Kalabalık olacak biraz ama aklımda hiçbir fikir yok, yardımmm🥹
21 gü
Kalabalık olacak biraz ama aklımda hiçbir fikir yok, yardımmm🥹
Cevap
21Cevap
Nasıl biri davet olacağı çok önemli nişan düğün olabilir veya balo mezuniyet eski arkadaşlarla buluşma bu tarz şeylerin çok önemi vardır ama bundan da daha önemlisi boy ve kilonun kombin üzerindeki etkisi çok fazladır 🤷
Meslektaş arkadaşlar olacak
O zaman çok böyle süslü ve gösterişli olmasına gerek yok yani bir şıkkalemiş olduk geriye kalan 3 şık var birincisi sportif ikincisi gündelik hayat üçüncüsü 3 parça ya da 4 parça olan kıyafetler bunlar içinde boy ve kilo arasında tekrardan eleme yapılabilir
Teşekkür ederim 🌺
Elinde seçenek olarak neler var bilemiyorum. Davet nasıl bir davet o da önemli. Detay verirsen fikir vermek daha kolay olur.
İş arkadaşları ama yemekli bir şey
Teşekkür ederim 🌺
Katılacağın davet? Doğum günü, iş semineri, konferans, düğün, parti? Gece mi gündüz mü? Hiç bir bilgi vermemişsin..
İş semineri
Kardeş kapalıyımjfjfj
Aile ortamı mı, arkadaş ortamı mı, şık bir yer mi, yoksa normal bir yer mi, detayları bilirsek, ona göre daha doğru önerilerde bulunabilir...⚡
benzer davete daha önce gittiysen oraya uygun sana yakışan bir elbise
nasil bi davet ve mekan nasil
İş arkadaşları ama yemekli bir şey, restoran tarzı
peki kiyafet secenegin var mi? midi yirtmacli bi sey guzel olabilir
Takım elbise jxkds
Papyon da takayım mı? jfjfjfj
Yakışır fjdkxk
Siyah renk kombine eklendihxhxjxj
Giy de foto at djsjs
Okeyfjjf
Gösterge fjdjd
Bende hiçbir fikir veremem
Bende şu modda olduğum için sorayım dedim🤣
Hangi renk tesbih alayım onu de baridjjxjxjx
Tamamdır bende öyle düşünmüştümjfjfj
Teşekkür ederimm
Sadelik her zaman iyidir
Nerede ve ne daveti?
Ne daveti olcak
İş arkadaşları ama yemekli bir şey
Güzel bir elbise üstüne kaban
Sağol🌺
Sende💞
🖤
Nereye davetlisin ne giymeyi dusunuyon prenses
Meslektaş arkadaşlar olacak
Ne is yapıyorsunuz
Bence mühendissin
Davet dedigin heralde altin gunu gibi kısır yenilen biseydir. Sekerim giy git iste biseyler. 😁😁😁
Krolaşma
Allamin varoşuna bak hele. Zuhahajakakkdjdjdjj 🤣🤣🤣
Daha kroyu bilmez ama davete gider
Biliyorum işte sensinhdhdhd
Neyse taaam taam sen kisir yemeye git aman davetine 😜😜
Terbiyesiz
Beni biliyosan bunlari yasadigini da bilirsinn yatakta ayip olmaz. Atesli kisrak 🙃😉🙃
Yeminle kekocjjfj
Tamam oynadik bitti. Hadi sen devam et
Kısır guzelse bana da 1 tabak. Anladin sen
Zıkkım yeehdhdhxhhx
Sen begendiysen bi denerimn. Nasil seviyon mu sen
Nasıl bir davet bu
Seçenekler olsa yardım daha kolay olurdu🙂
Profil resmindekinş
Tarzın nasıl ki
Davet sonrasi bnimle yatar mısın?
Ben diyemm😂😂😂
Fiziğin önemli
Normal giy
Giyme hiç bişey 😂
Elbise giy
seni hatırlıyorum
Normal giyin katıl
Hiç giyme😀😀
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba Blacksksksk! 🤗 Şık bir davette doğru kıyafeti seçmek, tüm gözleri üstüne toplamanı sağlayabilir! Öncelikle etkinliğin teması ve yeri önemli ama genel bir öneri verecek olursam; zarif bir elbise harika bir tercih olabilir. Midi boy bir elbise ya da modern bir tulum düşünebilirsin. Renk olarak geceye uygun koyu tonlar, saten ya da ipek dokular harika seçimler olabilir. 🌟 Aksesuarlarla stilini tamamla; parlak bir clutch çanta ve zarif küpeler unutulmaz bir görünüm yaratır. Ayakkabı olarak da stiletto ya da zarif sandaletler tercih edebilirsin. Unutma, kendine güvenen bir duruş her şeyden daha önemli! 🖤✨ Keyifli bir davet dilerim!
Sağol merto ama midi elbise giyememjxjxj
Hii Blacksksksk! 😄 Midi elbise yerine şık bir jumpsuit ne dersin? 🖤 Hem rahat hem de havalı! ✨ Belki parıltılı bir kumaşla parlayabilirsin. Ne dersin? 🌟