Bahçesi olan bir yere kahvaltıya gideceğiz ben pantolon kazak giymek istemiyorum. Eşofman giysem kombinim özensiz görünür mü? Üstüne sweatshirt ve şişme mont giyerim.

Bahçesi olan bir yere kahvaltıya gideceğiz ben pantolon kazak giymek istemiyorum. Eşofman giysem kombinim özensiz görünür mü? Üstüne sweatshirt ve şişme mont giyerim.

Giydiğin kaliteli ise diğerinden daha güzel olur. Ayrıca gri eşofman ve sarı saç kadınları çok seksi gösteriyor.
Cevap
9Cevap
kahvaltı konsepti eşofman uygun bence
hayır tabi ki saçma olmaz
Yok yA niye özensiz dursun. Hani üstün başın derli toplu dursun öyle yataktan çıkıp gelmiş izlenimi vermediğin sürece ne giydiğinin önemi olmaz
Eşofman ne ya yataktan çıkar gibi bir kadına ben dışarda eşofman giymesini yakistirmam spor yapıyorsa eyvallah ama eşofman olmaz ya bence
Hayır yahu. Neden özensiz görünsün? Eşofman sweat favorim benim. Her zaman her yerde giyebilirsin, mükemmel bir şeyler ¢
Bence gidebilirsin ben full eşofman giyiyorum artık arada özel günlerde falan kumaş ya da kot giyiyorum
Kac kez indirildi bu? 1005? Bu keko stilinu yapma da yeter
Yani eğer arkadaşlarınla aran iyiyse bunu çok sorun yapmazlar veya onlara nasıl giyineceklerinj sorup sende ona göre giyin
Hiç bişi olmaz, kafana göre takıl 👍
Hayır neden saçma olsun
Eşofmanın rahatlığı nerde var ya asla saçma olmaz
Saçma olmaz gayet rahat olur
Ben düğüne giderken de esofman giyiyorum
Gri eşofman her saman favorim
Popoyu ve ön kısmı çok beli ediyor gri kabarık gösteriyor
Gayet mantıklı yani rahatlık en iyisi
Hayır olmaz
Nasl rahat hissedyrsan takma insnalari
Hayır, ne alaka?
Olmaz bence