sen ya boyle karimi olur
Biraz agir basli ol basina demir filan bagla
Sagol allah razi olsun
pantoyu değiştirme bluz kötü sadece
Taş gibi kızıda beğeniyorlar pesss
Ben sana beğendim kız bu ol
Etekli iyi kanka
Deri pantolon olsa daha iyi olacak gibi
Bu ne lan ayakkabı ayrı bi alemden ceket ayrı Bi alemden, altı şişane üstü tophane misali
Kaymakam olarak mı gideceksin yoksa vali mı
Uuu o zaman şık dekolteli mavi renk elbisenizi giymelisiniz ortamın en güzel kızı sen olacaksın. 🤗
Bunun altına etek giysen daha iyi olur gibi
Olmuş sen giyersin de olmazmı
Böyle gayet güzel ve tatlısın
Etekle daha iyi
oha karnın çok iyi ya
Ustundeki olmus iste
Evet
çıtırın Instagram var mıı
Elbise giymelisin bence
Eleştirecek Bi yanın yokki🙂
Etek olmamış wk ayrıca göbeğin var lan
Üstündeki olmuş aşkım